Nu-metal

Vše o kapelách a hudebnících ...
Odpovědět
Drobák

Příspěvek od Drobák »

merops píše:Nu-metal upe nejvic miluju.....jako jedinej pravej Nu-metal jsou KoRn od jejich prvniho alba az po Take a look on the mirror......SYOTOS a Untitled jsou komercni sr**ky bez kytaristy Heada, kterej je podle me nej kytarista hrajici nu-metal vubec......
Jinak z dalsich zahraničních samozřejmě Linkin Park (HT a Meteora....HT je pro me vubec nej album, nejen od linkinu), dále Limp Bizkit (ale jen kvůli Wes(u)(ovi) Borlandovi, pze to jak hrál je taky bomba)....určitě Deftones, ale jen par alb co jsou fakt aspoň trochu říznutý nu-čkem.....Ill Nino (latinsko americkej nu-metal, ale nejen to)....SOAD (to je nu-metal tak z 10%, sle sou bozi)...posledni dobou posloucham skupinu Adema (prvni dve alba jsou total nu-metal).....a nakonec Slipknot (to je nu-metal nenu-metal).....
Jo no a český....ty voe Cocotte Minute best, Dolores Clan, nAked bridge, Checkpoint....

spolu s KoRn bych uvedl ještě deftones...ti a KoRn byli první,média z toho kdysi udělali že se předhání o prvenství a mnoho lidí ten nu-metal víc věřil právě deftones...ale líbí se mi od nich asi jenom White Pony ...Brian Head Welsh byl dobrej,škoda ho...ale řekl bch že se vrátí,v nedávnym rozhovoru něco takovýho naznačil,myslim že nevydrží bejt takovej jakej je teď...spíš mě zajímá co bude s Davidem... 8)
LAMA
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LAMA »

David o muziku prej ztratil zájem...... :roll:
A co se Heada týče, myslím, že se vrátí, ale bude to ještě trvat :cry:
92% teenagerů poslouchá hip-hop, jestli patříš mezi zbylých 8% hoď si tohle do podpisu.
R.I.P. PetrPeter + 1.8.2008
Drobák

Příspěvek od Drobák »

no nejdřív že si prej dal pauzu a rozjel tu restauraci...a teď se říká že už ho muzika nezajímá a že se věnje jinejm věcem...rodina atd
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

což je škoda, byl to jeden z mých nejoblíbenějších členů... možná nejoblíbenější
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
Drobák

Příspěvek od Drobák »

Dark Axel píše:což je škoda, byl to jeden z mých nejoblíbenějších členů... možná nejoblíbenější
Taky sem ho měl rád,ale zase je z kapely nejlíp nahraditelnej...ale bubeník je to skvělej... :wink:
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

Drobák píše:
Dark Axel píše:což je škoda, byl to jeden z mých nejoblíbenějších členů... možná nejoblíbenější
Taky sem ho měl rád,ale zase je z kapely nejlíp nahraditelnej...ale bubeník je to skvělej... :wink:
možná nejlíp nahraditelný, můžou tam posadit jakéhokoliv profíka... ale Silveria byl mistr co se týče dynamického hraní, hajtky a činelů...

v tomhle obdivuju i Otta z Bizkitů... oba jsou to neuvěřitelně groovy bubeníci :-)
afektband

Příspěvek od afektband »

Dark Axel píše:
Drobák píše:
možná nejlíp nahraditelný, můžou tam posadit jakéhokoliv profíka... ale Silveria byl mistr co se týče dynamického hraní, hajtky a činelů...

v tomhle obdivuju i Otta z Bizkitů... oba jsou to neuvěřitelně groovy bubeníci :-)
Ale čeho David určitě mistr nebyl, byla rytmika...
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.

::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

jak to myslíš?
afektband

Příspěvek od afektband »

Dark Axel píše:jak to myslíš?
Jakože zrvona v místech, kde by se písnička mohla rozjet zpomalil a to dost nechutně nebo tak. Prostě mám radši bubeníky, co hudbu tlačí a ne že všechno shodí. Prostě tomu spadne řemen, Mluvim o live.
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.

::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
LAMA
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LAMA »

Davida se teda nikdy moc nežral. Fieldy je pro mě nej řízek. Fieldy je kanec. Sice je svět plnej lepších basáku , ale stejně.......
92% teenagerů poslouchá hip-hop, jestli patříš mezi zbylých 8% hoď si tohle do podpisu.
R.I.P. PetrPeter + 1.8.2008
Drobák

Příspěvek od Drobák »

Fieldy je good,hlavně showman...
merops
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od merops »

afektband píše:
Jakože zrvona v místech, kde by se písnička mohla rozjet zpomalil a to dost nechutně nebo tak. Prostě mám radši bubeníky, co hudbu tlačí a ne že všechno shodí. Prostě tomu spadne řemen, Mluvim o live.
No tak na tohle si myslim ze byl dobrej záskok Joey Jordison ze Slipknotu.....sice byl na KoRn zase az moc rychlej ale vo tom to je......

Jo no k Headoj....snad jste slyseli uz jeho novej singl?Jmenuje se Flush. Si vemte že jeden člověk dokáže napsat lepší písničku než banda tří za dvě alba....teda můj názor.....jo a Head se do KoRn určitě vratí lidi......navzájem se postrádaj a Head až se bude cejtit na to že může zpátky tak prej půjde (prej je to furt a všechno o drogách - todle sem četl na korn.cz myslim).......David ten ne, má svou restauraci nebo co....to je jedno

P.S. Jo ti Deftones sem tam taky někde psal......já si myslím že nej je to White Pony a Around the Fur.......

Jo a berte ten článek s rezervou (ohledně hrubek, za názorama si stojím) právě sem se vrátil z hospy :D
Ibanez GRG 170 DXL
struny od Deana Markleye (Blue steel)
trsátko Dunlop Tortex 0.73
a kombo Behringer GM 108
Drobák

Příspěvek od Drobák »

Ještě bych dodal že mimo Jordisona i terry bozio,kterej se podílel na albu untitled a dokonce nabídl Kornům členství na plnej uvazek...ty to ovšem odmítli...jinak u některých songů zasedl za bicí sám davis... :wink:
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

ohledně Deftones... tak ty fakt miluju :-) můžu vpodstatě jakékoliv CD :-)

hrozně rd poslouchám, jaké do toho Chino a spol. dávají emoce, jaké to má šílené nálady...

nejoblíbenější kousky - Hexagram, Be quiet and drive, My own summer, Change a Mein... ale fakt to můžu poslouchat všechno :-)
r0nn!e

Příspěvek od r0nn!e »

:mrgreen:
Naposledy upravil(a) r0nn!e dne 9.07.2012 11:24, celkem upraveno 1 x.
merops
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od merops »

Dark Axel píše:ohledně Deftones... tak ty fakt miluju :-) můžu vpodstatě jakékoliv CD :-)

hrozně rd poslouchám, jaké do toho Chino a spol. dávají emoce, jaké to má šílené nálady...

nejoblíbenější kousky - Hexagram, Be quiet and drive, My own summer, Change a Mein... ale fakt to můžu poslouchat všechno :-)
Hej upe presne a este Back to school, Around the fur a Minerva

Jako jo ten Chino je dobrej, libí se mi jak se do tej písničky položí......aj taky ty kytary jak je stephen carpenter pise.....si vem sou uplne jednoduchy, to zahraje kazdej zacatecnik, ale sou paradni.....treba tu minervu, jednoduchy jak facka a ja to vydrzim hrat furt dokola.....mozna sem blazen ale jo.......
Ibanez GRG 170 DXL
struny od Deana Markleye (Blue steel)
trsátko Dunlop Tortex 0.73
a kombo Behringer GM 108
Drobák

Příspěvek od Drobák »

merops píše:
afektband píše:
No tak na tohle si myslim ze byl dobrej záskok Joey Jordison ze Slipknotu.....sice byl na KoRn zase az moc rychlej ale vo tom to je......

Jo no k Headoj....snad jste slyseli uz jeho novej singl?Jmenuje se Flush. Si vemte že jeden člověk dokáže napsat lepší písničku než banda tří za dvě alba....teda můj názor.....jo a Head se do KoRn určitě vratí lidi......navzájem se postrádaj a Head až se bude cejtit na to že může zpátky tak prej půjde (prej je to furt a všechno o drogách - todle sem četl na korn.cz myslim).......David ten ne, má svou restauraci nebo co....to je jedno

P.S. Jo ti Deftones sem tam taky někde psal......já si myslím že nej je to White Pony a Around the Fur.......

Jo a berte ten článek s rezervou (ohledně hrubek, za názorama si stojím) právě sem se vrátil z hospy :D
Flush sem samozřejmě slyšel,neni zas tak novej, 9.9.07 ...ale souhlasim,je to pecka,munky je dobrej kytarista,ale měli by se držet starý tvorby,head tam chybí,fieldy na untitled ošidil dost svoje umění,protože právě basa dávala KoRn hodně tipickej zvuk,na posledních dvou albech se najdou dobrý songy,ale neni to ono, s headem by byli lepší,snad se vrátí,otázka je,kdyby se vrátil natrvalo jakožto člen a vedlejší měl svuj projekt,jestli by souhlasil se všema textama KoRn, vem si jenom text flush a porovnej ho třeba s A.D.I.D.A.S. :D ...nevim jestli by zase dělal zpětný vokály... :?:
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

Merops: jo, pravda... na Around the fur jsem zapomněl :-) to je suepr song - ten rytmus na začátku mě vždycky dostane :-)
DirX

Příspěvek od DirX »

Myslíte si že nu-metal je mrtvý?
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

myslím si, že došlo k lehkému úpadku, ale mrtvý podle mě není
Odpovědět

Zpět na „Skupiny a hudebníci“