Jakou máte značku kytary??

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Odpovědět

Jakou značku kytary máte??

Můžete vybrat 1 možnost

Zobrazit výsledky

Saul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Saul »

a jo, to jsem si nikdy neuvědomil že explorery jsou jen LTD.....no tak šup do custom shopu Ronie... :twisted:
ESP RZK-1, ESP 901, Randall RH150G3, Mesa Boogie 4x12, kabeláž Klotz, Behringer FCB1010, ....a čekání na g-majora
Adamz Asah
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Adamz Asah »

no to je pádlo ;) ... nemám rád moc ty dřevěné vzorky ... :)

Kytary: Cort L450C NS (akustika) | Fender American Standard Strat (2009, sunburst, rosewood, S-S-S)
Aparát: Blackheart Little Giant (BH5-112)
Mikrofón: Apogee MiC
Efekty: Smrčka Compressor, Boss DS-1 (Bill Kasper mod), Boss DS-2 (Japan), EHX Big Muff (w/ Tone Wicker), MXR Micro Amp, Ibanez WH10 (black), MXR Analog Chorus, MXR Phase 100, Boss DD-7, EHX Holy Grail Plus
YouTube kanál: Adamz Asah's covers
Milerinho

Příspěvek od Milerinho »

fokuska:-)
elektrika: Hamer PRS sunbrust
akustika: Tenson
kombo: Peavey valveking 112, Marshall mg10cd
efekt: Jimi Dunlop Cry baby
Maples
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maples »

Pánové, když už jsme u toho, tak se musím pochlubit s takovým snem, když další Fender, tak tohle! na tom ulítávám, krása...
http://www.fender.com/products//search. ... 0115900892
Fender AM Professional II Roasted Pine (2023), Fender American Stratocaster (2006), Fender Troy Van Leeuwen Jazzmaster (2021), Gibson LP Studio (1992), Gibson 60's Tribute Goldtop P90 (2011) -> Orange Rocker 15, Vox AC10
r0nn!e

Příspěvek od r0nn!e »

No nádhera Maplesi.... ale zdá se mi to nebo to má vibrapáku mezi E a H strunou?!
Naposledy upravil(a) r0nn!e dne 9.07.2012 11:27, celkem upraveno 1 x.
afektband

Příspěvek od afektband »

r0nn!e píše:No nádhera Maplesi.... ale zdá se mi to nebo to má vibrapáku mezi E a H strunou?! WTF?!
Koukam na to a zdá se mi, že asi jo. Třeba chtěli dodržet symetrii tý kobylka, tak to dali tam.
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.

::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
Luchino

Vintage

Příspěvek od Luchino »

No já jsem si tento týden byl na Slovensku v Trnavě pro SG od VINTAGE a nemůžu si ho vynachválit. Kvalitní kytara a byla se slevou 47%, takže mě vyšla v přepočtu na naše na 3600 Kč. Jinak doma mám ještě renovovanou LP Jolanu Diamantku I.
necross
Bandzone: saphet

Příspěvek od necross »

Můj miláček je Ibanez roadstar II series BP. rok výroby 86 velice raritní už dnes a v původním stavu. Oba dva hb se dají rozpojit na singly. Barva Black pearl. a ten sustain
Fender strat, Kramer Baretta III, Standa Papež strat,
Marshall
Mjkl
last.fm: Mjkl666
Bandzone: Mjkl666
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mjkl »

Adamz Asah píše:no to je pádlo ;) ... nemám rád moc ty dřevěné vzorky ... :)
ty dřevěné vzorky vypadaj mrtě krásně na živo ;) na internetu je to na ehmmm víš co live je live ;)
Disasterpiece
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Disasterpiece »

Dark Axel píše:
Disasterpiece píše:sto lidi sto chuti
jestli reaguješ na Smrťáka, tak ne... ON má pravdu :-) to je rpostě fakt... jestli na Red Bulla, tak jo, máš pravdu ty

to nic nemění na tom, že tónovku taky vyrazím ven... nikdy jsem ji nevyužil na nic jiného, než že jsem za ni zatáhl a měl jsem rozepnuté HB :D
Tone potak je stejne pro stratocastery tam je to jasny kdyz to cinka tak je to potreba no ale v metalu bych to vyuzil asi nijak kdyz potrebuju jinej zvuk tak si to prehodim na krkovej snimac a jdu solovat, nepouzivam to pro nakej super hustej zvuk kterej stejne nepotrebuju.
loos

Příspěvek od loos »

no tak to já mám LP Baltimore by Johnson, což je asi jako AXL by Johnson...nedavno to někdo prodaval na bazaru. Takže značka asi Baltimore...ale je to pravá amerika a musim říct že za prachy co je jeden z nejlevnějších staggů to je dělo...Maplesi na tomhle bych taky ulítaval, a to krásný dřevo...už dlouho slintám na Fendera Jaguára nebo právě Jazzmastera se siglama P-90...asi mi zkratuje klávesnice jak slintám :D :lol: :lol: :lol:
Epiphone Firebird VII, Blade Delta Classic (Telecaster), Hughes and Kettner ATTAX 100, Wah-Volume Michalík a spousta kravinek k tomu!
Drobák

Příspěvek od Drobák »

Mjkl píše:
Adamz Asah píše:no to je pádlo ;) ... nemám rád moc ty dřevěné vzorky ... :)
ty dřevěné vzorky vypadaj mrtě krásně na živo ;) na internetu je to na ehmmm víš co live je live ;)

Mjkl : máš recht,dřevěnej vzor je něco jinýho na živo...
Btw:zmenši si podpis,rozměry přes pul stránku ti nikdo nedovolí,povolený je na víšku myslim 90
Y06hurt
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Y06hurt »

No já mám pouze sociálního QTXáka strata.. :( Bohužel peniaze jdou do jiných věcí a zas takovej hendrix nejsem abych měl nutně investovat do novej gytary...
Strat QTX SlipKnoT+Misfits Y06hurt signature model
Jackson Kelly

1 kliknutí nikdy nikoho nezabilo
Yô6hµ®±
Atkins
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Atkins »

ale zdá se mi to nebo to má vibrapáku mezi E a H strunou?! WTF?!
V sedesatych a sedmdesatych se to delalo dost bezne.
Blues, folk, classic, jazz - nějaké akustiky a semiakustiky, basa a masterkeyboard..
Atkins
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Atkins »

Blues, folk, classic, jazz - nějaké akustiky a semiakustiky, basa a masterkeyboard..
92ChazzyChazz
Bandzone: http://bandzone.cz/fan/mattie

Příspěvek od 92ChazzyChazz »

Ibanez 8)
Ibanez ART 120, Jolana Diamant -> Proel cable-> Marshall JCM 2000 TSL 60-> Monster cable-> Marshall 4x12"

"92% of teens have moved onto rap or hip hop. If you are part of the 8% of us you still listen to real music!
Pajur
last.fm: _PaJuR_
Bandzone: butt

Příspěvek od Pajur »

já mám SX :lol:
cerfotoc
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cerfotoc »

Schecter :twisted:
schecter damien 7(w/ EMG 707), engl e530, l-amp 50W 6L6 poweramp, engl e212v
line6 relay g90, ehx memory toy, korg dtr-1000, rocktron hush super c, the t.racks pc200

Obrázek
dlouhovlasac

Příspěvek od dlouhovlasac »

já brnkám na kramera, značku proslavenou van halenem... :) no, ale na čem ulítávam, je tohle:
http://www.hamerguitars.com/?fa=series&sid=501
Prejdák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prejdák »

dlouhovlasac píše:já brnkám na kramera, značku proslavenou van halenem... :) no, ale na čem ulítávam, je tohle:
http://www.hamerguitars.com/?fa=series&sid=501
Škoda, že tam nemaj tu kytaru, co vyrobili pro Glenn Tiptona na zakázku, jako signature model :) [kdyby byly peníze, :) , hódně peněz]

Jinak trošku nechápu smysl tohoto fora, když převázná většina má svou kytaru v podpisu...
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“