Čím to sakra může být?
Digitech DEATH METAL - nefunguje
Pravidla fóra
Digitech DEATH METAL - nefunguje
Mám takový problém, stalo se mi to už podruhé. Kupoval jsem ho od kamaráda, kterému bez problému tento efekt hrál. Podruhé jsem ho koupil i s originálním adaptérem digitech, ale i přesto nehraje. Zastrčim ho do elektriky, z kytary kabel do něj, z něj kabel do komba, sešlápnu a nic. Nerozsvítí se dioda, neefektuje. Dokonce přes něj nejde zvuk z kytary do komba, nic. Když připojím kabely z kytary do komba, tak fungují.
Čím to sakra může být?
Děsí mě představa, že jsem podruhé vyhodil litr... 
Čím to sakra může být?
Jelikož máš original ,tak je velmi nepravděpodobné, že by byl problém v polaritě. Vyzkoušej si ten efekt o nějakého kámoše
. Polaritu prohodíš prohozením drátů, ale nedoporučuju to dělat. Vidím to na reklamaci 
92% teenagerů poslouchá hip-hop, jestli patříš mezi zbylých 8% hoď si tohle do podpisu.
R.I.P. PetrPeter + 1.8.2008
R.I.P. PetrPeter + 1.8.2008
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
- Adamz Asah
- Kontaktovat uživatele:
Ano přesně tak ... proto Digitechy nemám rád ... 
Kytary: Cort L450C NS (akustika) | Fender American Standard Strat (2009, sunburst, rosewood, S-S-S)
Aparát: Blackheart Little Giant (BH5-112)
Mikrofón: Apogee MiC
Efekty: Smrčka Compressor, Boss DS-1 (Bill Kasper mod), Boss DS-2 (Japan), EHX Big Muff (w/ Tone Wicker), MXR Micro Amp, Ibanez WH10 (black), MXR Analog Chorus, MXR Phase 100, Boss DD-7, EHX Holy Grail Plus
YouTube kanál: Adamz Asah's covers
Hoď tam baterku a když to nepujde ani s baterkou, tak je to v efektu, když to pujde, s baterkou, tak uje to v adaptéru ...
EDIT: nedočetl jsem do konce, no měl jsem digitech taky, pak jsem ho prodal, kámoš to chtěl na adaptér, tak to musel přepájet a špatně to napájel, takže to bzučelo, musel to pořádně púřepájet ještě jednou ...
EDIT: nedočetl jsem do konce, no měl jsem digitech taky, pak jsem ho prodal, kámoš to chtěl na adaptér, tak to musel přepájet a špatně to napájel, takže to bzučelo, musel to pořádně púřepájet ještě jednou ...
Kytara: Dean ML Dime, Vintage SG VS6 Series, Cort G200 strattocaster
Aparát: Randall T2HLe, box Randall RV412A
Kabely: Sommer Cable s Neutrik konektory
Struny: GHS
Trsátka: Dunlop(Tortex 0.88)
Aparát: Randall T2HLe, box Randall RV412A
Kabely: Sommer Cable s Neutrik konektory
Struny: GHS
Trsátka: Dunlop(Tortex 0.88)
- pigdestroyer
- last.fm: tlumok
- Bandzone: pigdestroyer