Zniceny zavit u zamku na popruh...

Stavba a úpravy nástrojů všeho druhu
Michalowic
Kontaktovat uživatele:

Zniceny zavit u zamku na popruh...

Příspěvek od Michalowic »

Tak...a problemy se valej jeden za druhym...tentokrat sem si to nejspis zavinil sam..
Nedavno jsem menil puvodni ,,uchyty" na popruh za ty, co jsou urceny k zamkum na popruh, no, ale asi sou tam o neco mensi srouby a je tam znicenej zavit, ze to dotahnu a po par minutach hrani je tam ten sroub defacto volne...takze se bojim, abych ho pri nakym skubnuti kytarou, skoku apod. nevyrval. Co s tim? Napadlo me nejspis nejdebilnejsi reseni: Lepidlo...prroste ho tam vlepit a smitec...co byste radili vy? :oops:
Kytara: Cort KX5, Cort Stat3T, akutsika SQUIER SA-105
Trsátko: George Dennis 0.88
Struny: Epiphone, Fender 0.09
Hraju přes: Lexion Alpha + AmpliTube3
rotten77
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rotten77 »

Místo lepidla spíš nějakej kit. Co tam vyvrtat trochu větší díru, nalepit čep a znovu vyvrtat na menší závit? Já jsem to na stratu vyřešil větším šroubem :-)
Michalowic
Kontaktovat uživatele:

rotten77 píše:Místo lepidla spíš nějakej kit. Co tam vyvrtat trochu větší díru, nalepit čep a znovu vyvrtat na menší závit? Já jsem to na stratu vyřešil větším šroubem :-)
No, von uz tam vetsi sroub nejde, jelikoz se nevejde do toho ,,valecku" kterej je na tom pripevnenej :?
Kamahl

Příspěvek od Kamahl »

Já to řešil tak, že jsem nejdřív zkusil šroub obalit takovou tou lékařskou náplastí (nevim, jak se tomu říká, sakra) a pak jsem tam radši preventivně dal i kapku vteřiňáku. Teď to drží, jak přibitý. :wink:
rotten77
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rotten77 »

Michalowic píše: No, von uz tam vetsi sroub nejde, jelikoz se nevejde do toho ,,valecku" kterej je na tom pripevnenej :?
V tom případě bych zvolil tu první variantu: zalepit čepem a znovu udělat díru původního rozměru.
Hansen

Příspěvek od Hansen »

Vem sirku, zlom na pul a obe casti bez hlavicek strc do diry pripadne dej na okraj a znova vrutem zasrubuj... takhle to delam do dreva pokazdy kdyz uz je vrut volnej a pokazdy to drzi.
aivn86
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od aivn86 »

Jak píše hansen. Zalepta tam dvě sirky a pak tam naval ten vrut s čepem.
Fender Jazz Bass American Special, Fokus Jazz bass fretless+RM, Markbass Mini CMD121P, Makrbass Mirkomark 801
Michalowic
Kontaktovat uživatele:

Okej, dneska jedu do zkusebny pro kytaru, tak ji naordinuju ty sirky a uvidi se....uz vidim jak to nekde na koncerte vyrvu a kytara poleti daaaaaaleekooo :oops: :lol:
rotten77
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rotten77 »

Hansen píše:takhle to delam do dreva pokazdy kdyz uz je vrut volnej a pokazdy to drzi.
Proto by bylo lepší nalepit tam, lepidlem na dřevo, čep, aby se to nemuselo "pokaždý" předělávat.
pigdestroyer
last.fm: tlumok
Bandzone: pigdestroyer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pigdestroyer »

paratka, herkules.. jeste za morka to tam nasroubuj, smitec.
aivn86
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od aivn86 »

pigdestroyer píše:paratka, herkules.. jeste za morka to tam nasroubuj, smitec.
naprosto přesně.... :-)
Fender Jazz Bass American Special, Fokus Jazz bass fretless+RM, Markbass Mini CMD121P, Makrbass Mirkomark 801
Michalowic
Kontaktovat uživatele:

Takze muj debilni napad nebyl az tak debilni...to sem rad ze nejsem uplne debil.... :lol: :lol: :lol: Zejtra du do toho....jestli to potentuju (jakoze se znam)...tak budu hrat na fletnu :?
johnatán
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od johnatán »

hele uplně nejlepší kdyby ses někde dostal ke konstrukčnímu lepidlu...to je taková s****a co drží neskutečně moc a ještě vypěňuje trochu než zatvrdne...ideální..a když to budeš chtít potom vyndat tak ten šroub uplně v pohodě vyšroubuješ....
Haik Black Beauty / Fire by LM Les Paul / Squier Obey Stratocaster ---> AKG WMS 40 wireless ---> Dunlop Crybaby / Boss CH 1 / Danelectro Cool Cat Drive / Ibanez LU 20 tuner ---> Mesa/Boogie F-30 --> HALLVAD 2x12"
basa Ibanez TRB-100
Skipper
Bandzone: http://www.bandzone.cz/fan/skipper
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skipper »

co to je za zamky? at vim co si nemam kupovat :wink:
EVH Wolfgang Special, Gibson LP BFG-TG (Nashville 2007), Epiphone LP Custom (Hořovice 1994), Maya Stratocaster (Japonsko 1984), Chapman ML1-7 RS, Victory VX Kraken mkII a Janíček picks.
Mapex Armory (10, 12, 14, 16, 20, 22), Pearl Free Floating Maple 14"x6,5", Meinl Classics.
Focusrite Scarlett 18i20, Reaper, Ableton Live 9, NeuralDSP, Addictive Drums.
johnatán
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od johnatán »

Skipper píše:co to je za zamky? at vim co si nemam kupovat :wink:
za to nemužou zámky..ale prostě to dřevo kytary se trochu "opotřebovává" když tam je nějakej šroub, ty ho vyndáš a do tý samý díry dáš jinej...a protože je stejně velkej tak už to tam neni tak napevno..je to logický..proto je lepší ty šrouby od zámků vyhodit a dát tam trochu větší, ty se tam zakousnou...

a jinak si nekupuj Schallery co prodává Fender na tomhle e-shopu..jeden zámek se mi po půl roce tak rosekal že tam nedrží ta pružinka a kytara mi z toho v poihodě vypadla...
Haik Black Beauty / Fire by LM Les Paul / Squier Obey Stratocaster ---> AKG WMS 40 wireless ---> Dunlop Crybaby / Boss CH 1 / Danelectro Cool Cat Drive / Ibanez LU 20 tuner ---> Mesa/Boogie F-30 --> HALLVAD 2x12"
basa Ibanez TRB-100
Michalowic
Kontaktovat uživatele:

Sou to tyhle...
http://kytary.cz/fender-zamky-na-remen/ ... 50:0:0:1:0

Ale jak uz tu nekdo rek, tak to neni zamkama, ale tim jak se vymele ten zavit no....zkusim se podivat jestli tam fakt nepude narvat puvodni sroub, ale pochybuju...to uz bych udelal davno si myslim :roll:
Skipper
Bandzone: http://www.bandzone.cz/fan/skipper
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skipper »

Michalowic píše:
Sou to tyhle...

Ale jak uz tu nekdo rek, tak to neni zamkama, ale tim jak se vymele ten zavit no....zkusim se podivat jestli tam fakt nepude narvat puvodni sroub, ale pochybuju...to uz bych udelal davno si myslim :roll:
Johnatán napsal ze tyhle nekupovat nejlepsi asi budou od Dunlopa nebo do Warvicku že?
EVH Wolfgang Special, Gibson LP BFG-TG (Nashville 2007), Epiphone LP Custom (Hořovice 1994), Maya Stratocaster (Japonsko 1984), Chapman ML1-7 RS, Victory VX Kraken mkII a Janíček picks.
Mapex Armory (10, 12, 14, 16, 20, 22), Pearl Free Floating Maple 14"x6,5", Meinl Classics.
Focusrite Scarlett 18i20, Reaper, Ableton Live 9, NeuralDSP, Addictive Drums.
Alcarmo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alcarmo »

Skipper píše:
Michalowic píše:
Sou to tyhle...

Johnatán napsal ze tyhle nekupovat nejlepsi asi budou od Dunlopa nebo do Warvicku že?
Známej má ty Warwicky a držej mu tam už pár let:)
aivn86
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od aivn86 »

Já mám ty Fendery a naprostá spokojenost. Mám je na dvou kytarách...
johnatán
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od johnatán »

no tak je možný že sem měl prostě smůlu na blbej kus no..protože jinak ten systém je fakt dobrej..
basa Ibanez TRB-100
Odpovědět

Zpět na „Nástroje“