Cort EVL X4
Pravidla fóra
Cort EVL X4
Cau lidi sory že zase otravuju:D jak se tak dívám tak ještě se mi docela líbí Cort EVL X4. Tak bych se chtěl zeptat jaké s ní máte zkušenosti. Hraju metal například Iron Maiden Metallica Helloween Black Sabbath, kombo Roland cube 30x. dík za rady
Stačí když svuj dotaz napíšeš sem
http://www.hudebniforum.cz/viewtopic.php?t=3590
Už se tu párkrát řešila,ale jestli tě přece jen něco bude ještě zajímat tak ti ostatní rádi poradí...
http://www.hudebniforum.cz/viewtopic.php?t=3590
Už se tu párkrát řešila,ale jestli tě přece jen něco bude ještě zajímat tak ti ostatní rádi poradí...
No, borci, ja to puvodne chtel zamknout, ale samostatny tema tu nebylo, tak jsem to nechal zit. Ale kdyz uz teda rikate, tak jo, no
Zacina to tu byt opravdu "demogracie" 
Vox populi, vox dei.
Vox populi, vox dei.
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Ne ne, Wohmo, necháme otevřeno - není zde samostatný thread, tak to necháme běžet... Doufám, že tě to nijak neurazí, když zruším tvé rozhodnutí...
A tohle mi nedá (ale asi to napíšu špatně) - quod licet iovi, non licet bovi...
A tohle mi nedá (ale asi to napíšu špatně) - quod licet iovi, non licet bovi...
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
ale me to urazi
za trest ti hacknu ucet a cely to tu smazu
no, dobre, kdyz uz jste to otevreli, nemel bych spamovat:
ta kytara: nehral jsem na ni, ale kdybych si kupoval kytaru, jdu do tehle nebo do X-11. puvodne jsme myslel, ze ma aktivni snimace, a na ty se tu dost kleje, ale ona je nema, takze jediny, proc bych vahal(krome financi a vyssi potreby komba nez kejtry) je ten vzhled, kterej me narozdil od X-11 moc nebere...
myslim, ze neudelas chybu...
za trest ti hacknu ucet a cely to tu smazu
ta kytara: nehral jsem na ni, ale kdybych si kupoval kytaru, jdu do tehle nebo do X-11. puvodne jsme myslel, ze ma aktivni snimace, a na ty se tu dost kleje, ale ona je nema, takze jediny, proc bych vahal(krome financi a vyssi potreby komba nez kejtry) je ten vzhled, kterej me narozdil od X-11 moc nebere...
- Disasterpiece
- Kontaktovat uživatele:
hral jsi nekdy na aktivni snimace?Asanoth píše:ale me to urazi![]()
za trest ti hacknu ucet a cely to tu smazu![]()
![]()
Nemá je nová řada bo co prostě všechny weby sou zaostalé http://shop.guitarpark.cz/Elektricke-ky ... 1-BCS.html a proto že má super snímače du do x11:)
Baterky v aktivkach vydrzi dost dlouho na to, abys to nemusel resit. Podle toho bych nevybiral. Na druhou stranu aktivky casto trpi timhle:
1) Zvlaste v kombinaci s lampacema clovek problematicky hleda opravdu cisty zvuk
2) Spousta lidi si stezuje na urcitou sterilitu zvuku
1) Zvlaste v kombinaci s lampacema clovek problematicky hleda opravdu cisty zvuk
2) Spousta lidi si stezuje na urcitou sterilitu zvuku
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
- tallicaman