Předem díky!

jj dik za recenzi. no me se vzdy libila.. ale uz jsem si stejne zakazal porizovat dalsi kejtry :-/Atkins píše:Zdala se mi za ten peniz velmi, velmi slusna i na sucho hrala dobre, se slusnym sustainem a co je dulezite, velmi dobry krk a nic na ni nerezonovalo. Jenom ten design mne odradil - ve svem veku uz si mohu dovolit byti staromilcem.![]()
má svou signature kytaru která s tímto nic moc společnýho nemáMoleek píše:Hela ta DOT je to, co nějakou dobu (a v možná nějakym klipu) používal DeLonge ne? Akorát ten asi ve variantě od Gibsonu...
Tak tak, ale poslední dobou, kdyžtak mě opravte, mi přijde že hraje nejvíc klasickou ES335 jenom se svojí grafikou.(Dva snímače a snad ani jeden ten dirty fingers)... A ve Start The Machine je vidět že ve studiu používá úplně všecko... telecaster, strat, sg, několik pololubovek gibsnu, LP...Mayk píše:Dokonce z toho vychází jeho model u Gibson:)Moleek píše:Hela ta DOT je to, co nějakou dobu (a v možná nějakym klipu) používal DeLonge ne? Akorát ten asi ve variantě od Gibsonu...