EPIPHONE - DOT
Pravidla fóra
tak snad ani ne chybu, ale jako vsechny (polo)lubovky hlavně náchylnost k vazbení... snímače můžeš měnit vždycky -ale dá to víc práce, přístup dovnitř k poťákům jen F-otvory... no a pak stabilita dlouhýho krku (některý kytaráři nechtěj proto třeba dělat krky u 335 z mahagonu -ale možná tady ho jen nemaj na to dost kvalitní, takže radši z javoru).
S touhle Epi žádnou vlastní zkušenost nemám..
S touhle Epi žádnou vlastní zkušenost nemám..
I´m wheels... movin´wheels
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
mám dotaz a nechce se mě zakládat kvůli také blbosti téma - co ej toto za kytaru nevíte?? http://youtube.com/watch?v=eV3YD_vFBjI GRETSCH?
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
já jsem na Epiphone DOT včera hrál na kytarách.cz a byl jsem velice spokojený, zvuk vynikající...pravda, zpracování poněkud horší, ale za ty peníze je to ve své kategorii moc pěkná kytara...
Fender AM Professional II Roasted Pine (2023), Fender American Stratocaster (2006), Fender Troy Van Leeuwen Jazzmaster (2021), Gibson LP Studio (1992), Gibson 60's Tribute Goldtop P90 (2011) -> Orange Rocker 15, Vox AC10
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
jak říkám... z těch epiphonek sou na tom podle mě ty pololubovky nejlíp, to mi nevmluvíteMaples píše:já jsem na Epiphone DOT včera hrál na kytarách.cz a byl jsem velice spokojený, zvuk vynikající...pravda, zpracování poněkud horší, ale za ty peníze je to ve své kategorii moc pěkná kytara...
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
- Atkins
- Kontaktovat uživatele:
Budeme se motat v kruhu - kdyz je nastroj nevyrovnany, snimaci to nenapravis. Pozadej nejakeho kytaristu, zajdete spolu do nejakeho obchodu a rozhodni se sam. Jo a v kytarach.cz jsou jeste pololubovky od Stagga ale ty uz nehrajou vubec.Takze moznost mit kvalitni kytaru typut DOT je v mizivych koncinach??
Blues, folk, classic, jazz - nějaké akustiky a semiakustiky, basa a masterkeyboard..
mohu se zeptat, čemu u této kytary říkáš "nevyrovnaná"? nechápu to, jestli myslíš signály snímačů, krk, nastavení - to se dá všechno seřídit...přiblížíš mi to? mě se na ní hrálo fakt pěkně.)a zvuk byl ještě lepší...když pominu ne uplně hladce opracovaný hmatník, což je u kytar v téhle relaci normální, byla by to super koupě, za ty penízky.)
Fender AM Professional II Roasted Pine (2023), Fender American Stratocaster (2006), Fender Troy Van Leeuwen Jazzmaster (2021), Gibson LP Studio (1992), Gibson 60's Tribute Goldtop P90 (2011) -> Orange Rocker 15, Vox AC10
- Atkins
- Kontaktovat uživatele:
Nevyrovnany zvuk
Coz jsem psal - nektere tony jsou slabsi, jine silnejsi a to opravdu "neseridis", ani vymenou snimacu. No a protoze je to nastroj cinsky, docela dobre se mohlo stat, ze zrovna Ty jsi narazil na lepsi kousek. Proto jsem take doporucoval navstevu obchodu, nicmene ten nastroj, ktery jsem mel v ruce ja [DOT v prirodni uprave], byl opravdu velmi spatny.
Blues, folk, classic, jazz - nějaké akustiky a semiakustiky, basa a masterkeyboard..