jakou hlavu kolem 14 tisíc ?

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
romcx75
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od romcx75 »

Red Bull píše:Jj crowley má pravdu on VK není král levnjech Hi gainů - pavel2 tady z fóra měl IMG a prej se vedle recta vůbec neztrácel když hrály vedle sebe. :wink:
Tak teď jste mě trošku zmátli :D , IMG stojí ale zase 20k :(

http://www.bandzone.cz/beastart

kytara: Schecter Damien 6
AMP: Rockwell Red trip Duo 120w
Box: 412 , 2xV30, 2xG12T-75
Mooer Reecho
Red Bull
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Bull »

Kytarová lampová hlava IMG s reproboxem
Prodám kytarovou lampovou hlavu IMG gat-100R 100W a reprobox IMG 4x12 280W. Málo hrané. Výborný stav i zvuk. V záruce. 19000kč tel.606259763

Tel.: 606259763

Region: Ústecký kraj
Zařazeno: 20.6.2008 16:26
č. 345176

Hovořící za vše :wink:

nebo http://www.a-znastroje.cz/?node=29&firmaselect=89

20 už nestojí ani novej - popřemejšlej :wink:
"MOJO" kills modern music...

Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny.
Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]

http://www.7daysgallery.com
romcx75
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od romcx75 »

toš kurňa :shock: , těch 16 tisíc :roll: , asi poprosím tatínka :D aby mě "věnoval" sponzorský dar :D . Jsou někde nějaké zvukové ukázky toho IMG ?

EDIT: našel jsem za 14 500 :D , takže už se mi líbí víc

Mooer Reecho
turbo_MaCk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od turbo_MaCk »

IMG je taký heavymetalovo Hardrockový zesík....Je to jako nějaká úprava Marshalla, ale tlačí.... Ideál by to bylo zajed vyzkoušet...
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Red Bull
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Bull »

S marshallem to má pramálo společného co vím já.

Janus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Janus »

MrDeathCZ píše:Tohle je mejlka snad každýho druhýho kytaristy (každej první vlastní silnější apec a ví že to tak není)....jedním z těch "prvních" jsem i já mám ENGLa E650 120W, a peru to do home made 2x12" boxu o výkonu 200W....většinou hraju tak na 1/4 dráhy prvního master volume a ještě se mi nestalo že by mi řekli, že jsem moc nahlas, spíše si bubeník občas ztěžoval, že mě neslyší, ale to je rozmístěním aparátů ve zkušebně....

navíc i kdyby sis pořídil hlavu o výkonu 500W a víc tak je to uplně jedno....hlasitost z 90% udává jakej máš box,jak jsou citlivý repra,kolik těch repráků tam máš a jak velký jsou ty repra...
No známý má Marshall JCM 800 dvoukanál, 50W.Používá předzesilovač Boss.Hlasitost má natočenou na jednu desetinu a na kšeftě je to prý moc.
Ibanez SR705
Cort Action 4
Fade Jazz Bass
Gallien Krueger 700RB-II, 410BLX, 410RBH
Gallien Krueger Backline 110, Peavey Max 126
Schecter Omen 7
http://bandzone.cz/wrazedneemauzy
dlouhovlasac

Příspěvek od dlouhovlasac »

Proboha na co Img, na co Valveking, když za 16 000 je na bazaru marshall jcm 900
Red Bull
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Bull »

Bléééé JCM 900 to radši IMG proč kupovat apec co kreslí diodama?

Disasterpiece
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Disasterpiece »

ja to IMG mel sice trand provedeni ale myslim si ze STYL zvuku bude stejny stredovy, co se tyce gainu tak samotny gain pri live hrani me sedel tak v punku ale kdyz jsem se nahral tak z toho byla metla jak svin nu nvm jak jsou na tom se zkreslenim tydle lampovy IMG.

BTW:tak kdo me napise: "Jak muzes porovnavat lampu a trand" hh.
turbo_MaCk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od turbo_MaCk »

Red Bull píše:S marshallem to má pramálo společného co vím já.
špatná otázka... spíš co nemá... jinak kdo ví, jestli i to IMG nekreslí diodou...
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
romcx75
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od romcx75 »

už jsem se asi na 90% rozhodl, beru VK.

Mooer Reecho
JirkaD

Příspěvek od JirkaD »

romcx75 píše:už jsem se asi na 90% rozhodl, beru VK.
litovat nebudes na kazdej pad. asi po pul roce sem prisel na naprosto uzasnej hi gain zvuk, ze kteryho sme dost srali na zkousce ;-)

img neznam, ale jestli to ma byt podobny jcm900, tak bych se drzel spis dal, to nema zvuk nic moc.

bugera maji dost peknej zvuk a povedenej design, ale nemam poneti, jak je to s kvalitou provedeni, jak dlouho to vydrzi, prece jen behringer neni zrovna proslavenej kvalitou.

zkusil bych, jestli na bazaru nenatrefis na jetej Peavey Triple X, to by bylo kolem tech 16-20 mozna celkem realny ..
romcx75
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od romcx75 »

JirkaD píše:
romcx75 píše:už jsem se asi na 90% rozhodl, beru VK.
litovat nebudes na kazdej pad. asi po pul roce sem prisel na naprosto uzasnej hi gain zvuk, ze kteryho sme dost srali na zkousce ;-)

img neznam, ale jestli to ma byt podobny jcm900, tak bych se drzel spis dal, to nema zvuk nic moc.

bugera maji dost peknej zvuk a povedenej design, ale nemam poneti, jak je to s kvalitou provedeni, jak dlouho to vydrzi, prece jen behringer neni zrovna proslavenej kvalitou.

zkusil bych, jestli na bazaru nenatrefis na jetej Peavey Triple X, to by bylo kolem tech 16-20 mozna celkem realny ..
Moje horní hranice peněz je maximálně těch 13 tisíc, takže dál už moc neuvažuju. 20k se mě do toho vrážet nechce

Mooer Reecho
dlouhovlasac

Red Bull píše:Bléééé JCM 900 to radši IMG proč kupovat apec co kreslí diodama?
Jenom proto že kreslí diodama bych ho nezatracobval. slyšel jsem ho hrát a je to docela nářez! Je o x tříd vejš než třeba valveking. Toho jsem zkoušel a bylo to skoro to samý, co můj tranzistor, co jsem koupil za dvanáct set!
romcx75
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od romcx75 »

dlouhovlasac píše:
Red Bull píše:Bléééé JCM 900 to radši IMG proč kupovat apec co kreslí diodama?
Jenom proto že kreslí diodama bych ho nezatracobval. slyšel jsem ho hrát a je to docela nářez! Je o x tříd vejš než třeba valveking. Toho jsem zkoušel a bylo to skoro to samý, co můj tranzistor, co jsem koupil za dvanáct set!
To snad nemyslíš vážně že ? :lol:

Mooer Reecho
dlouhovlasac

fakt si nědělam p***l. zapnul jsem to, zkoušim tak hodinku... hm, tak nashle, tohle už mám doma. valvekinga fakt ne.
romcx75
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od romcx75 »

dlouhovlasac píše:fakt si nědělam p***l. zapnul jsem to, zkoušim tak hodinku... hm, tak nashle, tohle už mám doma. valvekinga fakt ne.
aha a tak co podle tebe mám koupit ? hm? mesu za 50K aby to mělo "dobrý zvuk"? :lol:

Mooer Reecho
JirkaD

Příspěvek od JirkaD »

dlouhovlasac píše:fakt si nědělam p***l. zapnul jsem to, zkoušim tak hodinku... hm, tak nashle, tohle už mám doma. valvekinga fakt ne.
mno to vypovida ;-) marshall JCM900 je podle myho jeden z njehorsich marshallu kdy vyrobenejch, ma zahuhlanej prehnane stredovej necitelnej zvuk, zni jak JCM800 s vypalenym lampama, kdyz das hodne gainu, zmeni se to v prachpodivny rachtani a je z toho poznat pyca. Hrano po profesionalnim prelampovani pres Marshall 4x10 vintage box..

ale muzu se plest, uz mel neco nahrano, moh to bejt vadnej nebo vykurvenej kus
dlouhovlasac

romcx75 píše:
aha a tak co podle tebe mám koupit ? hm? mesu za 50K aby to mělo "dobrý zvuk"? :lol:
ne to zas ne... a já stejně nikdy moc nebyl do toho ,,american soundu''. Jak už tu někdo řekl - mrkni se po peavey classic na bazaru.. rozhodně to hraje líp jak valveking, i když to není přímo na metal. ale třeba s tim omg fakt nevim, je na to dobrej ohlas...
dlouhovlasac

JirkaD píše:
mno to vypovida ;-) marshall JCM900 je podle myho jeden z njehorsich marshallu kdy vyrobenejch, ma zahuhlanej prehnane stredovej necitelnej zvuk, zni jak JCM800 s vypalenym lampama, kdyz das hodne gainu, zmeni se to v prachpodivny rachtani a je z toho poznat pyca. Hrano po profesionalnim prelampovani pres Marshall 4x10 vintage box..

ale muzu se plest, uz mel neco nahrano, moh to bejt vadnej nebo vykurvenej kus
Tak možný je všechno je všechno. Vim že ta 900 neni zrovna oblíbená, ale já jí slyšel a líbilo se mi to. Rozhodně je to pro mě horkej favorit, ale jsem zvědavej a ž si to budu moct ojet sám.
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“