Kvalitní kombo do 5000Kč
Pravidla fóra
Kvalitní kombo do 5000Kč
Chci jsi koupit nějaké kombo do 5000Kč asi Fendra nebo Marshalla ale nevim jake a neumim se rozhodnout.Možná nějakou jinou značku ale fakt nevim a nebo starší z bazaru.Poradte
Kytara:Cort Starlíte(snímače-B.C Rich,tremolo-Willkinson)
Struny:Ernie Ball
Kombo:Fender FM65V
Kabel:Warwick
Trsátka:Dunlop,Brain
Ladička:Marshall Mt-1
Struny:Ernie Ball
Kombo:Fender FM65V
Kabel:Warwick
Trsátka:Dunlop,Brain
Ladička:Marshall Mt-1
Záleží na tom co chceš hrát a jestli to chceš na doma , za 5 hadrů se da sehnat i lampa pokud se teda nemylim ... Verim , že většina ti doporučí budto Roland nebo Fender Frontman popřipadě Crate.... HOWGH
.:- Washburn X22 -- Guitar Rig 3 -- Amplitube 2 -- Amplitube Metal -- Amplitube Fender -- Amplitube Jimi Hendrix -- Dunlop Jazz III -- Red Lucky Strike -:.
Tak tak, já bych doporučil třeba i VOXe ad15vt, jestli se chceš hrát s efektama. jestli ne tak by mohl stačit roland cube 20x.Nuker1993 píše:Záleží na tom co chceš hrát a jestli to chceš na doma , za 5 hadrů se da sehnat i lampa pokud se teda nemylim ... Verim , že většina ti doporučí budto Roland nebo Fender Frontman popřipadě Crate.... HOWGH
http://www.bandzone.cz/beastart
kytara: Schecter Damien 6
AMP: Rockwell Red trip Duo 120w
Box: 412 , 2xV30, 2xG12T-75
Mooer Reecho
Jestli začíná tak pochybuju , myslim že ty efekty ani potřebovat nebude každopádně VOX je dost dobrá volba mam ho oskoušej ... až teda na ten autowah to je věc pro debiliromcx75 píše:Tak tak, já bych doporučil třeba i VOXe ad15vt, jestli se chceš hrát s efektama. jestli ne tak by mohl stačit roland cube 20x.Nuker1993 píše:Záleží na tom co chceš hrát a jestli to chceš na doma , za 5 hadrů se da sehnat i lampa pokud se teda nemylim ... Verim , že většina ti doporučí budto Roland nebo Fender Frontman popřipadě Crate.... HOWGH
.:- Washburn X22 -- Guitar Rig 3 -- Amplitube 2 -- Amplitube Metal -- Amplitube Fender -- Amplitube Jimi Hendrix -- Dunlop Jazz III -- Red Lucky Strike -:.
Tak máš dvě možnosti , budto Vox nebo Roland .. Já na tvym místě bych si zašel do hudebnin a oskoušel je , co ti víc sedne .. Odemně prozatim vše , konec hlášeníFish píše:RHCP,Led Zepellin,Kiss a tak podobně.
za zvážení možná stojí i něco z bazaru... třeba takový peavey bandit se dá sehnat za 4-6 tisíc. Ale pokud budeš hrát jenom doma tak je to zbytečně silné, já jsem to dával volume mezi 0-1, je to fakt sila.
Mooer Reecho
do 5ti litru , pekny by bylo todle http://kytary.cz/peavey-transtube-envoy ... 92:0:0:1:0 , malej bracha bandita a nebo todle http://kytary.cz/roland-cube-15-x-maly- ... 92:0:0:1:0 tady lidi hodne chvalej
Kytary: Fender strat. classic 60s HSS, Thomas superstrat floyd HSS
Efekty: Rocktron GAINIAC I 90s USA
Aparaty: Rozdall JCM 800 50w kopie, 1x12 box Celestion G12 Hot 100w
Efekty: Rocktron GAINIAC I 90s USA
Aparaty: Rozdall JCM 800 50w kopie, 1x12 box Celestion G12 Hot 100w
Jenom bys k tomu potřeboval krabku, protože zkreslení na kiss z toho fakt nedostaneš.Fish píše:Našel jsem Fendra FM210R za 4000Kč na hudebnimbazru.myslim ze to celkem jde?
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
JoFish píše:Našel jsem Fendra FM210R za 4000Kč na hudebnimbazru.myslim ze to celkem jde?
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem 
radím stejně jako dalších 99% lidí tady.... zkus a uvidíš
Mooer Reecho
- Adamz Asah
- Kontaktovat uživatele:
Fishi čau, tak Frontmana klidně, ale určitě ne víc jak tu 65W,
na doma je to totiž peklo.
... bude ve zkušebně, ale zatím na tom hraju doma a je to pěkný rachot
Jinak zvuk je libovej ...
Na bazaru jsem viděl i 210R. To je ta 65W verze, takže raději tu ...
A myslím, že ta stará verze FM bude stejně kvalitně hrát, jak ten nový FrontMan, ale zase už není taková "retro" ...
na doma je to totiž peklo.
... bude ve zkušebně, ale zatím na tom hraju doma a je to pěkný rachot
Jinak zvuk je libovej ...
Na bazaru jsem viděl i 210R. To je ta 65W verze, takže raději tu ...
A myslím, že ta stará verze FM bude stejně kvalitně hrát, jak ten nový FrontMan, ale zase už není taková "retro" ...
Kytary: Cort L450C NS (akustika) | Fender American Standard Strat (2009, sunburst, rosewood, S-S-S)
Aparát: Blackheart Little Giant (BH5-112)
Mikrofón: Apogee MiC
Efekty: Smrčka Compressor, Boss DS-1 (Bill Kasper mod), Boss DS-2 (Japan), EHX Big Muff (w/ Tone Wicker), MXR Micro Amp, Ibanez WH10 (black), MXR Analog Chorus, MXR Phase 100, Boss DD-7, EHX Holy Grail Plus
YouTube kanál: Adamz Asah's covers
- Disasterpiece
- Kontaktovat uživatele:
- Adamz Asah
- Kontaktovat uživatele:
Já s tím problemy nemám a zvuk se mi libí, takže spokojenost.
Oproti Crate FW, Kustom, Orange, které jsem zkoušel, tak Fender obstal nejlépe ... alespoň pro mě určitě ...
Oproti Crate FW, Kustom, Orange, které jsem zkoušel, tak Fender obstal nejlépe ... alespoň pro mě určitě ...
Kytary: Cort L450C NS (akustika) | Fender American Standard Strat (2009, sunburst, rosewood, S-S-S)
Efekty: Smrčka Compressor, Boss DS-1 (Bill Kasper mod), Boss DS-2 (Japan), EHX Big Muff (w/ Tone Wicker), MXR Micro Amp, Ibanez WH10 (black), MXR Analog Chorus, MXR Phase 100, Boss DD-7, EHX Holy Grail Plus
- 60'Rock_N'_Roll
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Fender Frontman je dobrá základna pro čistej zvuk, ten má docela pěknej. Zkreslení je slabší, takže tam by to možná potřebovalo nějakou tu krabičku.
A teda ta 210 je možná na doma (pokud to plánuješ mít jen doma) opravdu trochu moc
A teda ta 210 je možná na doma (pokud to plánuješ mít jen doma) opravdu trochu moc
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
- Adamz Asah
- Kontaktovat uživatele:
Nemyslel jsem jen na doma, ale i tak všeobecně, ale je to můj kámoš a zatím bude hrát doma, takže potom aby nemusel kupovat nové kombo, tak je to podle mě nejlepší výkon ... protože ta stovka už nehraje moc potichu ani na minimum ...