Celolampa 30 watt

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
Odpovědět

What is the best?

Můžete vybrat 1 možnost

Zobrazit výsledky

spirit
Kontaktovat uživatele:

Celolampa 30 watt

Příspěvek od spirit »

Zdravim, plánuju koupit jedo z níže uvedených apeců, prosím hlasujte, případně pište názory na ně. V kapele jsme klasicky kytara, basa, bicí, kytaru mám Squaire (2xS + 1xHB) a styl hrajem rock (měkčí, ne žádnej metal, HC, punk, nic takovýho :-) Můj favorit je zatím Laney VC 30. Díky za hlasy
Spirit
Maples
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maples »

nenene....!! naprosto zásadně pro peaveyho!!! zvlášt na tvrdší hudbu!! má skvělý zkreslení, 2 gainy, a zároven úžasnej čistej zvuk!neni co řešit, tvůj favorit laney nezmůže ani prd...sice taky celolampa ale se zvukem se mu nemůže rovnat! :idea:
Maples
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maples »

jeee pardon!! žil sem v domnění že chceš hrát naopak tvrdší! to mění situaci, tim pádem nevyužiješ to krásný zkreslení jaký peavey classic nabízí...v tom případě bych bral asi fendera, na tom vyzní hlavně singly a čistej pěknej:)
Mondy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mondy »

Já bych asi taky šel do toho VCčka...
rasta_blasta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rasta_blasta »

kolik to peaveycko stoji??? hodte nejakej odkaz pls
EDIT: uz sem si to nasel - 18 000

Tak jo lidi já to dnešním dnem - 24. srpen 2007 balím.... Jste fajn banda a bavilo mě se s vama dohadovat a hodně sem se díky vám dozvěděl... důvody nezveřejním
http://www.youtube.com/watch?v=YRD_-oSJBKI
McYuri

Příspěvek od McYuri »

Maples píše:nenene....!! naprosto zásadně pro peaveyho!!! zvlášt na tvrdší hudbu!! má skvělý zkreslení, 2 gainy, a zároven úžasnej čistej zvuk!neni co řešit, tvůj favorit laney nezmůže ani prd...sice taky celolampa ale se zvukem se mu nemůže rovnat! :idea:
víš, je ale celkem zajmavý, neni to ani tak dlouho , co jsi tu psal ,že paevey classic 30 je něco příšernýho a že si mysliš že toto kombo vyrobili jen proto , aby lidi šli rovnou do classic 50ky.... a zrovna jsi toto kombo kritizoval při výběru komba na tvrdší styl... nevim, ale mírně si protiřečíš :wink: peace
Paja

Příspěvek od Paja »

McYuri píše:
Maples píše:nenene....!! naprosto zásadně pro peaveyho!!! zvlášt na tvrdší hudbu!! má skvělý zkreslení, 2 gainy, a zároven úžasnej čistej zvuk!neni co řešit, tvůj favorit laney nezmůže ani prd...sice taky celolampa ale se zvukem se mu nemůže rovnat! :idea:
víš, je ale celkem zajmavý, neni to ani tak dlouho , co jsi tu psal ,že paevey classic 30 je něco příšernýho a že si mysliš že toto kombo vyrobili jen proto , aby lidi šli rovnou do classic 50ky.... a zrovna jsi toto kombo kritizoval při výběru komba na tvrdší styl... nevim, ale mírně si protiřečíš :wink: peace
Jj pravda taky sem to tady někde četl - konečně ho někdo položil!
Král je mrtev ať žije král :D
Život bez kytary a hudby neexistuje.........
Epiphone LP Special II,Ibanez GRX 70,VanHorn 40W, Boss DS-1, Jim Dunlop 0,88 , Georg Dennis sharp 0,88
MLorenzo

Příspěvek od MLorenzo »

Paja píše:
McYuri píše:
Jj pravda taky sem to tady někde četl - konečně ho někdo položil!
Král je mrtev ať žije král :D
Heh...taky me to dost zarazilo, když si to tu procitam...Ja hral z techto aparatu jen na Laney VC a moc se mi libilo...
Maples
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maples »

aspon prosím čtěte pozorně, nekritizoval sem ZVUK komba ale jeho PROVEDENÍ a pokud je výběr takový, tak je jednoznačně zvukově, spolu s Fenderem nejlepší, protože celolampy Laney jsou nejhorší aparáty na který sem hrál...dyž někdo vezme do ruky laney lampu jako první elektronky po tranzistorech, tak je to možná supr, ale tady si člověk musí zahrát na kapku víc věcí a potom radit...ale tady už je koukám naprosto zbytečný někomu pomáhat podle zkušeností, tady vítězí rozumbradění všechno zná...já neřikám že sem hrál na všechno, rozhodně ale na víc věcí abych si vůbec mohl troufat někomu radit a ne kritizovat rady ostatních. zdar a hrajte, klidně jděte někam do krámu zkoušet celý odpoledne celolampy, nákým rozumnym způsobem a pak se můžem hádat, ale todle nemá cenu. :(
Fender AM Professional II Roasted Pine (2023), Fender American Stratocaster (2006), Fender Troy Van Leeuwen Jazzmaster (2021), Gibson LP Studio (1992), Gibson 60's Tribute Goldtop P90 (2011) -> Orange Rocker 15, Vox AC10
Mondy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mondy »

Mě zas moc neoslovily Peavey, radši dávám přednost Laney a série VC mě docela potěšila. Myslím, že je to věc vkusu.
Devendra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Devendra »

Mondy píše:Mě zas moc neoslovily Peavey, radši dávám přednost Laney a série VC mě docela potěšila. Myslím, že je to věc vkusu.
jojo Laney blues... Peavey Rock. :)
Obrázek
I wanna range life!
Maples
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maples »

zřejmě to byl asi opravdu blbej nevydařenej kus nebo co, nerozumím tomu protože ten Laney opravdu něják nešlapal...napravím to, vyzkouším si jindy jinej a uvidím, jestli se můj názor změní...je pravda že peavey má zkreslení dost ostrý, ale v bluesu se mi to líbí, já blues hraju přes v-twin s nakreslením na dolní snímač a mám ho sakra ostrej prdivej... :D
Fender AM Professional II Roasted Pine (2023), Fender American Stratocaster (2006), Fender Troy Van Leeuwen Jazzmaster (2021), Gibson LP Studio (1992), Gibson 60's Tribute Goldtop P90 (2011) -> Orange Rocker 15, Vox AC10
Mondy
Kontaktovat uživatele:

Re: Celolampa 30 watt

Příspěvek od Mondy »

spirit píše:Zdravim, plánuju koupit jedo z níže uvedených apeců, prosím hlasujte, případně pište názory na ně. V kapele jsme klasicky kytara, basa, bicí, kytaru mám Squaire (2xS + 1xHB) a styl hrajem rock (měkčí, ne žádnej metal, HC, punk, nic takovýho :-) Můj favorit je zatím Laney VC 30. Díky za hlasy
Tak jak ses rozhodl, vidím, že to nemáš zrovna jednoduchý...? 25%:25%:25%:25% :)
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“