Jak dlouho hrajete ??

Tabulatury, noty, školy, kytarové techniky, cvičení ...

Jak dlouho už drnkáte ??

Můžete vybrat 1 možnost

Zobrazit výsledky

Banan58
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Banan58 »

4 měsíce (od konce ledna), předtím sem si občas brnkl na akustiku, ale to snad ani nemá cenu počítat, na tu sem začal pořádně hrát až s příchodem elektriky

Chapman ML3 Modern (EMG 81+66) >>> Line6 Helix LT >>> Peavey Redstripe Bandit jako monitor - kvanta delaye a reverbu - ještě pár modrejch led diod, přeladit do open C a je ze mě Devin Townsend wannabe hadra :D
Hansen

Příspěvek od Hansen »

5 let, samouk.

Nicmene 10 let klaviru a 4 roky hlousle se na tom dost podepsali...
Kamahl

Příspěvek od Kamahl »

Od konce listopadu mám vlastní elektriku, takže hraju už pět měsíců. Samouk. :wink:

Dřív jsem hrál čtyři roky jako klávesák.
Lachim

Příspěvek od Lachim »

Od patnácti akustika,3 járy klasika,pak několik let aku i ele,pak 5 let pausa a teď zase ele a aku (opačné pořadí je kvuli upřednostnění).
Kolik mě je,si najděte.
- PRS Custom MACHO, Strat MACHO, aku FURCH S25-SR Cut, Fender Thienline Elite, MusicMan Axis Pořízka, HOHNER Revelation RTX, Epi Wildkat, Tele MIK, Hohner Strat Prof., Sigma OM .....
- krabiček a efektů kýbl
- 3x Mmjuz aparáty, FR kombo Yamaha Stageplan 200 BTR
Dariel
last.fm: http://www.last.fm/user/darieel
Bandzone: http://bandzone.cz/fan/dariel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dariel »

Kolik mi mohlo být...deset?Byla to přes 30 let stará mamčina akustika za 285 Kčs (ta cenovka je uvnitř dodnes) a tam jsem věčně zkoušel Mntgomery, Bednu...(moje oblíbená byla Jede jede poštovský panáček :D )pak jsem toho nechal a ve dvanácti chodil na aku k jednomu študákovi (konzervatorista).Na konci prvního roku jsem se zeptal na elektriku a on mi dal kontakt.Zítra mám zkoušky k ukončení prvního roku v Rockové škole v Ostravě :)
EDIT:Zkoušky dopadly za 1 :)
Naposledy upravil(a) Dariel dne 16.06.2008 19:24, celkem upraveno 1 x.
Peťan V.

Příspěvek od Peťan V. »

Už to bude asi sedm let. Na akustiku jsem blbnul něco kolem roku a půl a pak jsem si koupil 1. eletriku.
¤ Vlček EXP ¤ Vlček Setius ¤ Vlček Duvell ¤ ESP Eclipse II ¤ ESP M-II ¤ Gibson Studio 2018 ¤ LTD MH-1001NT ¤ Jolana Diamant I ¤ Cort A4 Plus FMMH ¤ Harley Benton MB-4 ¤ Line6 Helix LT ¤ Dunlop Cry Baby DB01 ¤ Line6 Relay ¤
jonas1

Příspěvek od jonas1 »

To je hodne kruty hlasovani :lol:
Na to, ze uz hraju pres 11let bych se zase mohl naucit nejakou skladbicku celou, jako v zacatcich :)
Janny

Příspěvek od Janny »

Nehraju ani půl roku ale ....

začalo to tak v letech 1996-7 kdy začal brácha chodit do ZUŠ na kytaru, mě byly 4. O dva roky později jsem chtěla chodit taky, ale alergolog byl jiného názoru. Tudíž jsem byla nucena chodit na zobcovou flétnu která mě ani trochu nebavila, a proto jsme toho, anad po 5 letech nechala.

Pak chvíli nic :arrow:

A byla jsem na táboře kde hrálo hodně děcek i vedoucích a tam mě to nadchlo :) Dostala jsem ji teď k Vánocům :)

A kámoš na školním výletě hrál tak dobře, že mě to motivuje naučit se těch akordů víc :D :lol:
Homerda

Příspěvek od Homerda »

Janny píše:Nehraju ani půl roku ale ....

začalo to tak v letech 1996-7 kdy začal brácha chodit do ZUŠ na kytaru, mě byly 4. O dva roky později jsem chtěla chodit taky, ale alergolog byl jiného názoru. Tudíž jsem byla nucena chodit na zobcovou flétnu která mě ani trochu nebavila, a proto jsme toho, anad po 5 letech nechala.

A byla jsem na táboře kde hrálo hodně děcek i vedoucích a tam mě to nadchlo :) Dostala jsem ji teď k Vánocům :)

A kámoš na školním výletě hrál tak dobře, že mě to motivuje naučit se těch akordů víc :D :lol:

Vzhuru na zikkurat, supity sup :wink:
Stop dreaming, start playing!
Janny

Příspěvek od Janny »

Homerda píše:

Vzhuru na zikkurat, supity sup :wink:
Snažím se :)
Dariel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dariel »

To by mně zajímalo, na co jsi alergická, žes kvůli tomu nemohla hrát na kytaru? :roll:
Tom49
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tom49 »

Dariel píše:

To by mně zajímalo, na co jsi alergická, žes kvůli tomu nemohla hrát na kytaru? :roll:
řekl bych, že byla na něco alergická, a tak jí alergolog doporučil, aby hrála na nějakej dechovej nástroj, aby se jí líp dýchalo :wink:
Moderátoři jsou tu pro vás nebojte se napsat nápad, návrh, stížnost...
Kytara: Fokus H-JCK, akustika Nashville
Kombo: Laney LX65D
+ plno dalších blbůstek
Dariel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dariel »

Tak bych řekl:Hrajte taky na něco dechového.Ale nebudu ji tu kytaru zakazovat, ne?
Janny

Příspěvek od Janny »

Dariel píše:Tak bych řekl:Hrajte taky na něco dechového.Ale nebudu ji tu kytaru zakazovat, ne?
Tom49 má pravdu, bylo to tak :)

Ale on mi to vyloženě nezakázal, jen doporučil hrát na flétnu .. A platit mi v té době flétnu a kytaru v ZUŠ nebylo jaksi finančně možný :wink:
cerfotoc
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cerfotoc »

hrál sem 2 roky na akustiku a teď asi rok a půl na elektriku :twisted:
schecter damien 7(w/ EMG 707), engl e530, l-amp 50W 6L6 poweramp, engl e212v
line6 relay g90, ehx memory toy, korg dtr-1000, rocktron hush super c, the t.racks pc200

Obrázek
necross
Bandzone: saphet

Příspěvek od necross »

chvíli jsem chodil na come to jam k Norbimu Kovácsovi pak občas k nějakým neznámým a s menšíma pauzama a skoro celou tu dobu 15let jsem samouk.
Fender strat, Kramer Baretta III, Standa Papež strat,
Marshall
JirkaD

Příspěvek od JirkaD »

ted je to nejakejch 13 nebo 14 let... zacal jsem hrat klasiku v 7-8 letech a hral jsem ji do 15, v 15 sem dostal k vanocum od nasich prvni elektriku, na kterou sem hral 5 let. nevedel sem o kytarach nic, tata nejaky vybral, ukazal mi fotky na netu a rek mi at si ukazu na tu, co se mi libi nejvic. byla tam epiphone sg flametop a tak, ja si vybral ibanez rg270. prisli sme do obchodu a nikdy predtim sem na ni nehral, tak sem rek prodavacovi, at mi neco zahraje. znelo to hezky, tak sem si ji odnes. ucil jsem se na ni sam, zacinal sem s P.O.D., Limp Bizkit nebo Paradise Lost a postupne se dostaval k SikTh, Atreyu nebo From Autumn To Ashes, Story Of The Year .. a letos na zacatku roku jsem si misto ni poridil PRS.
nutno rict, ze uz necvicim. nehraju zadny stupnice, jenom pred koncertem, abych se rozehral. hraju si pisnicky co uz umim, kdyz se mi libi nejaka nova, tak si ji prehraju a nebo skladam. ale ve volnym case mimo zkousky hraju dost malo.. obhajuju to tim, ze po ty dobe se uz toho moc co ucit nemam, ale je to pekna kravina :-) poradny solo, mimo par metallica, co sem se naucil pred 4 lety, nezahraju - vubec ten styl neumim, ale jsem trochu linej se to ucit hrat, kdyz to v nasich songach nepouziju.
zakk_wylde
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zakk_wylde »

Už to bude 13 let. Začínal jsem na španělce a po 4 letech jsem přešel na elektrickou.
Gibson Les Paul Studio wine red/gold HW => Dunlop CryBaby 535 => MXR EVH Phase 90 => MXR stereo chorus => Marshall TSL602, kabely Monster ROCK
armi
last.fm: http://www.last.fm/user/Armanos
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od armi »

V září to bude rok co mám svou elektrickou milenku... asi jí koupím nějakou kosmetiku, nové struny :lol:

A zasunu do ní nový kabel... třeba od Planet Waves. Starý Cordial je krátký :lol: :lol:
1. You never get something for nothing.
2. You never get more than you pay for, and you usually get less.
3. Perfection is unattainable.
LarryColl
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LarryColl »

Ja sem vzdycky snil o tom ze budu hrat na el. kytaru ,ale protoze se znam tak jsem si rekl ze to nema cenu ze u toho nevydrzim. Pak jsem byl jednou v hospode tam jsem potkal kamose a (uz notne nality) jsme se o tom zacali bavit , on mi rekl at se rano stavim ze mi pujci svou (byla to nejaka Yamaha, s Floyd Rosem dvema HB z Honduraskyho mahagonu) pul roku na to jsem si koupil svoji vlastni (kopii strata-tunejlevnejsi protoze nebyly money) a ted nedavno jsem si koupil LP od Epi a popravde od ty doby co mam ketru neni cas na zensky, na PC , na školu , skoro nanic:-)
Nepijte vodu... p*caj v ni ryby:)
Epiphone Les Paul Midnight Ebony Ltd. Ed
Bugera 6262 + Crate FW412A
Line6 PODXt Live + Metal Pack
Odpovědět

Zpět na „Hraní na kytaru, tabulatury“