JJ, týpek ho měl na koncertě. Aby z toho dostal pořádnej zvuk, tak to nakopával.Red Bull píše:afekte - tys na ten apec hrál že víš jakej to má gain?
jakou hlavu kolem 14 tisíc ?
Pravidla fóra
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
- Red Bull
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak to se mi nějak nezdá - třeba jen nevyužíval zkreslenej kanál.afektband píše:JJ, týpek ho měl na koncertě. Aby z toho dostal pořádnej zvuk, tak to nakopával.Red Bull píše:afekte - tys na ten apec hrál že víš jakej to má gain?
"MOJO" kills modern music...
Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny. Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]
http://www.7daysgallery.com
Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny. Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]
http://www.7daysgallery.com
- Crowley
- Kontaktovat uživatele:
takže si na něj nehrál...afektband píše:JJ, týpek ho měl na koncertě. Aby z toho dostal pořádnej zvuk, tak to nakopával.Red Bull píše:afekte - tys na ten apec hrál že víš jakej to má gain?
Terror Incognita
http://www.facebook.com/pages/Terror-In ... 3073007674
HAIK Custom Baritone 27" SD Distortion/Jackson DK6 Pro C.O.W sign+Seymour duncan Blackout pick up/acoustic Jumbo Parker

Peavey 6505+,Fractal AXE FX, ENGL 4x12 V30 PRO, QSC RMX1450 , Ibanez LU 20 SL, BOSS DD7,Maxon OD808, AKG WMS 40 PRO, ISP Decimator,Korg Pitchjack Black, Gotham, Spectraflex,MONO80 a hromadu dalsiho harampadi,..
HAIK Custom Baritone 27" SD Distortion/Jackson DK6 Pro C.O.W sign+Seymour duncan Blackout pick up/acoustic Jumbo Parker

Peavey 6505+,Fractal AXE FX, ENGL 4x12 V30 PRO, QSC RMX1450 , Ibanez LU 20 SL, BOSS DD7,Maxon OD808, AKG WMS 40 PRO, ISP Decimator,Korg Pitchjack Black, Gotham, Spectraflex,MONO80 a hromadu dalsiho harampadi,..
Hrál, měl jsem to pujčený po koncertě.Crowley píše:takže si na něj nehrál...afektband píše:JJ, týpek ho měl na koncertě. Aby z toho dostal pořádnej zvuk, tak to nakopával.Red Bull píše:afekte - tys na ten apec hrál že víš jakej to má gain?já to IMG porovnával na stejnym boxu společně s mým Triplem a VK, má recenze je na 1 straně tohoto topicu a opravdu prosím lidi z tohoto fóra, aby nepsali recenze a neodsuzovali aparáty na které nehráli a tím zbytečně nemátli případné zájemce
- Crowley
- Kontaktovat uživatele:
v tom případě je má omluva na místě 
Terror Incognita

-
Isachs
- Kontaktovat uživatele:
Já osobně bych se obrátil spíš na bazar, než kupovat nový. Cenově zaplatíš 60%-70% ...
Ten VK je slušná celolampa za kurňa dobrý peníze, dobrý korekce, dost gainu pokud nejsi blázen. Taky se mi líbil ten zvuk, dokavaď jsem ho neslyšel hrát vedle lepšího zesu a musím říct, že má VK tendenci se ztrácet, jaxi zanikat (i přes to, že seděl na 4x V30 boxu), což není problém hraje-li jen jedna kytara, ale ve dvou to bude horší.
Toho IMG jsem nikdy neslyšel, ale řekl bych, že gainový rezervy nebudou moc velký, asi to nebude uplně pila, ale takový středobasový zkreslení.
Ohledně těch lamp... osobně mám v konci EL34, po přetočení gainu na 3/10 už z toho leze slušnej hevík, po přetočení o stupínek výš (4/10) už to začíná nabírat metalovej sound, o další stupeň už slušná pila... takovej MetallicA sound, na 6/10 už to je fakt mazec, jednou jsem dal na 7/10 a to už byla fakt motorová pila, takže lampy v konci dneska už nehrajou tolik roli. Jen EL34 je kultivovanější sound s krásnými dobrými středy (A higain fakt krásnej), 6L6 je takovej chlupatější chraplák (předurčeno především pro nastavení do V). Co z toho plyne? Intenzita zkreslení visí na preampu.
Z toho co bych ti radil je toho málo. Přiznám se že se mi moc líbil sound ESH, ale ten je tak 15k a výš. Mám rád Rockwelly, jsou fakt hutný s parádní charakteristikou, co ti splní všechny sny od čistýho, přes crunch, jemné zkreslení, přes rock až po totální grind, ale těch moc nenajdeš, kdo má je rád, že je rád, proto mě třeba dost překvapilo, když jsem před několika měsíci potřeboval prachy a dal ho na bazar nikdo nenapsal
. Dál pak možnost lampu + kvalitní krabičku. Dlouho jsem hrál přes Rožďálla s MT-2 a fakt musím konstatovat, že sound byl dechberoucí a fakt se neztratil. Další možnost je Dord (Dušan Zeman) a jeho Recto kopie, jsou nadupaný, i když nejsou uplně přesné (jiné korekce a trochu jiný výsledný sound), tak i přes to znějí úchvatně. A pak jen hodně štěstí.
Na závěr bych chtěl říct, že s koupí nespěchej, pokud máš na co hrát, tak se rozhodně neunáhli a nekup něco co ti po pár letech nebude vyhovovat. Změna je pak docela drahá. Radši denně kontroluj bazary a šetři korunky, třeba jednou bude něco parádního.
Ten VK je slušná celolampa za kurňa dobrý peníze, dobrý korekce, dost gainu pokud nejsi blázen. Taky se mi líbil ten zvuk, dokavaď jsem ho neslyšel hrát vedle lepšího zesu a musím říct, že má VK tendenci se ztrácet, jaxi zanikat (i přes to, že seděl na 4x V30 boxu), což není problém hraje-li jen jedna kytara, ale ve dvou to bude horší.
Toho IMG jsem nikdy neslyšel, ale řekl bych, že gainový rezervy nebudou moc velký, asi to nebude uplně pila, ale takový středobasový zkreslení.
Ohledně těch lamp... osobně mám v konci EL34, po přetočení gainu na 3/10 už z toho leze slušnej hevík, po přetočení o stupínek výš (4/10) už to začíná nabírat metalovej sound, o další stupeň už slušná pila... takovej MetallicA sound, na 6/10 už to je fakt mazec, jednou jsem dal na 7/10 a to už byla fakt motorová pila, takže lampy v konci dneska už nehrajou tolik roli. Jen EL34 je kultivovanější sound s krásnými dobrými středy (A higain fakt krásnej), 6L6 je takovej chlupatější chraplák (předurčeno především pro nastavení do V). Co z toho plyne? Intenzita zkreslení visí na preampu.
Z toho co bych ti radil je toho málo. Přiznám se že se mi moc líbil sound ESH, ale ten je tak 15k a výš. Mám rád Rockwelly, jsou fakt hutný s parádní charakteristikou, co ti splní všechny sny od čistýho, přes crunch, jemné zkreslení, přes rock až po totální grind, ale těch moc nenajdeš, kdo má je rád, že je rád, proto mě třeba dost překvapilo, když jsem před několika měsíci potřeboval prachy a dal ho na bazar nikdo nenapsal
Na závěr bych chtěl říct, že s koupí nespěchej, pokud máš na co hrát, tak se rozhodně neunáhli a nekup něco co ti po pár letech nebude vyhovovat. Změna je pak docela drahá. Radši denně kontroluj bazary a šetři korunky, třeba jednou bude něco parádního.
ESP-LTD MHB-401 Black Satin - kytáááárka 
Peavey 5150 II EVH 120W - prostě mazec
Krank Revolution 4x12 380W - bedna, těžká, ale alespoň má kolečka
Orange PPC 412 ADV BLK 240W - prodám (bazar)
Digitech Hardwired metal disto - hraní na doma
Fender Frontman G15 - hraní na doma
ladička, planetwaves kabely a podobný krámy
Peavey 5150 II EVH 120W - prostě mazec
Krank Revolution 4x12 380W - bedna, těžká, ale alespoň má kolečka
Orange PPC 412 ADV BLK 240W - prodám (bazar)
Digitech Hardwired metal disto - hraní na doma
Fender Frontman G15 - hraní na doma
ladička, planetwaves kabely a podobný krámy
A proti čemu jsi to stavěl? Já hraju v kapele proti Crate FW 120 a vůbec nemám problém. Ale počítám že proti nějaký celolampě (asi ten tvůj brighterIsachs píše:Taky se mi líbil ten zvuk, dokavaď jsem ho neslyšel hrát vedle lepšího zesu a musím říct, že má VK tendenci se ztrácet, jaxi zanikat (i přes to, že seděl na 4x V30 boxu), což není problém hraje-li jen jedna kytara, ale ve dvou to bude horší.
A jak si mám představit to ztrácení? co třeba jinak korekce?....