Kombo do 9000,-

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
framikoin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od framikoin »

Ginie píše:a jak je to s tim reprakem v kingovy ? musi se menit hned bo ne ?
jediny, co musis, je vymenit, ale az casem, svoje slusivy oblecky za betelnou truhlu :D nerekl bych, ze je to nezbytny, ale urcite to tomu aparatu neuskodi. na druhou stranu ja ten aparat nemam jako "aparat na zbytek zivota", spis jen na par let, takze se mi ani nechce moc tunit. proste poslouzi a pujde dal.
Gibson Les Paul Studio,Epi SG400,Vintage Strat Icon Series,efekty,vox
Janus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Janus »

Nemusí.Můžeš ho tam nechat dokud neodejde ale pokud ho vyměníš za lepší bude to hrát líp
Ibanez SR705
Cort Action 4
Fade Jazz Bass
Gallien Krueger 700RB-II, 410BLX, 410RBH
Gallien Krueger Backline 110, Peavey Max 126
Schecter Omen 7
http://bandzone.cz/wrazedneemauzy
afektband

Příspěvek od afektband »

Janus píše:
Nemusí.Můžeš ho tam nechat dokud neodejde ale pokud ho vyměníš za lepší bude to hrát líp
No myslim že to repro něco vydrží...Což se třeba ale nedá říct o reprech bugera, který se montujou do behringerů, nebo třeba právě do bugery, ty repra vůbec nehrajou, jsou to strašný šeptáky s hrozným zvukem.
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.

::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
Ginie
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ginie »

zase ta bugera 333 je penezne nekde jinde .... ale docela se mi to libi
Kytary: Fender strat. classic 60s HSS, Thomas superstrat floyd HSS
Efekty: Rocktron GAINIAC I 90s USA
Aparaty: Rozdall JCM 800 50w kopie, 1x12 box Celestion G12 Hot 100w
turbo_MaCk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od turbo_MaCk »

kolikrát sem na bazaru zýahlédl Peavay Classick 30 Tweed za 9tis a řekl jesem si: "achhhhh..." :arrow:
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Janus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Janus »

afektband píše:
Janus píše:
No myslim že to repro něco vydrží...Což se třeba ale nedá říct o reprech bugera, který se montujou do behringerů, nebo třeba právě do bugery, ty repra vůbec nehrajou, jsou to strašný šeptáky s hrozným zvukem.
Myslím že valvekingu to slavnější nebude;-)
Ibanez SR705
Cort Action 4
Fade Jazz Bass
Schecter Omen 7
Peťan V.

Příspěvek od Peťan V. »

Janus píše:
afektband píše: No myslim že to repro něco vydrží...Což se třeba ale nedá říct o reprech bugera, který se montujou do behringerů, nebo třeba právě do bugery, ty repra vůbec nehrajou, jsou to strašný šeptáky s hrozným zvukem.
Myslím že valvekingu to slavnější nebude;-)
Tak nemysli a jdi si to vyzkoušet, páč takovýhle polemizování je o h****. Nikdo nic nezkoušel, neviděl a především neslyšel, ale hlavně, že si myslí.V Brně maj už dva kousky a to 6260 a 333. Škoda, že tam nemaj VK ani třeba 6505 a XXX, by bylo dobrý porovnání. Origoš vs. Bugerská kopie. Si asi budu muset vzít dovolenou a vypravit se tam pořádně to ozkoušet, páč to to :shock:
... Kurnik Brňáci, jděte to někdo vyzkoušet a ošahat (ten amp a né prodavačku :lol: ) ať se to tu trochu rozředí, jenom se to tu hádá a přitom skutek utek ...
Naposledy upravil(a) Peťan V. dne 11.01.2015 20:55, celkem upraveno 1 x.
¤ Vlček EXP ¤ Vlček Setius ¤ Vlček Duvell ¤ ESP Eclipse II ¤ ESP M-II ¤ Gibson Studio 2018 ¤ LTD MH-1001NT ¤ Jolana Diamant I ¤ Cort A4 Plus FMMH ¤ Harley Benton MB-4 ¤ Line6 Helix LT ¤ Dunlop Cry Baby DB01 ¤ Line6 Relay ¤
Janus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Janus »

Peťan V. píše: Tak nemysli a jdi si to vyzkoušet, páč takovýhle polemizování je o h****. Nikdo nic nezkoušel, nevyděl a především neslyšel, ale hlavně, že si myslí.V Brně maj už dva kousky a to 6260 a 333. Škoda, že tam nemaj VK ani třeba 6505 a XXX, by bylo dobrý porovnání. Origoš vs. Bugerská kopie. Si asi budu muset vzít dovolenou a vypravit se tam pořádně to ozkoušet, páč to to :shock:
... Kurnik Brňáci, jděte to někdo vyzkoušet a ošahat (ten amp a né prodavačku :lol: ) ať se to tu trochu rozředí, jenom se to tu hádá a přitom skutek utek ...
No neboj.Chystám se tam vyjet
Ibanez SR705
Cort Action 4
Fade Jazz Bass
Schecter Omen 7
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Nějakou dobu zpět jsem na jednu bugeru hrál... Mám dojem, že to byla 333. Neměl jsem tam přímo vedle VK a tudíž přímé zrovnání, ale celkově mi kvalita zvuku Bugery přišla horší.

Byl na tom asi nejvíc poznat levnej reprák, ale to by spravila výměna. Nevím, jestli jsem neměl v ruce nějaký nepovedený kousek, ale dost na mě dejchla patina toho low-end výrobku, potáky nakřivo, skřípající vypínač, celkově takové nedotažené - ale říkám, možná že šlo o jeden špatný kus a zbytek je dobrý. Celkově mi čistý přišel relativně ucházející (ta lampička tam je poznat), ale že by mě nějak extra oslovil, to ne. Zkreslený mě nezaujal skoro vůbec, ale teda přiznávám, že jsem neměl moc času na hraní si s točítkama, takže je možný, že bych z toho po pár desítkách minutách kroucení vytočil lepší zvuk.

Takže pokud můžu sloužit, radši bych šel do toho Valváče...
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Wohma
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wohma »

K tomu repru ve VK - menit se samozrejme nemusi, zvlast pokud clovek hraje jen zkreslenej kanal. Pokud si chce clovek vylepsit aparat a/nebo hraje dost i na cistej kanal, velmi vymenu doporucuju. Na druhou stranu za tyhle penize clovek nekoupi nic s lepsim reprem, maximalne nejakou Rozdallovskou kopii, ale tam zas nebude hrat zesilovac, takze to repro bude stejne naprd :D
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“