Uzemnění Crate FW120
Pravidla fóra
Psal že to dělá i když tam strčí jenom redukci. To bude v té elektrice. Dyž tam ten JACK zastrčíš, tak v té samici sepne kontakt. Když tam nemáš kabel tak máš odpojené repro, nebo něco na ten způsob (ochrana). Ruchy ze sítě to taky nebudou (myslím), protože to by byl brum (50Hz a harmonické). Takže to tím že nemáš uzemňený kombo. Mě taky šumělo kombíčko. sem to uzemňil a byl pokoj. Jenom musíš zjistit kde je chyba 
92% teenagerů poslouchá hip-hop, jestli patříš mezi zbylých 8% hoď si tohle do podpisu.
R.I.P. PetrPeter + 1.8.2008
A jakým způsobem jsi to uzemňoval?LAMA píše:Psal že to dělá i když tam strčí jenom redukci. To bude v té elektrice. Dyž tam ten JACK zastrčíš, tak v té samici sepne kontakt. Když tam nemáš kabel tak máš odpojené repro, nebo něco na ten způsob (ochrana). Ruchy ze sítě to taky nebudou (myslím), protože to by byl brum (50Hz a harmonické). Takže to tím že nemáš uzemňený kombo. Mě taky šumělo kombíčko. sem to uzemňil a byl pokoj. Jenom musíš zjistit kde je chyba
Ibanez RG370DX
Digitech RP250
Crate FW120/212
GuitarRig Mobile
Digitech RP250
Crate FW120/212
GuitarRig Mobile
- Jaguar master
- Kontaktovat uživatele:
Tak obecně ano (proto taky zmínka o 13.komnatě a ten smajl
).
Ale u mě ne, poněvadž sem tam měl zapojeny pouze spotřebiče II.třídy (bez PE)(plastové lampičky,fény,nabíječky,holící strojky,.....). Ale pak sem tam lupnul to kombo a musel sem PE přidělat.
PE je součást ochrany proti nebezpečněmu dotyku neživých částí (Kdyby ve spotřebiči nastal zkrat a dostalo se napětí na neživou část (kovové součásti spotřebiče na nichž nesmí být v bezporuchovém stavu napětí), tak abys nedostal šlehu)
Uffff
Ale u mě ne, poněvadž sem tam měl zapojeny pouze spotřebiče II.třídy (bez PE)(plastové lampičky,fény,nabíječky,holící strojky,.....). Ale pak sem tam lupnul to kombo a musel sem PE přidělat.
PE je součást ochrany proti nebezpečněmu dotyku neživých částí (Kdyby ve spotřebiči nastal zkrat a dostalo se napětí na neživou část (kovové součásti spotřebiče na nichž nesmí být v bezporuchovém stavu napětí), tak abys nedostal šlehu)
Uffff
92% teenagerů poslouchá hip-hop, jestli patříš mezi zbylých 8% hoď si tohle do podpisu.
Čoveče takovéto zásadní informace piš hned
No tak nezbývá než najít chybu v síti, pozvi si elektrikáře. A jak reagují ostatní spotřebiče (třeba rádio). Máš tam zářivky? No asi je nemáš rožlé furt co?
Pozvi si nějakého odborníka ať vám prohlídne elektriku, jinak už nevím
No tak nezbývá než najít chybu v síti, pozvi si elektrikáře. A jak reagují ostatní spotřebiče (třeba rádio). Máš tam zářivky? No asi je nemáš rožlé furt co?
Pozvi si nějakého odborníka ať vám prohlídne elektriku, jinak už nevím
Až teď jsem si uvědomil, že jsi psal bez zastrčeného kabelu. Se zastrčeným kabelem ti to taky nešumí?Demilich píše:No když ho zapnu (bez kabelu zastrčeného) tak chvíli, řádově 3 vteřiny cca, to tak trochu brumí než se nabijou kondíky a pak hop a je úplně potichu (a už je ready na pařbu)..
Zkoušel jsem dát v tomto tichém stavu overdrive kanál s gainem na polovině a volume taky na polovině kabel do komba (bez kytary), jen to luplo a úplně malinko to začlo šumět (měl jsem hlavu u repráku tak jsem to slyšel jinak bych to asi nepostřehl), to je vše.......
Kombo mám normálně na koberci doma v paneláku, kde elektrika je tahaná opravdu bůhví jak...
EDIT: Jestli ti to šumí, tak to asi bude nekvalitním kabelem. Musíš ale správně identifikovat a rozlišovat slova brum a šum
Ibanez RG370DX
Digitech RP250
Crate FW120/212
GuitarRig Mobile
Digitech RP250
Crate FW120/212
GuitarRig Mobile