Chtel bych tuhle ale nevim jestli se mi to za ty prachy vyplati
chci hrat punkrock
http://www.aukro.cz/item397803360_kytar ... html#photo
CORT Z40 PORADTE
Pravidla fóra
Za tyhle penize v tom nevidim problem. Neni to zadna koupe stoleti, ale hrat to bude a nemel bys s tim mit zadny trable.
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
no nevim co myslíš ale asi to má nšco společnýho s kobylkou?draken-x píše:ale nová stojí skoro stejně...
a já kdyz hraju tak si opiram ruku o kameny. a tady zadny nejsou, to je problem ne?
Ruka se má opírat jen o tělo kytary,a dlaň má být volna,řekl jsem to ssprávně?
Kytara : PRS Santana SE
Kombo : Randall 30W Ninja (Michael Amott sig.)
Kombo : Randall 30W Ninja (Michael Amott sig.)
To opírání ruky o jakoukoli část kytary a tremola je věc zvyku, která mi nečiní žádný problém..
Přešel jsem ze stratovského vintage typu na pevnou kobylku, bez problému jediného, téměř hned. A když jsem v obchodě držel FR tremolo, tak jsem tam ruku uložil vpohodě taky, jak na palm muting tak normálně, taky no problem.
Takže tenhle problém bych vůbec neřešil........
Přešel jsem ze stratovského vintage typu na pevnou kobylku, bez problému jediného, téměř hned. A když jsem v obchodě držel FR tremolo, tak jsem tam ruku uložil vpohodě taky, jak na palm muting tak normálně, taky no problem.
Takže tenhle problém bych vůbec neřešil........
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem 
- rain
- Odborník
- Bandzone: http://bandzone.cz/hardrain
- Kontaktovat uživatele:
Jdi do ní, ale do nové, já ji mám. Je to za málo peněz hodně muziky. Fakt hraje dobře, a je k tomu pěkná. Ale mám takový pocit, že určitě půjdou za nějaký ten čas snímače k pánu.rain píše:Myslím že na pankrok je vhodné cokoliv, ale od této radši ruce pryč, ta kobylka není originální - je ze staré Jolany, kdoví co s tím ten vykuk dělal...