Expression - problem
Pravidla fóra
Expression - problem
Zacal me zlobit pedal na Tonelabu LE... Kdyz ho zvednu do puly tak rekneme, ze o 1 cm vzdycky spadne zpet (dolu)...Napadlo me, ze bude povoleny na imbusaku, ktery ovlivnuje, jakou silou na nej musite tlacit....i kdyz se zdal na pohyb akorat...zkusil jsme utahnout, ale nci se nestalo...Vi nekdo, kde by mohl byt problem?...Sand nebudu muset letet na reklamaci
...Diky
Tak to vypada, ze nikdo netusi
... no nevadi...Zitra jedu zpet smer Brno to vratit...Bud vrati prachy, nebo vymena za novy...Tady tento procesor hraje fakt luxusne...kdyz za to svihente lampovej konec, tak je to krasny prohraty...Simulace a par analogovyc efektu jsou za tuto cenu bez konkurence (pokud neni neco co neznam, coz muze byt)... Sileny spektrum moznosti, az se mi hlava toci kolem...Za tech nekolik tejdnu vlastnictvi (jinak s nim pracuji dyl...mel jsem ho uz chvili doma jindy...) sn im jeste neumim plne pracovat...napr. ruzne moznosti vystupu a tak a tak... Takze, pro live hrani za malo penez slusna siroka skala zvuku. Ten kdo rad chvili blues, a za chvili hend Hard Rock ideal... Ale preci jen jsme vyzkousel par analogovych veci napr. od BOSSe atd. a silne zvazuji, ze pujdu do krabek...Preci jen pri uvedomeni si jiste veci, ze z Tonelabu LE vyuzivam,ehm rekneme 4-5 zvuku, ktere prubezne okorenuji ruznymi efekty, dojdu k zaveru, ze za stejny peniz celeho Tonelabu bych poridil ze ctyri krabky efektu ktere vyuzivam.
Budu mit za stejnou cenu "kvalitnejsi" vecicky, a halvne takove, ktere vyuzivam, ale ztratim ruzne moznosti vystupu, a priapdne dalsi vyhody multiefektu...Nic min Nic vic.
Ale porad si nejsem jisty... Tudiz rekneme ze bych poridil zkreslovaci krabicku (napr BOSS OS2 se mi moc libil...) nejake kvakadlo sjem vyuzival dsot (to bych potreboval poradit co tak je z kvakadel dobre...s temi samostatnymi nemam extra zkusneost...ale jevi se mi, ze obyc CryBaby nic nezkazi...) a dal nejaky ten equalizer plus nejaky phaser (to mam moc rad do cistych zvuku...)...A babo rad
... Porad vim, ze ten tonelab to vsecho perfektne zmaknul a zvuk byl brilantni...Ale ten Expression prsote dost stve...dkyz vam v pulce hrani zmeni napr halsitost...Dik
Ale porad si nejsem jisty... Tudiz rekneme ze bych poridil zkreslovaci krabicku (napr BOSS OS2 se mi moc libil...) nejake kvakadlo sjem vyuzival dsot (to bych potreboval poradit co tak je z kvakadel dobre...s temi samostatnymi nemam extra zkusneost...ale jevi se mi, ze obyc CryBaby nic nezkazi...) a dal nejaky ten equalizer plus nejaky phaser (to mam moc rad do cistych zvuku...)...A babo rad
No takhle... mrknul bych se na dotazeni, jestli si to nedotahoval jen z jedny strany, protoze napriklad u my slapky funguje jeden inbus jako matka a druhej jako klasicky sroubek... takze musis jeden drzet a druhym tocit :p ale to jen tak pro poradek, nepochybuju ze to vis.
Ono samotnej pedal by nemelo nic jinyho drzet nez jen tohle uchyceni, uz jen z toho duvodu ze ta kravina co ti snima velikost seslapnuti (pokud to neni infracervene snimani pohybu ) imho nema vubec zadny odpor a musi pracovat naprosto bezsumove a lehce ...
Ono samotnej pedal by nemelo nic jinyho drzet nez jen tohle uchyceni, uz jen z toho duvodu ze ta kravina co ti snima velikost seslapnuti (pokud to neni infracervene snimani pohybu ) imho nema vubec zadny odpor a musi pracovat naprosto bezsumove a lehce ...
- 60'Rock_N'_Roll
No tak jasne ze to mm zfouknute co tam je za sroubky a kcemu jsou...mam tam jen erny imbus...takovy malinyk na psoni strane, kterym dotahujete a povolujete cozeni pedalu....ale proste tim nezabranim tomu ze ten peal spadne...nekde v tom spoju pedalu s uchytem je to podelane...
Edit: A k tomu ozubenymu kolecku...to myslis to, ktery se toci tim seslapavanim a vlastne se nim ovlada wah???...Na Tonelabu je opticky snimani bych rek...ze to neni mechanicky...nemam s tim moc zkusenosti (s Wahy)... Prsote tam mam ze na spici je desticka a na spodu taky..a to stejne vzadu..a to bych rek, ze je nejak opticky reseno, podle toho kolik je zrovna mezi spodkem a vrchem mista....je to tak nejak???
Edit: A k tomu ozubenymu kolecku...to myslis to, ktery se toci tim seslapavanim a vlastne se nim ovlada wah???...Na Tonelabu je opticky snimani bych rek...ze to neni mechanicky...nemam s tim moc zkusenosti (s Wahy)... Prsote tam mam ze na spici je desticka a na spodu taky..a to stejne vzadu..a to bych rek, ze je nejak opticky reseno, podle toho kolik je zrovna mezi spodkem a vrchem mista....je to tak nejak???
- 60'Rock_N'_Roll
ano k tomu to kolecko asi bude..... ale pak uz nebude chyba v tom....je tam optyka a to vubec nevim, co je....reklamace je nejvhodbejsi reseniMylann píše: Edit: A k tomu ozubenymu kolecku...to myslis to, ktery se toci tim seslapavanim a vlastne se nim ovlada wah???...Na Tonelabu je opticky snimani bych rek...ze to neni mechanicky...nemam s tim moc zkusenosti (s Wahy)... Prsote tam mam ze na spici je desticka a na spodu taky..a to stejne vzadu..a to bych rek, ze je nejak opticky reseno, podle toho kolik je zrovna mezi spodkem a vrchem mista....je to tak nejak???
No takze dnes rano jsem byl v Brne...Takovej pristup jsem jeste nevidel. Strasne kamaradsti a omlouvani...ze se to nekdy stane i u Dunlopovych kvakadel...Ze jestli chci at si jdu ybrat z jejich dalsich kousku, jestli sje mbyl spokojen jinak a nebo mi vrati penize...strasne ochotni...mile prekvapen...a ja si nechal dat penize, ptz jsem spicahl a na vyber dalsich veci jsem nemel cas...ptz odjizdim na MoR...Tak on rikal ze klidne mi to necha za stejnou cenu jako jsem mel i potom
...Fajn pristup...Takze se rozhodnu jestli jit do krabek nebo zkusit dalsiho Tonelaba...ptz krom teto chybycky byl vybornej...