Uzemnění Crate FW120
Pravidla fóra
Uzemnění Crate FW120
Zdravím. Nevíte jakým způsobem uzemnit kombo Crate FW120? Máme v baráku asi blbou elektřinu a kombo po zapojení jakéhokoli kabelu a kytary hodně šumí. Prý existují i nějaké stabilizované prodlužovačky. Pokud o tom víte, dej pls odkaz. Díky.
Ibanez RG370DX
Digitech RP250
Crate FW120/212
GuitarRig Mobile
Digitech RP250
Crate FW120/212
GuitarRig Mobile
No když ho zapnu (bez kabelu zastrčeného) tak chvíli, řádově 3 vteřiny cca, to tak trochu brumí než se nabijou kondíky a pak hop a je úplně potichu (a už je ready na pařbu)..
Zkoušel jsem dát v tomto tichém stavu overdrive kanál s gainem na polovině a volume taky na polovině kabel do komba (bez kytary), jen to luplo a úplně malinko to začlo šumět (měl jsem hlavu u repráku tak jsem to slyšel jinak bych to asi nepostřehl), to je vše.......
Kombo mám normálně na koberci doma v paneláku, kde elektrika je tahaná opravdu bůhví jak...
EDIT: Jestli ti to šumí, tak to asi bude nekvalitním kabelem. Musíš ale správně identifikovat a rozlišovat slova brum a šum
Zkoušel jsem dát v tomto tichém stavu overdrive kanál s gainem na polovině a volume taky na polovině kabel do komba (bez kytary), jen to luplo a úplně malinko to začlo šumět (měl jsem hlavu u repráku tak jsem to slyšel jinak bych to asi nepostřehl), to je vše.......
Kombo mám normálně na koberci doma v paneláku, kde elektrika je tahaná opravdu bůhví jak...
EDIT: Jestli ti to šumí, tak to asi bude nekvalitním kabelem. Musíš ale správně identifikovat a rozlišovat slova brum a šum
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem 
KOmbíčko může šumet když není uzemnený. Má na šňůře, v prodlužkách zemnící kolík? Neodpadl v zásuvce PE? Jestli je to tím (ne)uzemňením, tak žádná stabilizovaná prodlužka pomoc nemůže (i kdyby ju posvětil sám papež). 
92% teenagerů poslouchá hip-hop, jestli patříš mezi zbylých 8% hoď si tohle do podpisu.
R.I.P. PetrPeter + 1.8.2008
Kabel je vpořádku. Ono je to zcela určitě uzemněním. A nejde to uzemnit ještě nějak navíc. Někam strčit drátek a hodit třeba na topení?LAMA píše:KOmbíčko může šumet když není uzemnený. Má na šňůře, v prodlužkách zemnící kolík? Neodpadl v zásuvce PE? Jestli je to tím (ne)uzemňením, tak žádná stabilizovaná prodlužka pomoc nemůže (i kdyby ju posvětil sám papež).
Ibanez RG370DX
Digitech RP250
Crate FW120/212
GuitarRig Mobile
Digitech RP250
Crate FW120/212
GuitarRig Mobile
Ted jenom nevím co by ta podložka vyřešila....
No musíš hledat zjistit kde je přesně problém. Jestli v elektroinstalaci, v zásuvkách,.......
Zkus prohlídnou (očima ne rukama) zásuvku jestli sou tam dráty v pořád, potom zkus jinou zásuvku, popřípadě zkus u někoho jinýho (v jiným domě) To už tvůj boj

No musíš hledat zjistit kde je přesně problém. Jestli v elektroinstalaci, v zásuvkách,.......
Zkus prohlídnou (očima ne rukama) zásuvku jestli sou tam dráty v pořád, potom zkus jinou zásuvku, popřípadě zkus u někoho jinýho (v jiným domě) To už tvůj boj
92% teenagerů poslouchá hip-hop, jestli patříš mezi zbylých 8% hoď si tohle do podpisu.
No zajímavé to je.... zřejmě nějaké bludné proudy.
Může to být špatnou eletroinstalací v baráku, kde se prostě z něčeho dostává nějaký šum do rozvodu. Kombem to být nemusí.. ale můžě, ačkoli o tom pochybuju
Může to být špatnou eletroinstalací v baráku, kde se prostě z něčeho dostává nějaký šum do rozvodu. Kombem to být nemusí.. ale můžě, ačkoli o tom pochybuju
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem 
- Red Bull
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
u všech firem se dělaj chyby - kombo ti to dělá i v jiný budově?
"MOJO" kills modern music...
Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny. Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]
http://www.7daysgallery.com
Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny. Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]
http://www.7daysgallery.com
- Jaguar master
- Kontaktovat uživatele:
Řekl bych že to bude něco s tím vstupem. Když něco zapojím např. do CD in, je to bez problému...Reklamovat to nemá smysl, jiné kombo by dělalo to samé...A taky určitě je to něco s elektrikou v baráku, takže nevím co jinýho než uzemění by to mohlo být...
Ibanez RG370DX
Digitech RP250
Crate FW120/212
GuitarRig Mobile
Digitech RP250
Crate FW120/212
GuitarRig Mobile
- Alcarmo
- Kontaktovat uživatele:
Pak mě už napadá jenom že by ti tam kabel moh chytat nějaký šumy jako anténa.Trackill píše:Řekl bych že to bude něco s tím vstupem. Když něco zapojím např. do CD in, je to bez problému...Reklamovat to nemá smysl, jiné kombo by dělalo to samé...A taky určitě je to něco s elektrikou v baráku, takže nevím co jinýho než uzemění by to mohlo být...
Nevim proč, ale v zopmněl jsme si na to, jak an festivalu Noc plná hvězd v Třinci začalo naejdnou s basového aparátu od Debsutrolu hrát nějaké radio na plné kule, všichni nejdřiv mysleli, že to tak má být jako nějaké intro, ale později se pořadatel přišel omluvit, že basvý aparát začal chytat nějaké rádiové vlnyAlcarmo píše:Pak mě už napadá jenom že by ti tam kabel moh chytat nějaký šumy jako anténa.Trackill píše:Řekl bych že to bude něco s tím vstupem. Když něco zapojím např. do CD in, je to bez problému...Reklamovat to nemá smysl, jiné kombo by dělalo to samé...A taky určitě je to něco s elektrikou v baráku, takže nevím co jinýho než uzemění by to mohlo být...
Ibanez RG321 MH-WK
Crate GT 212 + Crate G 412ST
Behringer GM 108
Crate GT 212 + Crate G 412ST
Behringer GM 108