jak jsem je prvně slyšel, taky jsem si říkal...že to musí být minimálně na C
Drop A - pomoc
Pravidla fóra
Pokud vim, In Flames taky ladi na C, niet?
Jinak zrovna u Slipknotu, Kornu, Sepultury a jim podobnym bych se dost hadal, ta muzika je spis o sonicke vlne a duraznosti
Ale o tom si muzem popovidat v nejakym jinym topicu. Ja jen tvrdim, ze ladit niz nez C je vetsinou naprosto naprd.
Jinak zrovna u Slipknotu, Kornu, Sepultury a jim podobnym bych se dost hadal, ta muzika je spis o sonicke vlne a duraznosti
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
- Stanley
- Kontaktovat uživatele:
Dimebag taky ladil do D. S těma Hypocrisy a Amon Amarth musim souhlasit, tam je vše krásně čitelný. Přidal bych asi ještě album In the Arms of Devastation od Kataklysm, taky B, taky čitelný. Já teda v zásadě nedropuju, nebo jen po dlouhém přemlouvání. Všeobecně platí, že kytara nejlépe zní v klasickém ladění, dropování mi přijde zbytečný 
Basuju: Jackson C20
Kejtruju: Apollo DMG-1200
Apec: Laney H160b, Peavey Blazer 158, Kustom KLA 10
Kejbly, struny: Warwick
Prcátka: Dunlop .68, Brain .71
Kejtruju: Apollo DMG-1200
Apec: Laney H160b, Peavey Blazer 158, Kustom KLA 10
Kejbly, struny: Warwick
Prcátka: Dunlop .68, Brain .71
- pigdestroyer
- last.fm: tlumok
- Bandzone: pigdestroyer
- Kontaktovat uživatele:
A#Wohma píše:Pokud vim, In Flames taky ladi na C, niet?
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
Tak to asi ta nova numetalova tvorbaafektband píše:A#Wohma píše:Pokud vim, In Flames taky ladi na C, niet?
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
- pigdestroyer
- last.fm: tlumok
- Bandzone: pigdestroyer
- Kontaktovat uživatele:
myslim ze pokud jsou ty pisnicky v drop D napsany.. tak je bud na koncerte hraji o ton niz.. nebo jsou v ladeni C ale napsany taby pro drop D .. a nebo jsou zaloveni jak kanali a meni si kytary na kazdej val..lokomoti píše:In Flames hráli v C a v C hrají i nadále. Něterý písničky jsou v drop D![]()
(je to mimo ale jen aby bylo jasno)
- Alexi_Laiho
afektband píše:Spousta kapel ladí do B, nebo i níž a určitě u nich není žádná tendence schovávat se za hluk.
Slipknot, In Flames, Korn, Sepultura, Soulfly, Unnecessarity, 4th Face, Poisoning, Stone Sour, Cocotte minute. , Sin.teX![]()
A to jsou jenom ty, na který jsem jenom narychlo vymyslel z palice...
vše prodávam ,tak kdyby byl zájem..
Cort evl z47 SD snímač , esp-ltd signovku Steava z Deftones s pasivnim emg
Peavey Valveking , rockwell 4x12
zas si ta k***a vzala dalšího... 1. 5. 1975 - 1. 8. 2008
Cort evl z47 SD snímač , esp-ltd signovku Steava z Deftones s pasivnim emg
Peavey Valveking , rockwell 4x12
zas si ta k***a vzala dalšího... 1. 5. 1975 - 1. 8. 2008
A na tom si byl kde že KoRni nadí do B?afektband píše:Spousta kapel ladí do B, nebo i níž a určitě u nich není žádná tendence schovávat se za hluk.
Slipknot, In Flames, Korn, Sepultura, Soulfly, Unnecessarity, 4th Face, Poisoning, Stone Sour, Cocotte minute.
92% teenagerů poslouchá hip-hop, jestli patříš mezi zbylých 8% hoď si tohle do podpisu.
R.I.P. PetrPeter + 1.8.2008
R.I.P. PetrPeter + 1.8.2008
Psal jsem i níž. Jinak k těm in flames, fakt je to Ais na vlastní ruce jsem to hrál.LAMA píše:A na tom si byl kde že KoRni nadí do B?afektband píše:Spousta kapel ladí do B, nebo i níž a určitě u nich není žádná tendence schovávat se za hluk.
Slipknot, In Flames, Korn, Sepultura, Soulfly, Unnecessarity, 4th Face, Poisoning, Stone Sour, Cocotte minute.
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.
Je to tak maj to v A# ladění ...afektband píše:Psal jsem i níž. Jinak k těm in flames, fakt je to Ais na vlastní ruce jsem to hrál.LAMA píše:A na tom si byl kde že KoRni nadí do B?afektband píše:Spousta kapel ladí do B, nebo i níž a určitě u nich není žádná tendence schovávat se za hluk.
známej od nich hraje covery a má to v tomhle ladění ...
Kytara: Dean ML Dime, Vintage SG VS6 Series, Cort G200 strattocaster
Aparát: Randall T2HLe, box Randall RV412A
Kabely: Sommer Cable s Neutrik konektory
Struny: GHS
Trsátka: Dunlop(Tortex 0.88)
No stačí kouuknout sem: http://bandzone.cz/crazyorhigh .Wohma píše:Jinymi slova drsna muzika se da delat i s ladenim na D nebo dokonce na standardni E.
Maj D ladění a tvrdý je to na HardRock až moc
Kytara: Dean ML Dime, Vintage SG VS6 Series, Cort G200 strattocaster
- LarryColl
- Kontaktovat uživatele:
Hrajou drop Ais , od alba reroute to remain to zacali michat (cast pisnicek na tom albu je v C a část v Ais) od Soundtrack to your Escape hrajou jen v aislokomoti píše:In Flames hráli v C a v C hrají i nadále. Něterý písničky jsou v drop D![]()
(je to mimo ale jen aby bylo jasno)
Nepijte vodu... p*caj v ni ryby:)
Epiphone Les Paul Midnight Ebony Ltd. Ed
Bugera 6262 + Crate FW412A
Line6 PODXt Live + Metal Pack
Epiphone Les Paul Midnight Ebony Ltd. Ed
Bugera 6262 + Crate FW412A
Line6 PODXt Live + Metal Pack
Ja osobne moc podladeni nemusim.... kytara byla postavena tak aby hrala nejlip ve standartnim ladeni, stejne tak dalsi casti zvukovyho retezce jsou tomu prizpusobeny, takze tezko si budete hrat v drop B pres nejaky levny Celestiony, ktery jedou od 75Hz, a budete cekat citelny zvuk..
Podladena kytara proste podle myho ucha uz nezni jako kytara, a prilis se to vsechno micha s basovou kytarou a vsemy spodky...
Podladena kytara proste podle myho ucha uz nezni jako kytara, a prilis se to vsechno micha s basovou kytarou a vsemy spodky...
Naposledy upravil(a) petrpeter dne 15.07.2008 20:17, celkem upraveno 1 x.
Kytary, trsatka, struny, kabely, komba, repraky, snimace, sroubovaky a hafo ruzneho naradi... 
- Adamz Asah
- Kontaktovat uživatele:
Souhlasím ... maximalně ladím do Drop D víc mě to ani nelaká, protože v tom nevidím žádné plus ... a to mám rád Linkin Park, kteří mají podladěno myslím C nebo C# ...
A tak je ani moc nehraju .... jen klidnější písně z novějšího alba, které jsou v klasickém E nebo Drop D 
Kytary: Cort L450C NS (akustika) | Fender American Standard Strat (2009, sunburst, rosewood, S-S-S)
Aparát: Blackheart Little Giant (BH5-112)
Mikrofón: Apogee MiC
Efekty: Smrčka Compressor, Boss DS-1 (Bill Kasper mod), Boss DS-2 (Japan), EHX Big Muff (w/ Tone Wicker), MXR Micro Amp, Ibanez WH10 (black), MXR Analog Chorus, MXR Phase 100, Boss DD-7, EHX Holy Grail Plus
YouTube kanál: Adamz Asah's covers
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
To s chutí podepíšupetrpeter píše:Ja osobne moc podladeni nemusim.... kytara byla postavena tak aby hrala nejlip ve standartnim ladeni, stejne tak dalsi casti zvukovyho retezce jsou tomu prizpusobeny, takze tezko si budete hrat v drop B pres nejaky levny Celestiony, ktery jedou od 70Hz, a budete cekat citelny zvuk..
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008