Pokud byste našli další věci, tak to sem pište, podle mě je to naprosto báječná věc
multitrack masters
Pravidla fóra
- Little.Sick.Fish
- Kontaktovat uživatele:
multitrack masters
Na konkurenčním fóru jsem našel odkazy na docela zajímavou věc. Na internet se nějak dostali některý nahrávky světových studií v jednotlivých stopách tak, jak se nahrávali ve studiu. Zkuste do Googlu zadat "multitrack masters" a najde vám to spoustu torrentů. Našel jsem takhle pár nahrávek od Nirvany, který jsou ve 24 stopách, od Beatles ve 4 stopách a Bohemian Rhapsody od Queen ve 24 stopách. Dá se s tím dost vyhrát, stačí to načíst třeba do Audacity, nebo jinýho audio editoru, co umí víc stop a můžete vesele míchat a upravovat. Taky je to samozřejmě dobrý na odposlouchání jednotlivých nástrojů. Nebo třeba na karaoke
Pokud byste našli další věci, tak to sem pište, podle mě je to naprosto báječná věc
kytary:Epiphone SG G400 Goth (snímače Dimarzio PAF Classic), Fokus Strat S-S-S K.A.
komba: Laney VC50, Behringer GMX 110
efekty: Wah GD-45, Danelectro Milkshake chorus, Danelectro PB&J delay
- Little.Sick.Fish
- Kontaktovat uživatele:
- Jens Ludwig
- Odborník
- einsteincz
- Kontaktovat uživatele:
http://www.ozvuceni-quartet.cz - light and sound service, Kurzweil player 
- Little.Sick.Fish
- Kontaktovat uživatele:
Pěkný, můžeš hodit odkaz, kde jsi to našel? Já už jsem je bohužel smazal, tak neukážu nic.einsteincz píše:Kdo zkoušel ? Zkuste poslat své mixyBudu příkladem ...
http://uloz.to/584993/mastered.mp3
kytary:Epiphone SG G400 Goth (snímače Dimarzio PAF Classic), Fokus Strat S-S-S K.A.