A zkoušel si na to hrát s původníma? Já bych neřek že byly tak špatný, jasně, časem bys tu SH4ku treba koupil ale teď by ti mohli stačit i ty stocky.bjjz píše:jop uz jsem asi pevne rozhodnut .) .. ted akorat resim snimac, nakonec tam asi hodim sh5 misto sh4 .. podle ukazek se mi ta sh4 zda takova trochu zahuhlana a chlupata ta sh5 je takova vic pruraznejsi, coz se mi vice páčí ,)
Epi standard
Pravidla fóra
no me de oto, ze to beru od thomanna a kytara me vyjde o 1500 min, scims sem nepocital a tim padem mi zbyly money na snimac, ktery je o 700 levnejsi nez tady a vemu to jednou postou ,) .. no a uz chci konecne poradnej zvuk, takze si nato priplatim .) .. jen mam ted dilema, nevim jestli to sh4 ci sh5 
JjMylann píše:Tak jestli je vazne MI Korea a je OK, tak sji udelal dobry kauf...nejspis z bazaru co...
Kytara: Epi LP Standard, Squier Tele Custom II, Akustika Crafter, basa Stagg
Kombo: Marshall Valvestate vs102r, Danelectro Honeytone
Kabel planet waves, trsadla Dunlop Tortex 1,14, struny Dadarka 10
OT: Zvláštní, jak všude na bazarech apod lidi píšou že prodávají gear protože končí. Já si nedokážu představit že bych přestal úplně hrát. Řek bych že hraní na kytaru je taková věc která nemůže omrzet, i když neni čas na hraní v kapele tak si večer brnknout nějakej svůj oblíbenej song je přece super.likespike píše:JjMylann píše:Tak jestli je vazne MI Korea a je OK, tak sji udelal dobry kauf...nejspis z bazaru co...
Od kamose. Konci vejsku tak s tim prastil.
Jn, ale jak zacal vejsku tak se rozpadla kapela a prej to omrzi. A on hral opravdu vyborne! Skvelej muzikant. Ale rikal ze si casem asi poridi Godina Radiatora. Tak snad se k tomu zas vrati.
Kytara: Epi LP Standard, Squier Tele Custom II, Akustika Crafter, basa Stagg
SH-4 je alnico a SH-5 je keramika, takže jsou dost rozdílný...bjjz píše:mohli by jste mi aspon nekdo potvrdit mou uvahu?jestli je tomu i tak ve skutecnosti .. "ted akorat resim snimac, nakonec tam asi hodim sh5 misto sh4 .. podle ukazek se mi ta sh4 zda takova trochu zahuhlana a chlupata ta sh5 je takova vic pruraznejsi"
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
Na bazaru nekdo prodava 8miletou Epi LP Standart...o te bych urco premyslel byt tebou. bude od nekoho, kod ti muze rict jak hraje, pripadne nejake vitky, krasen vyhrany nastroj, nejaky ten skrabanec je naopak u uz starsi kytary preci jen takova ozdoba, atd... 8let stara Epi je jeste Korea...ne zadna China či Indonesie...Zvaz to... 
Tak ted fakt nevim co chces,alespon si o tom neco precti,treba v cem je lepsi keramika od alnica a naopak. A SH-4 jsem mel doma a vubec neni zahuhlana,nevim jak to muzes soudit??Ma krasny zvuk,hodi se paradne treba na Hard Rock viz. Paul Stanley z KISS.A SH-5 sem slysel a teda moc me nenatchla. Fakt si o tom musis precist a ne soudit podle jedne nahravky,pokud si to videl nekde na youtube, tak tam jde hlavne i o KOMBO je rozdil kdyby hrali na Stagg 10W a Marshall valve.bjjz píše:mohli by jste mi aspon nekdo potvrdit mou uvahu?jestli je tomu i tak ve skutecnosti .. "ted akorat resim snimac, nakonec tam asi hodim sh5 misto sh4 .. podle ukazek se mi ta sh4 zda takova trochu zahuhlana a chlupata ta sh5 je takova vic pruraznejsi"
Jinak si myslim ze je blbost si to vozid od thomanna,kdyz usetris jen 1500kc,vis jakej to je risk???Oni ti to do toho kufru ani snad nezabali,jsou to lajdaci.A kufr sezenes na bazaru jak nic a casto za par korun. Radsi si nech u kytar slevit treba na 8000kc,na bazaru si kup za 1500kc ten snimac a sleduj bazar jestli tam nebude nejakej kufr.
A navic musis pocitat s castkou za prevod penez do zahranici asi 200-300kc.
tot muj nazor na vec.
Kytara: Fender strat classic 60´ (2 SILVER lace sensor+Seymour duncan hot rails.)
Kombo: Crate V18 112
Krabky: Marshal Shredmaster (Made in England 1991)
Mylann píše:No pri nakupovani nemalych veci bych prvne zkusil co je na bazaru nebo zkusit zaruku nejnizsi ceny...pak bych se obratil na zahranici...ptz kdyz je moznost sehnat za stejne penize danou vec na domacim trhu, proc to zbytecne komplikovat...?
presne ty komplikace by s tim byli hrozny.Stoji to cloveku za ty nervy??Navic kdyz to doma koupis za stejny penize.
Kytara: Fender strat classic 60´ (2 SILVER lace sensor+Seymour duncan hot rails.)
Kombo: Crate V18 112
Krabky: Marshal Shredmaster (Made in England 1991)
hele ty bacha nehan, kdyz jsi na nej nehralAdamz Asah píše:Ty Bachy jako vypadají good a taky celkem jsou, ale mají některé fakt blbé konstruknčí chyby podle mě. Hlavně ty potenciometry no ...
k tematu - ta stara epi bude dost mozna skvely kauf, zkusil bych ji
Bach LP, KUSTOM Dart 10, 40 W trandak, Zoom g2.1u, Ernie Ball 13, Tortex 0.88
Sláva veškeré hudbě vznikající severně od Kodaně
- Adamz Asah
- Kontaktovat uživatele:
Hrál jsem na něj. Hrál jsem myslím lampovém Fender Deluxe. No a fakt říkám, že to je na nic podle mě ty snímače, ale pokud chce vyměnit, tak by dobrej kus určitě mohl být užitečný. 
Ale stejně bych bral raději ten Epiphone.
Kytary: Cort L450C NS (akustika) | Fender American Standard Strat (2009, sunburst, rosewood, S-S-S)
Aparát: Blackheart Little Giant (BH5-112)
Mikrofón: Apogee MiC
Efekty: Smrčka Compressor, Boss DS-1 (Bill Kasper mod), Boss DS-2 (Japan), EHX Big Muff (w/ Tone Wicker), MXR Micro Amp, Ibanez WH10 (black), MXR Analog Chorus, MXR Phase 100, Boss DD-7, EHX Holy Grail Plus
YouTube kanál: Adamz Asah's covers
tak to jo, tak to sorryAdamz Asah píše:Hrál jsem na něj. Hrál jsem myslím lampovém Fender Deluxe. No a fakt říkám, že to je na nic podle mě ty snímače, ale pokud chce vyměnit, tak by dobrej kus určitě mohl být užitečný.
Bach LP, KUSTOM Dart 10, 40 W trandak, Zoom g2.1u, Ernie Ball 13, Tortex 0.88
hele a co takovy cort zenox custom? typek na bazaci ho nabizi za 11k, dneska jsem mu napsal tak uvidim .. a kdyby to nevyslo tak co cort z64? v zakladu ma snimace co bych chtel, kdyby nevysel ten bazac tak bych si nanej asi priplatil, chci neco poradnyho na trochu delsi dobu a nechci toho pak litovat
.. otazka jen je, jak je natom ten epi vs cort, kdyz neberu v potaz snimace, myslim celkove pouzite drevo apod ,) jestli ma cenu si zato priplatit