US Fender

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
Odpovědět
vorvi

US Fender

Příspěvek od vorvi »

Ahoj. Mám nabídku na kombo Fender HotRod deluxe ještě Made in USA. Kombo je z 90. let a je loni přelampováno. Repro je původní. A z toho mám trochu strach. Nemohl by bejt reprák už trochu v pytli? Chlápek sice říkal, že to nikdy netavil a prodává, protože používá 15W kombo. Taky nevím, jestli by se to dalo pak prodat, protože těhle kombíček je spousta. A myslíte, že bude rozdíl v tomhle starým HotRodovi vyrobeným v améru a v nových, co jsou z mexika?
Dík :)
Naposledy upravil(a) vorvi dne 15.06.2009 23:04, celkem upraveno 1 x.
jonas1

Příspěvek od jonas1 »

Mel jsem US Blues Deluxe a ten rozdil US a Mechiko je vic nez markantni..samozrejme ve prospech starsiho kousku;)
O repro bych starost nemel, jestli nejak vyrazne nechrasti..

Dark Axel: smazal jsem duplicití příspěvek
Smrťokvítek
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smrťokvítek »

Tak v nejhorším vyměnit. Pořád ale budeš mít kvalitní zesilovač. :wink:
(っ◕‿◕)っ :: (╯°□°)╯︵ ┻━┻ :: (❍ᴥ❍ʋ) :: ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

stejně - kdyby něco, není problém si tam koupit nové repro přesně podle svého výběru :-)

ohledně prodávání - jo, myslím si, že to pujde dále prodat... řpecejen, jestli ti chvíli vydrží, tak bude sice hodně HotRodů, ale nebude zase tolik US HotRodů :wink:
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
Maples
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maples »

těhle komb je dost, ale právě proto se pořád hoodně prodávají! Je to totiž tak trochu standard, za velmi dobré peníze, ani chvíli bych neváhal! Jinak ohledně repra je naopak dobře, že je starší, poněvadž už bude vyhrané a ty mají měkčí zvuk, než nové a to je k těm Fenderům rozhodně lepší. Ber, všemi deseti!
Fender AM Professional II Roasted Pine (2023), Fender American Stratocaster (2006), Fender Troy Van Leeuwen Jazzmaster (2021), Gibson LP Studio (1992), Gibson 60's Tribute Goldtop P90 (2011) -> Orange Rocker 15, Vox AC10
vorvi

Příspěvek od vorvi »

tak dík za rady. Půjdu do toho americkýho :-)
Mimochodem, už chvíli pozoruju bazar, jestli tam někdo šoupne HotRoda a furt nic, tak jsem jen tak z nudy dal inzerát, že hot roda koupim a přes noc tři nabídky :-d no je tohle normální? :-d už to nebudu dělat jinak...
turbo_MaCk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od turbo_MaCk »

krása.... krása....
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Maples
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maples »

Ještě Ti nabídnu druhou variantu, jestli chceš být originálnější a mít lepší zkreslení, kup rozhodně Ampeg Reverbrocket...je za 15 000,- a je to vzácnější aparát, než Hot Rod a v lecčem i lepší..je to na Tobě, ale taky Made In Usa a super kombo.
Fender AM Professional II Roasted Pine (2023), Fender American Stratocaster (2006), Fender Troy Van Leeuwen Jazzmaster (2021), Gibson LP Studio (1992), Gibson 60's Tribute Goldtop P90 (2011) -> Orange Rocker 15, Vox AC10
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“