Lampa / Da se sehnat ????
Pravidla fóra
-
marek lodz
Lampa / Da se sehnat ????
Zdarec hosi myslite ze je mozny sehnat celolampu do 6k klidne hlavu nebo kombo ale minimalne 15 watt a musi to zvladat poradnej nahul mela by bejt na trvdou metalovou az rockovu muziku o zkresleni mi taky docela de ale pri nejhorsim dokrmim krabkou Diky za odpovedi a nebranim se bazaru a vim ze uz se to tady hodnekrat probiralo ale bazar se furt meni ze jo a aparaty taky
diky
-
dlouhovlasac
napadá mě nějakej blackheart, je to takovej rock'n'roll oldschool apec, ale výkon jenom5 watt. možná nějakej hocke by se dal sehnat (česká fa z pardubic), anebo tohle, ale to je o trošku dražší http://kytary.cz/crate-celolampove-komb ... 91:0:0:1:0
Jety Crate V33H. Nedavno byl na bazaru za 5,5K
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
- citizen.one
jako kdybys nekde sehnal jeste 3 klacky, tak ti dam kontakt na cloveka co ma za 8990 laney LH50R, masakr hlava, jeste ted se rozmejslim,jestli to nevzat, byla to moje prvni hlava, ted na ni vzpominam, zadny laney mi uz nikdy takhle neznelo, na tvrdej zvuk opravdu hooodne dobra hlava...
Smazal jsem duplikatni post
Wohma
Smazal jsem duplikatni post
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
- citizen.one
připojuju se taky, včera jsem hrál na nějakého rozdalla a vubec mě nenadchl.citizen.one píše:sry za duplikat
rozdall nekupuj, snad nic co jsem od nej mel v ruce, nehralo, navic si stezovali na castou poruchovost, jinak proti nemu nic nemam, ale me teda rozhodne nepresvedcil...
http://www.bandzone.cz/beastart
kytara: Schecter Damien 6
AMP: Rockwell Red trip Duo 120w
Box: 412 , 2xV30, 2xG12T-75
Mooer Reecho
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele: