Co říkáte na tuhle Framusku?

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
afektband

Příspěvek od afektband »

voytik píše:
Maples píše:Hele ty kytary Framus jsou opravdu dost dobrý, zkoušel jsem si to jejich Diablo, tu levnější verzi (asi 22 000) a musím uznat, že je to krásně udělaná kytara, ale mě osobně prostě nesedla, přijde mi až nepříjemně univerzální a neměl jsem z hraní tak dobrej pocit, jako u Fenderů...ale zkusit za někým zajít určitě můžeš:)
souhlasím,hrál sem na tu samou a je uděláná parádně,ty kytary vypadají fakt krásně ale taky mi nesedla,nevím čím to je ale proste to nebylo ono...
Je docela možný, že je to krkem, já jsem přecházel z ibanez krku na ten framusáckej a trvalo mi, než jsem si na něj pořádně zvyknul. Je strašně tvrdej a má jinej profil, než ten ibanez krk.
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.

::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
JirkaD

Příspěvek od JirkaD »

píše:
A proč??? :? Reklamní tah?
tim by si gibson srali do vlastni kuchyne, z gibson maji podle myho vetsi zisk, nez z epiphone
Assassyn
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Assassyn »

Nehrál jsem na tu kejtru ale moc se mi nelíbí ) Ale podole toho co slyšim tak asi bude dobrá :)
Tonda

Příspěvek od Tonda »

JirkaD píše:
píše:
A proč??? :? Reklamní tah?
tim by si gibson srali do vlastni kuchyne, z gibson maji podle myho vetsi zisk, nez z epiphone

Tak nevím (o Slashe jsem se nikdy moc nezajímal), ale:

"...SLASH selects from all these his main performance guitar. It is the '87 Gibson Les Paul standard."

odkaz: http://www.snakepit.org/equip.html
I´m wheels... movin´wheels
60'Rock_N'_Roll

Příspěvek od 60'Rock_N'_Roll »

drahá = dobrá hrál sem taky na tu "levnější" verzi a je dost dobá.... prostě "německá kvalita"
sliver20

Příspěvek od sliver20 »

weselow píše:Co byste řekli na takovouhle komickou šílenost dneska? Může to ještě slušně hrát, třeba po nějakejch úpravách? :)

http://cgi.ebay.co.uk/Triumphator-Elect ... 286.c0.m14
popravdě mi přijde dost hrozná, i bych se jí štítil :D jsem spíš na mladší... 8)
sliver20

Příspěvek od sliver20 »

jinak si mylsim, že u framusu se moc za značku neplatí, že všechny prachy jsou fakt v kvalitě. Hrál jsem na tu Carmallio a je fakt, že ten krk je tlustší, menší průměr, ale když si na to člověk zvykne, tak je to skvělý, pak mi přišlo divný hrát na tenčí krk...
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“