no tak tu bych teda nebral...pěkná je, ale to je asi všechno...v popisu napsali všechno anglicky aby to vypadalo profesionalně ale myslim že hrát to bude asi veliky ho*no muj nazor
Jakože "co je anglicky zní chytře" ?
Nák vyčkam chvili jestli bude na krámě , když ne tak jí obejdnam a zahraju si na ní , bude se mi líbit , vezmu, nebude, nevezmu a když ne tak pokukuju po týdle http://eshop.kytary.cz/KRAMER-Vanguard- ... Kramer:1:0
McYuri píše:no tak tu bych teda nebral...pěkná je, ale to je asi všechno...v popisu napsali všechno anglicky aby to vypadalo profesionalně ale myslim že hrát to bude asi veliky ho*no muj nazor
nechapu podle ceho usuzujes, ze bude hrat spatne? nejaky zaujeti proti anglictine?
Gibson Les Paul Studio,Epi SG400,Vintage Strat Icon Series,efekty,vox
no to né.proti angličtině nic nemam ale jen řikám podle mě...je fakt že v kytarách se nejvic nevyznám.já spiš hraju než bych je zkoumal ale podle toho že to má jen volume čudlik a jeden HB se s tim bude bestak dát hrát jeden styl a nic vic.možná po tomhle zrovna Alexi_Laiho touží.ale ja bych bral jinou
Máš ale docela pravdu , s tim jednim humbíkem se taky docela bojim , jo chci jí jak malej kluk ,ale zas když si budu chtít zahrát něco jinýho , kde je zapotřebí hutnější zvuk tak si ten snímač u krku můžu leda tak vycucat z prstu
Máš ale docela pravdu , s tim jednim humbíkem se taky docela bojim , jo chci jí jak malej kluk ,ale zas když si budu chtít zahrát něco jinýho , kde je zapotřebí hutnější zvuk tak si ten snímač u krku můžu leda tak vycucat z prstu
taky je ESP Alexi Laiho Signature muj sen, ale i tech 15k za nejlevnejsi model by pro me bylo dost, tak sem se dival po levnejsim Vecku a zaujalo me toto : http://www.thomann.de/de/peavey_vortex_v_ex.htm
PEAVEY VORTEX V EX
co vy na to? zadny info sem o tom zatim nenasel, ale vypada nadherne