Behringer HB 01HELL-BABE

Pedály, multiefekty, procesory, ...
Odpovědět
Karboš

Behringer HB 01HELL-BABE

Příspěvek od Karboš »

Sháním nějaké kvákadlo do 1000,-.Myslíte že je to dobrá volba ?
Karboš

Příspěvek od Karboš »

framikoin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od framikoin »

na seznameni s kvakanim dobry, ale jinak bych tomu moc neveril. predevsim to ma tu nevyhodu, ze je z plastu, coz je u kvakadla docela zasadni vec. samozrejme v tehle cenove relaci moc na vyber nemas. od 2000 jsou uz solidni kvakadla.
Gibson Les Paul Studio,Epi SG400,Vintage Strat Icon Series,efekty,vox
Moleek

Příspěvek od Moleek »

Co je to optický ovládání? Mě přijde že machrujou že se nemá co zničit, ale ve skutečnosti je tan nezničitelnej systém uplně debilí
:Apollo LP junior::Molk telecaster::Dimavery Precision Bass::Cort AD810 NS::Bugera 6262::Molk custom box 412:
:Mapex Voyager(22",10",12",14",14")::Anatolian, Paiste, Zildjian a Amati činely::HW Mapex, Sonor::Vater 5A

http://bandzone.cz/fadetogrey
http://last.fm/user/Moleek
Disasterpiece
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Disasterpiece »

mh pry opticky a ze strany tam vidim potak.
Braniik
Rádce

Příspěvek od Braniik »

Potak tam mas na nastavovanie frekvencneho pasma, ale samotne kvakanie JE ovladane opticky.
Toto kvakadlo som mal, a teda ked to zhrniem - o odolnost by som sa nebal. Spodna cast je kovova, zvysok plastovy, ale neviem si predstavit, ze by sa to malo pri beznom pouzivani nejak poskodit.
Mne celkom nevyhovoval jeho zvuk, napriek vsetkym moznym ovladacom ma maly rozsah, ktory ani nejde moc do vysok. A co ma znervoznovalo, tak zral signal.
Ale na zoznamenie sa s kvakadlom je to dobra volba, za tu cenu. A niekomu ten jeho zvuk vyhovuje ;)
Chapman ML1 Standard Modern, Squier Classic Vibe Stratocaster '50s, --> Michalík Wah/Volume, Boss IR-2, TC Pipeline Tremolo, TC Alter Ego v2, Fender Marine Layer Reverb --> Yamaha THR 10
Tom49
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tom49 »

Já mám ten Braniikův a tak nevidím, kde by se to mohlo normální používáním opotřebit. Opravdu..spodek je z kovu, zbytek je sice pevnej plast,ale to je plast, kterej drží! Optický ovládání taky není žádnej klam, takže se vám žádnej poťák ,,nevychrchlá´´ :D . Rozhodně pro začátek dobrá volba. Zvukově to sice není žádná sláva,ale za tu cenu.... Já ho budu cca za měsíc prodávat,ale to jen proto, že už mi nevyhovuje. Kámoš sice říkal, že by ho MOŽNÁ chtěl, kdyby sis počkal, tak by mohlo být tvoje :wink:
Moderátoři jsou tu pro vás nebojte se napsat nápad, návrh, stížnost...
Kytara: Fokus H-JCK, akustika Nashville
Kombo: Laney LX65D
+ plno dalších blbůstek
*Twisted.Brother*
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od *Twisted.Brother* »

kdyz uz tak levne kvakadlo tak Bespeco .... ne ze bych stim mel sve zkusenosti ale veril bych tomu vic nez behringeru ..
Odpovědět

Zpět na „Kytarové efekty“