Zdravím zase já otravnej heh tentokrát mám dotaz ohledně komba v jednom obchodě jsem našel tyto dvě komba a nevím které, tak se radši zeptám vás, každé z nich má něco do sebe...
Tipuju, že tak 90% lidí ti řekne Roland já jen kdysi letmo hrál na Marshalla a nevidim na něm nic špatnýho, ovšem drtivá většina lidí tady je asi víc kritická.
urcite Roland, Marshall je len take chrcitko..ale je i kopec dalsich moznosti..u tychto 15tiek je vsak viac menej jedno ktore kupis,hlavne aby si neprerobil takze Roland kludne..
jestli si je viděl v obchodě, tak tam zajdi zas a vyzkoušej je...lepší je tvoje rozhodnutí...tady ti sice poradíme tak a tak,ale tobě se může líbit klidně ten Marshall...ikdyž o tom lehce pochybuju
Moderátoři jsou tu pro vás nebojte se napsat nápad, návrh, stížnost...
Kytara: Fokus H-JCK, akustika Nashville
Kombo: Laney LX65D
+ plno dalších blbůstek
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Taky sem řešil stejnej problém....mam doma potuněnýho rolanda,s rackovou hlavou a zvýšenym výkonem...nemůžu si stěžovat,na plnej gain je to pila.takže se toho neboj...
Rolandy sou digitály kromě tý 15, ta je podle všeho analog
Chapman ML3 Modern (EMG 81+66) >>> Line6 Helix LT >>> Peavey Redstripe Bandit jako monitor - kvanta delaye a reverbu - ještě pár modrejch led diod, přeladit do open C a je ze mě Devin Townsend wannabe hadra :D
Jo,tak lampa to je něco jinýho,ale je fakt že marshall nedělá špičku mezi tranďákama a troufnu si říct že to neni ani špička mezi lampama,takovou mesu bych chtěl radši...
Drobák píše:Jo,tak lampa to je něco jinýho,ale je fakt že marshall nedělá špičku mezi tranďákama a troufnu si říct že to neni ani špička mezi lampama,takovou mesu bych chtěl radši...
Tyhle dvě značky se nedaj srovnávat.
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::