Thanx
Van halen´s: ain´t talk about the love
Pravidla fóra
Van halen´s: ain´t talk about the love
Hrajete někdo tento song? a hrajete to přesně jak podle kopíráku, nebo to hrajete po svým. Jde mi o to jak? to stejný aj u ozzyho: mama i comming home. Nějaký vaše poznatky, prostě jaxe vám to hraje, klidně i nějakej tab
Thanx
Thanx
C.Giant strat, Epi Explorer Korina 58, Yamaha FG 750S, Epi Les Paul Custom Alpine White,
Korg AX1500G, AX3000G,
Laney LC50-II, Vox AC15CC1
Korg AX1500G, AX3000G,
Re: Van halen´s: ain´t talk about the love
http://ultimate-guitar.com/tabs/v/van_h ... ar_pro.htm - Ja to hraju takhle akorát to vždy podladín o půl ton jako u všeho jeho songůmartinnik píše:Hrajete někdo tento song? a hrajete to přesně jak podle kopíráku, nebo to hrajete po svým. Jde mi o to jak? to stejný aj u ozzyho: mama i comming home. Nějaký vaše poznatky, prostě jaxe vám to hraje, klidně i nějakej tab![]()
Thanx
.:- Washburn X22 -- Guitar Rig 3 -- Amplitube 2 -- Amplitube Metal -- Amplitube Fender -- Amplitube Jimi Hendrix -- Dunlop Jazz III -- Red Lucky Strike -:.
Máš to dost dobrý, fakt chválím ale zahraješ to takhle aj třeba na podiu před lidima a trochu toho blbnutí do toho? Dost čumím, že se ti kytara ani nehne, ja hraju jedině ve stoje, ale to je můj způsob. Já jen že v sedě se hraje pro mě líp, radši teda hraju ve stoje, člověk se může aspoň vyblbnout
C.Giant strat, Epi Explorer Korina 58, Yamaha FG 750S, Epi Les Paul Custom Alpine White,
Korg AX1500G, AX3000G,
Korg AX1500G, AX3000G,
Re: Van halen´s: ain´t talk about the love
Co to tam cvičíš s tím retkemNuker1993 píše:http://ultimate-guitar.com/tabs/v/van_h ... ar_pro.htm - Ja to hraju takhle akorát to vždy podladín o půl ton jako u všeho jeho songůmartinnik píše:Hrajete někdo tento song? a hrajete to přesně jak podle kopíráku, nebo to hrajete po svým. Jde mi o to jak? to stejný aj u ozzyho: mama i comming home. Nějaký vaše poznatky, prostě jaxe vám to hraje, klidně i nějakej tab![]()
Thanx(Kdyžtak koukni tady je starej cover : http://www.youtube.com/watch?v=NARBdfGgQTI .. Udělám novou
)
Petrpeter
*1.5.1975
+1.8.2008
Odpočívej v pokoji...a dík za všechno
*1.5.1975
+1.8.2008
Odpočívej v pokoji...a dík za všechno
Nechte měmartinnik píše:to cigáro je tam jen pro krásu, co?
Ale u postele si k***a nehul!
.:- Washburn X22 -- Guitar Rig 3 -- Amplitube 2 -- Amplitube Metal -- Amplitube Fender -- Amplitube Jimi Hendrix -- Dunlop Jazz III -- Red Lucky Strike -:.
Neboj se já taky nevyčnívám. Můj nej úspěch je u nás na rokáču před asi 300 domácíma a to jen pár písniček. A ostatní bandy byly asi nasraní
, na nás domácí skákalo zaručeně nejvíc lidí.( a matka z toho měla amok
) a bylo ztoho video asi pět minut když jsme hráli svařák vod Harlejů, dokonalá skladba pro celý publikum. Je tam krásnej kontakt s publikem. Určitě znáš.
Korg AX1500G, AX3000G,
Korg AX1500G, AX3000G,