jestli ti nějaká z nich překáží a chceš se jí zbavit tak víš komu to přihrátnecross píše:škoda že nejde víc značek třeba moje všechny: Fender Strat, ibanez rg530, fokus abalone, Jackson dk1, Kramer pacer custom1, a další co jsem měl už nepočítaně: schecter, samick, delta, epi,
Jakou máte značku kytary??
Pravidla fóra
- Skipper
- Bandzone: http://www.bandzone.cz/fan/skipper
- Kontaktovat uživatele:
hlasovat nemůžu
- Behringer ale chci Gibson 
Jo ještě sem chtěl k tomu Music Manu tak až nebudu mít co dělat s 50.000,- tak je můj, fakt je nádhernej

Jo ještě sem chtěl k tomu Music Manu tak až nebudu mít co dělat s 50.000,- tak je můj, fakt je nádhernej
EVH Wolfgang Special, Gibson LP BFG-TG (Nashville 2007), Epiphone LP Custom (Hořovice 1994), Maya Stratocaster (Japonsko 1984), Chapman ML1-7 RS, Victory VX Kraken mkII a Janíček picks.
Mapex Armory (10, 12, 14, 16, 20, 22), Pearl Free Floating Maple 14"x6,5", Meinl Classics.
Focusrite Scarlett 18i20, Reaper, Ableton Live 9, NeuralDSP, Addictive Drums.
Mapex Armory (10, 12, 14, 16, 20, 22), Pearl Free Floating Maple 14"x6,5", Meinl Classics.
Focusrite Scarlett 18i20, Reaper, Ableton Live 9, NeuralDSP, Addictive Drums.
Ibanez a Framus.
Časem chci nějakej explorer od ESP, sedmičku s floydem od Ibanezu, šestku od Schecteru, Fender Showmaster a nějaký tele na zakázku (něco jako telecaster showmaster, ale s jinou hlavou).
Snad to do důchodu bude.
Časem chci nějakej explorer od ESP, sedmičku s floydem od Ibanezu, šestku od Schecteru, Fender Showmaster a nějaký tele na zakázku (něco jako telecaster showmaster, ale s jinou hlavou).
Snad to do důchodu bude.
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
mám gibson a chtěl bych snad všecko klasickýho - strat, tele, sg junior, lp junior...
Ale časem bych rád nějakej šektr - nejlíp zacky vengeance
Ale časem bych rád nějakej šektr - nejlíp zacky vengeance
Stagg HybridCaster + RMpickups bridge
Gibson SG (GFS Dream180B, SH2N, sperzel) ->
Eugeene's magic one-knob germanium clean booster ->
Digitech Bad Monkey ->
kopyje Zvex Fuzz Factory ->
Hocke VMH234RD překopaný na plexinu.
Gibson SG (GFS Dream180B, SH2N, sperzel) ->
Eugeene's magic one-knob germanium clean booster ->
Digitech Bad Monkey ->
kopyje Zvex Fuzz Factory ->
Hocke VMH234RD překopaný na plexinu.
- cnnwatcher
- Kontaktovat uživatele:
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
rickenbacker je důležitý... ale nemám ho...Atkins píše:Zdar: Chybi dalsi vyznacni vyrobci, Rickenbacker, Hofner, Yamaha, Jolana a kytarari.
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
-
Dariel
- last.fm: http://www.last.fm/user/darieel
- Bandzone: http://bandzone.cz/fan/dariel
- Kontaktovat uživatele:
Také z Corony! Ročník 06, tj Anniversary model s krásnou značkou v podobě briliantu a 60" v něm vepsanou:) Nikdy ji nedám z ruky a plánuju časem (tak těch 20 let) že z ní budu mít osobní relic model:D:DRegular John píše:Fender - Corona, California
Fender AM Professional II Roasted Pine (2023), Fender American Stratocaster (2006), Fender Troy Van Leeuwen Jazzmaster (2021), Gibson LP Studio (1992), Gibson 60's Tribute Goldtop P90 (2011) -> Orange Rocker 15, Vox AC10
- jaroslav.celujko
- last.fm: http://www.last.fm/user/celujkojaroslav
- Kontaktovat uživatele:
- Atkins
- Kontaktovat uživatele:
A, tak to se omlouvam.
Mam dve Yamahy - akustiku a basicku, fokuse, hejno jolan, 12ku od Corta, mandolinu od cikana, jednu vlastnorucne delanou hruzu a cekam az mi mistr kytarar dotvori vysneny nastroj.
A co bych si pral? Nejspise nejakou ES335 ze sedmdesatejch let, nedavno jsem mel jednu v ruce, za skromnych 109 tisic penizku.

Mam dve Yamahy - akustiku a basicku, fokuse, hejno jolan, 12ku od Corta, mandolinu od cikana, jednu vlastnorucne delanou hruzu a cekam az mi mistr kytarar dotvori vysneny nastroj.
A co bych si pral? Nejspise nejakou ES335 ze sedmdesatejch let, nedavno jsem mel jednu v ruce, za skromnych 109 tisic penizku.
Blues, folk, classic, jazz - nějaké akustiky a semiakustiky, basa a masterkeyboard..