Takze, len dnes som sa dozvedel o tejto akcii (jazz moc nemusim): http://www.bohemiajazzfest.cz/page.php? ... bcat=1&p=2
Dnes vecer vystupi na Staromaku aj Victor Wooten - a to sa oplati vidiet kazdemu gitaristovi, nielen jazzmanom
Chapman ML1 Standard Modern, Squier Classic Vibe Stratocaster '50s, --> Michalík Wah/Volume, Boss IR-2, TC Pipeline Tremolo, TC Alter Ego v2, Fender Marine Layer Reverb --> Yamaha THR 10
Kdybych nebydlel v ostravě, tak tam jdu hned, mimochodem na wootena jsem byl a doporučuju, je to fakt borec, byl to jeden z nejlepších koncertů v mém životě
Basses: Mayones Be Exotic 5, Fodera Imperial Elite 5 Fretless by MV Effects: BOSS GT-10B, ELECTRO-HARMONICS Switchblade channel (na zkoušku) Amplification: Markbass MoMark (Amp Frame 800, T1M, EQ42S, MVVL), Custom made 1x15 + Tweeter box, Behringer BX600, M-Audio Fast Track Pro Cables & Other: Monster Bass, Monster Jazz, Planet Waves, D'Addario Nickelwounds .40
Byl jsem včera, ale jen na kousek, dnes jsem si vyhradil celej den. Rozhodně to byla povedená akce, zvlášť Victor Wooten Band - je radost vidět hrát kapely, ve kterých to hudebníci fakt umí.
Practice doesn't make perfect. Practice makes permanent.
Sebevětší porce cvičení nepomůže, pokud bude prováděno špatně, příliš rychle a s chybami. Takové cvičení jenom zafixuje chyby a o to těžší bude se jich později zbavit.
Victor prekonal moje ocakavania Teda cela jeho kapela. Bolo tam vsetko, co som ocakaval a aj nieco navyse Kazdy z kapely dostal priestor. Mali tam druheho basaka, ktory sa Victorom rozhodne nenechaval zahanbit a pekne si tam strihali battle plynule prechadzajuce do duetov. Gitarista ma tiez dobre prekvapil, kombinoval ciste zvuky, funky zvuky, skreslene sola, skratka vsetko Dufam, ze budu mat co najskor samostatny koncert...
Chapman ML1 Standard Modern, Squier Classic Vibe Stratocaster '50s, --> Michalík Wah/Volume, Boss IR-2, TC Pipeline Tremolo, TC Alter Ego v2, Fender Marine Layer Reverb --> Yamaha THR 10