23.6. - Billy Talent - Praha

Pozvi nás na koncert nebo festival!
Odpovědět
Jumy

23.6. - Billy Talent - Praha

Příspěvek od Jumy »

Tak tu mame konecne taky koncert Billy Talent v Praglu..
23.6. 2008, listky uz sou v prodeji okolo 500,- a predkapela Anti-flag coz me taktez potesilo a docela se to dalo i cekat..
Prahu zaradili mezi svoje prvni evropske koncerty v tomto roce (absolutne nechapu co je k tomu vedlo)
Tak doufam, ze nejsem jediny kdo se tam tesi :D
Ragnar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ragnar »

Sem jedinej z fóra kdo tam byl? :shock:
Dojmy. Takže místo konání - hrůza. Takhle vydejcháno, vedro atd. sem ještě nezažil. Řikejte si že je to normální, ale byl sem už na dost koncertech a tohle byla úplně jiná liga, myslel sem že fakt omdlim. Pití se koupit nedalo, pokud člověk nechtěl stát víc než půl hoďky ve frontě a s flaškou jako obvykle dovnitř nikoho nepustí. Dokonce mi prohledávali batoh a chtěli mi vzít ipod, že prej na to něco nahraju. Docela vtipný když tam má každej mobila co to umí.
Ale jinak to bylo fajn. Anti-Flag předvedli prostě energickou punkovou show, a pár písní se mi i dost líbilo. Ze začátku nebyli moc slyšet kejtry, pak to vychytali.
Billy talent byli moc dobrý. Jejich zpěvák se oproti staršim záznamum zlepšil tak o tři třídy, fakt pohůdka. A klobouk dolu před basákem a kytaristou, co doprovodný vokály zvládli taky moc dobře. Hráli i jeden zbrusu novej song.
Takže celkovej dojem : Worth it:)
Disasterpiece
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Disasterpiece »

taky jsem tam chtel jit ale byl jsem zrovna nemocny x( strasne jsem chtel slyset jejich kytaristu na zivo zvuk jeho kytary je proste neuveritelny.
Jumy

Příspěvek od Jumy »

Tak ja sem tam byl taktez... Perfektni koncert, opravdu sem si ho uzil..Presne, zpev se o dost zlepsil, akorat teda nezvykle dost chybicek kytaristy :shock: .. Anti-flag me velmi mile prekvapili jakou maji energickou sou a hlavne zpevak podal vyborny vykon.. a s tema kytarama pravda-zezacatku moc nebyly slyset.. v kazdem pripade super zazitek :D
Odpovědět

Zpět na „Kulturní akce“