Jaka cena je fakticka na americkem trhu?
Pravidla fóra
Jaka cena je fakticka na americkem trhu?
Ahoj. Mam takovou otazku. Napr. Musicianfriend.com - jaka z cen je ta, kterou budu platit? List price nebo Price? Protoze je to nejaky velky rozdil...
A kolik bude stat dovoz kytary z USA do Prahy?Jaka firma to dela? Diky.
A kolik bude stat dovoz kytary z USA do Prahy?Jaka firma to dela? Diky.
PRS SE Singlecut + Gibson SG Standard + Digitech RP250 .
Na musician's friend nic nenakoupis, neposilaji k nam. Teoreticky by to slo pres www.zasilkovasluzba.com , ale nevim, jestli to vyjde potom o tolik lip nez u nas...
Jedina moznost, jak to sehnat za fakt dobry penize, je zeptat se tu:
http://www.boogiestan.com/
Jedina moznost, jak to sehnat za fakt dobry penize, je zeptat se tu:
http://www.boogiestan.com/
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
edit (Wohma byl rychlejší...): počítej navíc s tím, že při objednávce z USA ještě budeš připlácet daň a clo.
Naposledy upravil(a) jana dne 14.03.2008 11:57, celkem upraveno 1 x.
- Dark Axel
- Kontaktovat uživatele:
jo, přes Boogiestana - Dana Gregoroviče - to máš podle mě výhodnější. když si on něco naúčtuje za dopravu, nebude to podle mě ani náhodou srovnatelné s tím, co bys platil ty sám. Je to jen o tom se s ním domluvit
já osobně s ním už pár věcí řešil, k mojí smůle nic z toho nakonec nevyšlo, ovšem i tak vím, že je vstřícný a dá se s ním vpoho komunikovat 
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
mět tam známeho at ti to pošleslávek píše:hej tak z kama se to teda dá obědnat nebo tak? proste aby to bylo levnejší ,přez co?dík
já sem snad aj někde viděl přesně ty ceny, ale pořád nemůžu přijít na to jak je to s tím clem a daní, protože dan a clo ti to pěkně zdraží, ono doprava jako taková je za pár šupů (v porovnání s cenou nástroje tady a v americe) ale nejvíc platíš zrovna za dan, clo, pojištění a možná ještě něco
Guitars:Gibson SG Special Faded and SX Les Paul Black
Efects: Boss SD-1 and Zoom 5o5
Combo: Behringer LX-210 and Marshall MS-4
Strings: Gibson Brite Wires or Elixir
Picks: Jim Dunlop 0.88, 1.00 and George Dennis 1.25
Efects: Boss SD-1 and Zoom 5o5
Combo: Behringer LX-210 and Marshall MS-4
Strings: Gibson Brite Wires or Elixir
Picks: Jim Dunlop 0.88, 1.00 and George Dennis 1.25
Můžu potvrdit. Až na Ibanezku a kabeláž je celá moje výbava od Danyho.Dark Axel píše:jo, přes Boogiestana - Dana Gregoroviče - to máš podle mě výhodnější. když si on něco naúčtuje za dopravu, nebude to podle mě ani náhodou srovnatelné s tím, co bys platil ty sám. Je to jen o tom se s ním domluvitjá osobně s ním už pár věcí řešil, k mojí smůle nic z toho nakonec nevyšlo, ovšem i tak vím, že je vstřícný a dá se s ním vpoho komunikovat
ESP RZK-1, ESP 901, Randall RH150G3, Mesa Boogie 4x12, kabeláž Klotz, Behringer FCB1010, ....a čekání na g-majora
no levnejsi to proste mit nebudes... proste si to clo zaplatis.. i u danyho si ho zaplatis... zase z nej nedelejte nejakeho boha. umi sehnat ledaco, ale zakony proste neobejde a taky je to nekdy pekne o drzku neco takoveho delat...
velka vyhoda je v tom, ze ma asi kontakty a muze nakoupit i veci, ke kterym se obyc. smrtelnik bez kontaktu nedostane, protoze mu to ti lidi v americe proste neposlou do cr at se treba stavi na hlavu. a v tom je ta podstatna vyhoda bych rekl. mozna taky to, ze ti lidi treba muzou zkontrolovat, jestli to je ok nez to poslou ze statu k nam.... ale nerekl bych, ze vsechny jeho zakazky jdou pres kontakty v zahranici... nakupuje urcite i primo.. a urcite to nedela zadarmo ale neco si pekne prisadi. ono to taky neni zadna sranda, kdyz nekomu objedna neco za desitku a ono to nefunguje, tak to tomu clovekovi asi nevysvetli, ze to proste nefunguje a zivot jde zase dal.
ano je to strasne lakave se podivat na cenu v usa, vzit si kalkulacku a trochu si zaslintat, ale pak si k te cene pridej jeste tak jednu tretinu toho, co jsi vypocital a dostanes se na nejakou realnou castku, za kterou to dotahnes... a pak si jeste uvedom to obrovske riziko.. kdyz ti nejaky kreten tu kytaru po ceste rozmlati, tak po kom to budes vymahat? po celnicich? a nebo po ceske poste? a nebo po USPS?
no myslim, ze se vinik velmi rad prizna... jedine to nechat poslat pres nejakou prepravni spolecnost, coz je ale za krasne palky...
no myslim, ze by cesti muzikanti meli byt hooodne vdecni za takove lidi, ikdyz si na tom neco prividelaji
nejvic me namichne cesky idiotek, ktery umi leda tak brouzdat na ebay s kalkulackou v ruce a je strasne spatny z toho, ze si sam neumi nic ze zahranici objednat a to, ze to nekdo dokaze a dokaze na tom jeste neco trhnout, je pro nej ten nejvetsi zlocin...
velka vyhoda je v tom, ze ma asi kontakty a muze nakoupit i veci, ke kterym se obyc. smrtelnik bez kontaktu nedostane, protoze mu to ti lidi v americe proste neposlou do cr at se treba stavi na hlavu. a v tom je ta podstatna vyhoda bych rekl. mozna taky to, ze ti lidi treba muzou zkontrolovat, jestli to je ok nez to poslou ze statu k nam.... ale nerekl bych, ze vsechny jeho zakazky jdou pres kontakty v zahranici... nakupuje urcite i primo.. a urcite to nedela zadarmo ale neco si pekne prisadi. ono to taky neni zadna sranda, kdyz nekomu objedna neco za desitku a ono to nefunguje, tak to tomu clovekovi asi nevysvetli, ze to proste nefunguje a zivot jde zase dal.
ano je to strasne lakave se podivat na cenu v usa, vzit si kalkulacku a trochu si zaslintat, ale pak si k te cene pridej jeste tak jednu tretinu toho, co jsi vypocital a dostanes se na nejakou realnou castku, za kterou to dotahnes... a pak si jeste uvedom to obrovske riziko.. kdyz ti nejaky kreten tu kytaru po ceste rozmlati, tak po kom to budes vymahat? po celnicich? a nebo po ceske poste? a nebo po USPS?
no myslim, ze by cesti muzikanti meli byt hooodne vdecni za takove lidi, ikdyz si na tom neco prividelaji
nejvic me namichne cesky idiotek, ktery umi leda tak brouzdat na ebay s kalkulackou v ruce a je strasne spatny z toho, ze si sam neumi nic ze zahranici objednat a to, ze to nekdo dokaze a dokaze na tom jeste neco trhnout, je pro nej ten nejvetsi zlocin...
jen bych chtěl podotknout, že Dany nedováží nástroje ani aparáty nové, jen snímače, elektronky a takovýhle drobnosti, jinak to všechno kupuje hlavně přes kontakty z Rakouska a Švýcarska, kde dlouho žil a hrál, takže to taky neni uplně USA USA.)a taky, že to není varianta levného dovozu, ale naopak jsou ty věci dražší, než se dá sehnat tady na bazaru, ale platíš si za kvalitní a prověřené kusy, řikal mi tenkrát, že žádnej šrot nevozí, je to naopak trochu hi-end secondhand...
Fender AM Professional II Roasted Pine (2023), Fender American Stratocaster (2006), Fender Troy Van Leeuwen Jazzmaster (2021), Gibson LP Studio (1992), Gibson 60's Tribute Goldtop P90 (2011) -> Orange Rocker 15, Vox AC10
ano qwere. Víceméně souhlasím. Já hlavně u Danyho oceňuji 2 věci. 1) sežene mi cokoli na co si vzpomenu. 2)můžu si být jistý že bude vše v pořádku a pokud náhodou ne,tak za mě případné problémy vyřeší on. Ano zaplatíš mu nějaký podíl za sehnání,vyřízení a jeho riziko,ale kdo by to taky dělal pro vaše modré oči? Když něco opravdu chci,tak si na to vydělám a nezajímá mě, že bych to mohl mít o 3,4K levnější kdybych si to horko těžko sháněl sám. Prostě to chci mít bez rizika a Danymu za službu rád zaplatím.
ESP RZK-1, ESP 901, Randall RH150G3, Mesa Boogie 4x12, kabeláž Klotz, Behringer FCB1010, ....a čekání na g-majora
vozí na co si vzpomeneš. Častěji věci z druhé ruky, ale není problém vůbec nic. Musím přiznat že jsem byl lehce nervózní, když jsem si kupoval jetého Schectera,ale po zkušenostech s ním nové věci kupovat nepotřebuji.Maples píše:jen bych chtěl podotknout, že Dany nedováží nástroje ani aparáty nové...
prosím a ted dany je kdo ?nejak se v tom neorintuju .jako nejaký chlápek ,kterému zavolám,reknu co bych chtel a on me to sezene za lepsí prachy nez tady u nás??jako rád bych nejakou gibsonku z usa pokud by to slo pač koruna jde ted hodně vysoko tak to výjde docela dobře než zase až bude výš..stačí nějaký junior jako má treba Billie Joe z green day ale nemusi to byt jako ta jeho ale proste jen juniorka s jedním pokud mozno s P-90 ale to sou vsechny tam se ani humbasker nedává...sou totiž levnejší než ostatní kajtry se dvěma HB a zvuk má super a jeste k tomu vypadá báječně...
epiphone les paul junior,
telecaster jolana iris,
Marshall Valvestate 8100
digitech rp 200,
Tech-21
dunlop 73mm /88mm
telecaster jolana iris,
Marshall Valvestate 8100
digitech rp 200,
Tech-21
dunlop 73mm /88mm
podívej na www.boogiestan.com a tam se dozvíš víc. Jinak neřekl bych, že u nás jsou použité Gibsony tak drahé, Studia z 90 let jsou kolem 20 tisíc a jsou to mnohdy lepší a hodnotnější kousky, než nové.)
Fender AM Professional II Roasted Pine (2023), Fender American Stratocaster (2006), Fender Troy Van Leeuwen Jazzmaster (2021), Gibson LP Studio (1992), Gibson 60's Tribute Goldtop P90 (2011) -> Orange Rocker 15, Vox AC10
protože se tu přesně řešilo to, na co se ted ptáš. a s ohledem na výsledek diskuze - ne, nejde to pod 15.
kurna chlape o pár decimetrů vejš máš hodnotný příspěvek od Qwera, kde je to vysvětlený tak, že bys to možná i Ty moh pochopit