pokud je to velká blbost tak mi radši řekněte, smažu to

no na to Ti řeknu jediné....zkus a uvidíš.....podle mého to blbost nemusí být,ale je fakt že s efektovou smyčkou zkušenosti nemám.....ještě u některých aparátů je přímo u efektové smyčky potenciometr který Ti právě efekt který chceš dosáhnout udělá...tzn. ovlivňuje jak moc se ten efekt prosadí vůči signálu ze vstupu...(doufám že sem to napsal správně)Jaguar master píše:To bych se zase nebál, jedna z verzí efektové smyčky je že se ten zvuk rozdělí a pak zase spojí...

Rotten:To podle mě nej řešení bude to fungovat a je to jednoduché
Snad by šlo ten poťák z delaye dát do toho volume a a jenom na něj přidělat, aby se dal ovládat přes pedál... A asi by bylo lepší do dát do nové krabičky, nebo přímo do toho volume pedálu. Nedívno někdo na bazaru, nebo aukru prodával torzo wah-pedálu...LAMA píše:Logaritmický poťák bude asi u toho volume. A lineární u toho delaye. Takže seš
Je to jenom ta mechanika, v aukci nebylo přihazováno, třeba to ještě má...Jaguar master píše:Stačí jen stejný tip tam dát, a ten poťák co je v tom efektu tam klidně nechat , nechávat ho vytavený na max, kdybych to někdy chtěl prodat nebo upravit zpět...takže sleduju aukro a bazardík moc
EQ je něco jiného, co bys tam chtěl navíc ovládat pedálem?Jaguar master píše:No ale co když ten efekt nemá poťák MIX? Třeba můj EQ od Behringera...? Co teď?
Já to myslel takhle:Jaguar master píše:No ale nebude ti tam lítat hlasitost? A chceš to udělat přes mix nebo prostě vzít ten kabl a spájet je dokupy?