SlipKnoT

Vše o kapelách a hudebnících ...
Odpovědět

Čí kytarový styl je vám bližší?

Můžete vybrat 1 možnost

Zobrazit výsledky

Drobák

Příspěvek od Drobák »

LAMA píše:Netvrdím že je to špatné jenom si myslím že maj vrchol už za sebou, stejně jako ti korňi. Tydlety kapely už sou vycucnutý, už neví co by, je z toho docela cítit já se do toho nutí. :cry: Nebude trvat dlouho a objeví se kapela která příjde s něčím novým. :wink:
Pokuď jde o KoRn tak stále doufám...jestli se vrátí Head,jako že by měl,protože v nedávnym rozhovoru řekl (ještě nejsem připravenej se vrátit)...z čeho lze usuzovat že se vrátí....po tom se zase pozvedne uroveň,věřim že head bude hrát svoje nekompromisný riffy...oni se doničeho nenutí,sama kapela říká že jí to furt baví a že se pouze vyvíjí,ale je to stále korn?asi ne...sou lidi co je začli poslouchat až poslední 2 roky a sou lidi pro který prostě vyměkly..každýmu se člověk nezavděčí,ale dyž už má skupina svojí "sortu" fanoušků,tak mi přijde zbytečný takhle se měnit...myslim že to neni nedostatkem nápadů ale spíš snahou zaujmout... :? ...pokuď jde slipknot,tak lepší časy už asi nebudou,žádný album netroufne Iowu,aspoň pro mě,protože k mnoha songům mam i zážitky :D a když je poslouchám je to jako mít flashback... :arrow:
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

Já si nemyslím, že by šlo o to, že chctějí zaujmout. prostě jsou starší a skládají jinak :-) klasický vývoj
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
r0nn!e

Příspěvek od r0nn!e »

No tak je dost možný že je to přizpůsobené Coreyho už tak dost poznamenaným hlasivkám, ale i tak.... může krásně kvičet ve verších tak proč ne v refrénu?

Je to vývoj, je to zaprodání se, je to to a to.... škoda že tu můžem jen diskutovat a nikdo nám opravdu upřímně neřekne jak to je.
LAMA
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LAMA »

JJ Drobák má pravdu. Ale myslím že tak dělá svoje i nátlak managmentu.
Když se Head vrátí tak to bude určo změna k lepšímu, ale ti staří dobří KoRni,které sme si oblíbili, už to nebudou.

A SlipKnoT mají podle mě své dny už sečteny. :cry:
92% teenagerů poslouchá hip-hop, jestli patříš mezi zbylých 8% hoď si tohle do podpisu.
R.I.P. PetrPeter + 1.8.2008
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

řekl jsem snad něco o Coreyho hlase? řekl jsem, že zestárli a skládají jinak :D

říkejte si co chcete, mi stále mají co říct
Disasterpiece
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Disasterpiece »

tak jako nemuzem posuzovat kapelu podle dvou pisnicek....Corey no zkuste takhle rvat nekolik let.Vek tam urcite taky promluvil Psychosocial me neudivil myslel sem si ze takovy album bude ale All hope is gone to je neco co me neslo do hlavy a nevedel jsem jestli posloucham slipknoty nebo ne, jinak tedko sem si oblibil oba songy a cekam na cely album a hlavne na jejich koncert tady v cechach.Jinak co rikate na jejich "Nove" masky?Me se docela libej az na Coreyho co jemu dali na xsicht me pripada jako by oni zasli pro napady do zakladky.
LAMA
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LAMA »

Podle mě to posuzovat aspoň trochu můžem, poněvadž jsou to "pilotní" songy toho alba tj. ty nejpovedenější.
Coreyho maska OMG :roll: Ty co měl předtím byla každá asp 100x lepší.
Kdo nezklamal byly ti kterým ta maska zůstala prakticky stejná: Mick, Jim, Joey.
Myslím že ty masky co měly doposud byly nej. :wink:
92% teenagerů poslouchá hip-hop, jestli patříš mezi zbylých 8% hoď si tohle do podpisu.
Disasterpiece
Kontaktovat uživatele:

nvm me prijde posuzovat cely album podle dvou songu kdyz to album jeste nevyslo ani...Jinak masky jim zustaly fakticky stejny az na Joeyho a Coreyho zbytek utrpel takovy mensi modifikace.

Hmm snazil jsem se naucit All hope is gone a ten zacatek..... kdo to sakra vymejslel to se da zahrat az za par let normalne....jinak psychosocial je docela hratelnej.
LAMA
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LAMA »

Nemůžem posuzovat celý album, ale určité obrázek o tom jak to bude vypadat doctane :wink:
Drobák

Příspěvek od Drobák »

Dark Axel píše:řekl jsem snad něco o Coreyho hlase? řekl jsem, že zestárli a skládají jinak :D

říkejte si co chcete, mi stále mají co říct
Taylorovo hlas už je totál dost...na prvnim ozzfestu když se slipknot s coreym ještě rozjížděl,mu selhali hlasivky,doktor mu řekl že musí několik dní držet usta a relaxovat,nebo to může dozpívat ale pak pár dní nebude moc mluvit...corey to dozpíval,už to svědčí o tom jakej je blázen,při nedávný konferenci byl dokonce záběr na jeho krk a komenty že jeho hlasivky už musí bejt slušně v tahu...protože když se podíváte na jeho krk,tak je to jak špalek,trochu mi to připomíná bratra :lol:

Pěkně se vyřval např v Sydney při BigDayOut...ale stejnak se mi vždycky líbil víc Davisovo "uchylnej" hlas a dobrej scream...když zpíval s taylorem duo "freak on a leash" tak taylor se zaboha nedokázal dostat na level jako davis...odspíval to prostě čistě...to mi zas připomíná jednu jejich společnou akci při který davis skolaboval a musel to za něj dozpívat Corey :D ..ale to sem se zas moc rozpovídal....Slipknoti maj ještě co nabídnout,ale už moc ne mě a skalním fanouškům...spíš se asi zaměřim na Stone sour...Korn už taky nebude jak dřív,ty emoce se vytratili,rány se zahojili...spousta lidí Davise nemělo rádo protože to byl takovej ten ubrečenec co si ještě ve 30 stěžoval na rodiče a na to jak ho vychovávali...já ho za to měl rád,určitě sem radši viděl ubrečenýho Davise než tunu diskomástrů jak tancujou na Word up,evolution atd.... :roll: :?
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

Proč tu furt řešíme KoRny?

jinak mi nejde jen o tohle album... mi jde celkvoě i o Vol.3, když říkám, že skldáají jinak protože jsou starší
Disasterpiece
Kontaktovat uživatele:

ja si myslim ze slipknoti uz budou jen povolovat, zacinaji z nich bejt dedky jsou stary a pochybuju ze az bude Jordisonovi 40let tak bude moct drtit jeste ty svoje magoriny.... i kdyz Jimovi je 40 a jak hraje...spis se bojim ze Corey zkurvi hlas natolik ze pak uz ani nerekne "Here comes the pain"
LAMA
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LAMA »

Říkám že to smeruje do sraček :cry:
Ondrash

Příspěvek od Ondrash »

Dark Axel píše:JJ, tu str znám, je skvělá...thx. Není tu někdo z Ostravy, kdo by mi byl ochotný pujčit Disasterpieces nebo 9.0? :D Poškozené samozřejmě zaplatím...popř. vypálil
Já jsem z Třince - to máš kousek - mám Disasterpieces DVD a vol 9 jen audio,ale jak si po to přifičíš tak ti to pučím(busem to máš kousek a bez přestupu)
Ondrash

Příspěvek od Ondrash »

Dark Axel píše:A ve Vermillion aj...jojo, když se člověk soustředí, všimne si solek i v místech, kde jem přehlížel...mj, Co říkáte na začátek Opium of the people? Vcelku krutá rychlost, co?
SlipKnoT ? Na ty nedám dopustit,ale poopravil bych tě - jestli tomu říkáš krutá rychlost,tak si sežeň Dragonforce - " to budeš kůkat ... to budeš čůčat !!! "
852563
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 852563 »

Tak to nové album je vyborné co se týče těch dvou songu ..
Cort action->Peavey Tko 115 , kabel taky cort,trsátko Dunlop želva 0.73-ladička Ibanez GU30
Obrázek
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

Ondrash píše:
Dark Axel píše:JJ, tu str znám, je skvělá...thx. Není tu někdo z Ostravy, kdo by mi byl ochotný pujčit Disasterpieces nebo 9.0? :D Poškozené samozřejmě zaplatím...popř. vypálil
Já jsem z Třince - to máš kousek - mám Disasterpieces DVD a vol 9 jen audio,ale jak si po to přifičíš tak ti to pučím(busem to máš kousek a bez přestupu)
tak vzhledem k tomu, kdy jsem to psal jsem si to už samozřejmě sehnal

a Dragonforce? :D come on :lol:
Ondrash

Příspěvek od Ondrash »

Dark Axel píše:
Ondrash píše:
tak vzhledem k tomu, kdy jsem to psal jsem si to už samozřejmě sehnal

a Dragonforce? :D come on :lol:
:D taky mě to napadlo,ale až když jsem tu zprávu odeslal:D:D
Disasterpiece
Kontaktovat uživatele:

tady je par ukazek z novyho alba docela zajimavy veci

http://uloz.to/646085/ahig-preview.rar
LAMA
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LAMA »

No musím se přiznat, že sem na to nový album uplně změnil názor. :oops: Líbí se mi čím dál víc. :lol:
Odpovědět

Zpět na „Skupiny a hudebníci“