čau lidi.
Dlouho vybírám kytaru na rock-matal.
Tyto tři kytary jsem si vybral a chci už akorát vybrat z těchto, nebo můžete někdo poradit za ty samé prachy nějakou jinou.
---tak snad mi napíšete dojmy z hry na ně, popř. zhodnotí poměr cena/kvalita.
můj favorit se stala Cort K4 kterou zítra nejspíš jedu zkoušet.....
Spíš mě zajímá jak to funguje ve fabrice Cort a ESP-LTD----to znamená jestli LTD dělá kvalitnější kytary nebo platíme za značku.
díky moc
podle mého nemá moc smysl se zabývat zvukovými vlastnostmi u kytar jednotlivých cenových kategorií.Všechny hrají skoro stejně a Rozdíly jsou minimální. Buď kup z bazaru,nebo vyber podle toho,která se ti líbí.
Já vím že zvukový rozdíl bude minimální i když jedna je z mahagonu a ty dvě z lípy. Ale jde mi o kvalitu zpracovaní....jak je na tom farika LTD-ESP a jak CORT??....o Cortu slyším hodné dobrého, ale nikdy jsem neslyšel nic o ESP-LTD.
já jsem ještě dítě! jinak tu K4 jsem měl vyhlídlou od začátku. Řekl bych že tyto tři kytary mají všechny stejné snímače takže budu nejspíš vybírat podle toho která mi víc sedne do ruky. Ale od nera jsem slyšel že LTD by mělo mít lepší zpracování FR a mechaniky oproti cort. Takže bych šel do toho LTD....ale musí hrát dobřea líp než Cort. ..stejně ten rozdíl neuslyším a vyhraje ta která se mi bude víc líbit
Jo a nevíte jestli je ve snímačích EMG HZ H4 a těma co jsou na tom LTDčku nějaký rozdíl??
čau
dnes jsem si byl zkoušet Cort K4....
Snímač u kobylky hrál v pohodě ale snímač u krku nesnímal......přesněji snímal ale velmi slabo ,takže hrál jen na zkreslený kanál. Propad volume tak o 60% dolů.
Pánové z musiccenter se mi snažili namluvit že je vše v pořádku ale já bych řekl že určitě nebylo.
Myslíte že je chyba v kytaře nebo udělali chybu v celé serii??
pajaKahan píše:čau
Snímač u kobylky hrál v pohodě ale snímač u krku nesnímal......přesněji snímal ale velmi slabo ,takže hrál jen na zkreslený kanál. Propad volume tak o 60% dolů.
Pánové z musiccenter se mi snažili namluvit že je vše v pořádku ale já bych řekl že určitě nebylo.
chyba v kytare ...
Kytary: Fender strat. classic 60s HSS, Thomas superstrat floyd HSS
Efekty: Rocktron GAINIAC I 90s USA
Aparaty: Rozdall JCM 800 50w kopie, 1x12 box Celestion G12 Hot 100w
pajaKahan píše:čau
chyba v kytare ...
To se mi u K4ky taky nestalo Zajímavý problém hehhh
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem
no tak všechno je jednou poprvé.......myslím že snímč byl nějak blbě určitě připojený k potenciomentrům a proto to tak zeslabilo.
Ale dnes došla nová a ta už by měla být v pořádku.
nemám rád Corty, ale klidně si kup Corta. Pro mě za mě si kup třeba lvouna,mě je to dost volný. Těch diskuzí jsou tu mraky,takže je naprosto zbytečný ptát se "proč?"
No myslím jestli k tomu nutně potřebuješ tremolo.... Jen tak ze by sis mohl vybrat ještě nějakou jinou, ale nechci tě vyklat, jen tu bylo aji propírané, že takové "levné" kytary nemají moc kvalitní tremolo