hrál na tohle kytarový kombo někdo ?
http://hocke.eu/tube-amp-18w/
Asi ho budu pořizovat, jen se bojím, jak to bude nahlas vedle bicích (zkreslený kanál.)
zajímá mě jakákoliv kritika, jestli na to někdo hrál apod.
20w hocke lampa
Pravidla fóra
20w hocke lampa
Stagg HybridCaster + RMpickups bridge
Gibson SG (GFS Dream180B, SH2N, sperzel) ->
Eugeene's magic one-knob germanium clean booster ->
Digitech Bad Monkey ->
kopyje Zvex Fuzz Factory ->
Hocke VMH234RD překopaný na plexinu.
Digitech Bad Monkey ->
Cau, na toto som hral, pekny zvuk, ktory ma presvedcil. Hodi sa najviac na blues az rock, nema moc gainu, ale dobre sa znasa s krabickami. Vie byt poriadne hlasne.. Aice som s nim vedla bicich nehral, ale myslim si, ze by nemalo najmensi problem utiahnut skusobnu.
Chapman ML1 Standard Modern, Squier Classic Vibe Stratocaster '50s, --> Michalík Wah/Volume, Boss IR-2, TC Pipeline Tremolo, TC Alter Ego v2, Fender Marine Layer Reverb --> Yamaha THR 10
ano, jde mi teď o zkušebnu, časem buď koupím ještě jedno, nebo rovnou 50w hocke. a krabičku mám externí lampovou, takže o gain mi taky nejde.... Ale jsem rád, že si napsal
Asi se tam v sobotu vydám 
Stagg HybridCaster + RMpickups bridge
Digitech Bad Monkey ->
Digitech Bad Monkey ->
no repro to ma eminence private jack (citlivost 101db) takze co se tyka hlasitosti tak bych se vubec nebal...
a pokud to zacne brzo nakreslovat, tak se da hodit jedna 5751 do preampu - spis zalezi jestli na tom chces delat zkresleny (coz te asi moc nenadchne) a nebo cisty (ten by mel byt super). no jeste jsem to nevidel, ale melo by to hrat hodne podobne jako ten novy crate - samozrejme ze u tohohle bude vysledny zvuk 2x lepsi uz jen diky tomu repru.
ale tak uvidite
jsem zvedavy na postrehy
a pokud to zacne brzo nakreslovat, tak se da hodit jedna 5751 do preampu - spis zalezi jestli na tom chces delat zkresleny (coz te asi moc nenadchne) a nebo cisty (ten by mel byt super). no jeste jsem to nevidel, ale melo by to hrat hodne podobne jako ten novy crate - samozrejme ze u tohohle bude vysledny zvuk 2x lepsi uz jen diky tomu repru.
ale tak uvidite