majkie píše:besip: jen poznamka a male rypnuti na okraj - ty jsi byl 7 let v usa a mas tak desnou anglictinu ?? (soude dle popisku na youtube u ty hymny)
jasne zustane tady na tomto foru u rypani No kdyz uz jsi musel nechej mne rict 1 vec do usa jsem jel jako komunisticke dite co se muselo ucit v CR mluvit 7 let Rusky...a kdyz jsem prijel sem neumel jsem ani Hello Dolly ...mluvim lepe nez pisu a vzivote jsem se neucil jazyk ve skole ci se ucil z nake knizky
jeste neco????
ps-jinak Ceska rypavost se nezapre ..sem registrovan na 1 online skole kde se mluvi anglicky a tak si mi nikdo nestezoval ze mne nerozumi nebo je neco spatne.jinak pokus ses takovej frajer muzem anglicky pokecat treba pres Skype
Neni dulezite kolik let hrajes ale kolik hodin denne hrajes
Peťan V.- hele to neni tak strašný, docela fajn. Pěknej zvuk.
No taky si dovolim hodit jednu nahrávku, neni to teda můj výtvor, je to cover Air on a them od Y. Malmsteena (jedna z mála hratelnejch)
Ale tady se asi jede jenom na vlastí co ?
Greeg píše:Peťan V.- hele to neni tak strašný, docela fajn. Pěknej zvuk.
No taky si dovolim hodit jednu nahrávku, neni to teda můj výtvor, je to cover Air on a them od Y. Malmsteena (jedna z mála hratelnejch)
Ale tady se asi jede jenom na vlastí co ?
r0nn!e píše:besip: někteří lidé nechápou, že ne každej si vystuduje AJ na ZŠ a na střední......
tak nak...no znam hodne lidi co se ucilo v Cr anglinu 7 let treba a prijely tady a nechytali se..vsude je anglina jina vsude jinej prizvuk sleng atd..nekde lidi po tobe neprectou kdyz budes psat spisovne
jinak at si kazdej rype jak chce je to ceska povaha..uz sem tu byl oznacenej za nacka od cloveka co o mne nic nevedel pote kdyz se to zazdilo tak moje psana forma je strasna..atd atd .........jinak za svuj zivot sem poznal hodne skrachovalcu a fetaku atd a vetsina znich vysokoskolaci s perfektni anglictinou..jak psanou tam mluvenou
howgn
no ale dost kecu
To Greeg----pekna nahravka
Neni dulezite kolik let hrajes ale kolik hodin denne hrajes
Greeg: Malmsteena taky nemusim, ale tohle je (po technický stránce) mazec jak prase, jó hraješ moc pěkně, akorát to prostě není můj denní chlebíček...
jinak s tou angličtinou - z her a z filmů mám tak polovinu svýho "english levelu" (PSko rulezz ) a díky tomu taky rozumím amíkům víc než anglánům, ten jejich přízvuk mi přijde úplně strašnej a nečitelnej
Petře, byl jsi nejlepší. Sbohem...
"When the power of love overcomes the love of power the world will know peace."
ja bych zkritizoval pár hráču kerý se si tu poslech. mim nazorem neni to kolik pisnicek se do tejdne nauicis a zahrajes, ale jak si ji prevtras(vybrato, flazolety...) ja treba taky neco nahradim vytahnutim struny a prodlouzenim tonu... no je to jenom nazor, mozna moc chytrim, nekomu se to treba hodi...
Atkins píše:Greeg: Velmi, velmi dobré ale přecijenom pozor, některé tóny nejsou zdaleka čisté, i když uznávám, při tak náročném partu.
máš pravdu, chybičky tam jsou, chtělo by si to s tim víc pohrát při nahrávání, ale já to vždycky sjedu na poprví a kašlu na to, taky mi to přijde trochu nejistý, asi kvůli tomu že sem se to učil před čtiřmi dny , takže taky by to chtělo ještě nějakej čas na "usazení" , ale tet už mám v plánu jiný věci
Fender Y. Malmsteen stratocaster ,Fender standard stratocaster,Cort Earth 200 + SD Woody,Marshall TSL 602,BOSS CS-2, GE-7, NS-2, DOD YJM 308,Digitech Digidelay,VOX Bulldog dist, Kabely Fender Elrctro-volt
Vážení dámy a pánové dovoluji si Vám představit nejnovější kousek z dilny značky QTX Guitar Amplifier PGA 101 ! Naprosto luxusní tranzistor ... Košněte to
(Ten zvuk je fakt libovej vidtě ... válí se mi to pod stolem už rok a nic to nedělá tak jsem to zapnul , docela chutovka) .. omlouvám se , byla to takova spis rozehra
.:- Washburn X22 -- Guitar Rig 3 -- Amplitube 2 -- Amplitube Metal -- Amplitube Fender -- Amplitube Jimi Hendrix -- Dunlop Jazz III -- Red Lucky Strike -:.
Nuker1993 píše:Vážení dámy a pánové dovoluji si Vám představit nejnovější kousek z dilny značky QTX Guitar Amplifier PGA 101 ! Naprosto luxusní tranzistor ... Košněte to
(Ten zvuk je fakt libovej vidtě ... válí se mi to pod stolem už rok a nic to nedělá tak jsem to zapnul , docela chutovka) .. omlouvám se , byla to takova spis rozehra
máš to rozladěný
Fender Y. Malmsteen stratocaster ,Fender standard stratocaster,Cort Earth 200 + SD Woody,Marshall TSL 602,BOSS CS-2, GE-7, NS-2, DOD YJM 308,Digitech Digidelay,VOX Bulldog dist, Kabely Fender Elrctro-volt
Nuker1993 píše:Vážení dámy a pánové dovoluji si Vám představit nejnovější kousek z dilny značky QTX Guitar Amplifier PGA 101 ! Naprosto luxusní tranzistor ... Košněte to
máš to rozladěný
to je hrůza ) celkově... ale ta rozladěnost vyčnívá... sorry
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
Nejsi ty ten co tady ma nahravku na V. Halena a celkem ok to hraje???...podle teto nahravky nevypada, ze by jsi byl nejak technicky vyspely na EVH...
Nuker1993 píše:Přišel jsem domů a ani to nenaladil ja vim a čekal jsem podobné reakce ... Jsem ten co hraje VH , tohle je fakt strašny souhlasim
mnojoo stane se, ale priste nez necno nahravat tak poradne naladit i kdyz je to jen ukazka zvuku tak tim spis aby sme si mohli vychutnat a ohodnotit zvuk je potreba aby to netahalo za usi jinak zvuk jako takovej se mi libil. Ahooj
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
Nuker1993 píše:Přišel jsem domů a ani to nenaladil ja vim a čekal jsem podobné reakce ... Jsem ten co hraje VH , tohle je fakt strašny souhlasim
mnojoo stane se, ale priste nez necno nahravat tak poradne naladit i kdyz je to jen ukazka zvuku tak tim spis aby sme si mohli vychutnat a ohodnotit zvuk je potreba aby to netahalo za usi jinak zvuk jako takovej se mi libil. Ahooj
Zvuk se ti libil Mno sorry ale tohle kombo je snad nejvic sh*t co jsem kdy slisel to je snad jeste horsi jak MGčka ... Zlatej muj lanýž a už jsem řikal byla to takova rozehra mělo to byt celkově sh*t
.:- Washburn X22 -- Guitar Rig 3 -- Amplitube 2 -- Amplitube Metal -- Amplitube Fender -- Amplitube Jimi Hendrix -- Dunlop Jazz III -- Red Lucky Strike -:.
Zvuk se ti libil Mno sorry ale tohle kombo je snad nejvic sh*t co jsem kdy slisel to je snad jeste horsi jak MGčka ... Zlatej muj lanýž a už jsem řikal byla to takova rozehra mělo to byt celkově sh*t
me se ten cistej zvuk libil, takovej vintage kdyby se na to umelo hrat sh*t to neni hrat se da na cokoliv, to hlavni je v prstech....