struny!!!

Elektronika, mechaniky, struny, ladičky, ...
Odpovědět
Red Bull
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Bull »

Řekl ti to správně,ale tam jde o individuální přístup a mezura se nedá brát jako hlavní rozhodčí ve výběru strun.
"MOJO" kills modern music...

Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny.
Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]

http://www.7daysgallery.com
Disasterpiece
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Disasterpiece »

jde o to ze ty wylde struny nejlip sedi na LPcku protoze on si je delal pro svoji kytaru a tu ma LP tak nemuzem to natahnout na strata a cekat ze to bude gut.
kotyzji

Příspěvek od kotyzji »

Mno...už jsem zkusil dost rozměrů a s podlazením dost experimentuju, tyhle jsou zatim nejlepší co se pnutí týče... Ale nikdo jinej tenhle rozměr teda asi nedělá, co? Mě se moc nechce kupovat dvoje sady a míchat je... To je nad moje finanční možnosti :D ... A zvuk těch GHS se mi opravdu moc nelíbí... Nejsou tak jasný jako Ernie Bally...
Ibanez RG321MH
Strunal Classical 4855
VOX AD50VT2-XL
...ladička utopená ve vodce, okousaný trsátka, rozšlapanej kabel...only metal, do peeche
Little.Sick.Fish
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Little.Sick.Fish »

Disasterpiece píše:jde o to ze ty wylde struny nejlip sedi na LPcku protoze on si je delal pro svoji kytaru a tu ma LP tak nemuzem to natahnout na strata a cekat ze to bude gut.
To je snad na každým, aby posoudil, ne? taky jsem zastánce toho názoru, že s podladěním o tón a desítkama z toho nemůže lezt moc rovnej tón, ale záleží jak kdo hraje, dá se to, akorát při razantní hře už je to podle mě znát...
kytary:Epiphone SG G400 Goth (snímače Dimarzio PAF Classic), Fokus Strat S-S-S K.A.
komba: Laney VC50, Behringer GMX 110
efekty: Wah GD-45, Danelectro Milkshake chorus, Danelectro PB&J delay
Disasterpiece
Kontaktovat uživatele:

v kapele je to dost poznat kdyz druhej kytarista ma 12ky a ma C tak u tenkych strun jses hned slyset ze hrajes trosku vedle nez on.
Red Bull
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Bull »

Bože to je podle toho jak kdo umí ladit.Kdybyste tam furt necmali brutální dropy a podladění do C tak byste třeba neměli problémy.Tohle je kontraproduktivní řešit.

Abych to shrnul, já měl opravdu stejné struny jak na LP tak na stratoj a žádný problémy jsem s tim neměl.

Radši to Disasterpiece přestaň řešit nalaď si do klasiky a nemusíš tady řešit co ti kde plandá :wink:
"MOJO" kills modern music...

Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny.
Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]

http://www.7daysgallery.com
Disasterpiece
Kontaktovat uživatele:

ne je to problem proste tech strun u me na stratovy todle to delalo kamos si pak je taky natah a na LPcko a nedela jemu to, a ver mi ladit umim
Drobák

Příspěvek od Drobák »

Zdarec lidi,máte někdo zkušenosti se strunama cleartone?

http://hudebninastroje.hustej.net/?p=pr ... oduct=2524
Drobák

Příspěvek od Drobák »

No když ne s cleartonem tak co s DUNLOPAMA?
Chtěl bych od nich koupit 11-tky struny,ale nevim jestli sou kvalitní,či s srovnatelný třeba s ernie ballama,adárkama...
Martin656

Příspěvek od Martin656 »

Kamos je mel a rikal ze sou sh*t..ty dunlopy..nevim no
Cort VX-X4-explorer :) Behringer kytara a jejich kombo GM 108....trsatka jedu dunlopy 0,73(zluta zelvicka):-D
Drobák

Příspěvek od Drobák »

No nevim...cenově sou na tom dráž jak ernie ball nebo adárka... :wink:
10tky asi za 240kč
Smrťokvítek
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smrťokvítek »

Drobák píše:No nevim...cenově sou na tom dráž jak ernie ball nebo adárka... :wink:
10tky asi za 240kč
Tak to je síla. To bych bral DR a bylo by. :)
(っ◕‿◕)っ :: (╯°□°)╯︵ ┻━┻ :: (❍ᴥ❍ʋ) :: ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
rasomaso

Příspěvek od rasomaso »

Máte někdo zkušenost s Ernie Ball rock and roll 10?
Petře, byl jsi nejlepší. Sbohem...

"When the power of love overcomes the love of power the world will know peace."
Smrťokvítek
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smrťokvítek »

To jsou clonikl ne ? Tak by to mělo hrát pěkně. Jde o to jestli už jsi celoniklové měl a výš co můžeš čekat. :)
(っ◕‿◕)っ :: (╯°□°)╯︵ ┻━┻ :: (❍ᴥ❍ʋ) :: ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
Drobák

Příspěvek od Drobák »

Rasomaso:s rock N roll přímo ne,ale ernie 10tky používám a je to liga,takže těhle se nebát...

Smrťák: stojí 220,ale na netu se nedaj sehnat...na musiccenteru maj 9-tky na el. a asi za 162kč,pak zakk wylde custom a kerry king custom za něco málo pod 200kč,10-tky..a zakk wylde 12-tky maj za 250...já můžu mít dunlopy 11-tky za 220kč...v Eshopech neseženu od nich ani 10tky,jen na akustiku,a ty sou btw taky mastný....
Co se týče DR tak sem od nich měl hybridy,nahoře 11 a zbytek jako u kalsickejch 10tek,abe nešuměli a platil sem asi 269kč...nakonec sem je musl hodně brzo sundat protože se mi propadl snímač...takže co se jejich životnosti týče nevim....

Já bych v životnosti asi nejvíc věřil těm elixirum a zajímaj mě cleartone,který sou prej taky proti potu a lepší jak elixiry,na kytarách je dávaj za víc jak 400kč a na tom odkazu co sem našel a postoval sou za cca 200kč,což i s poštou je stále výhodný... :wink:
Jinak mi jde spíš o co největší zvukovou kvalitu,než o životnost,ale samozřejmě to stim souvisí,protože struny co za 2 měsíce zreznou,asi nebudou hrát moc dobře... 8)
Trao
last.fm: http://www.last.fm/user/martypalounek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Trao »

Martin656 píše:Kamos je mel a rikal ze sou sh*t..ty dunlopy..nevim no
mam desítky testováno na Zakk Wyldovi a jsou cool, sice sou to steelky, ale nějakej ten nikl tam je...
Die Hard or Die Home
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Nasadil jsem Carl Martin 011 - 048 za 192Kč a jsem zcela spokojen. Nejen že mi přesně sedí tlouštka, tak i zvuk je parádní, navíc hned od začátku perfektně drží ladění (což je jistě i tím, že už je snad umím nějak celkem slušně natáhnout, ale i tak překvapily :wink: )

Takže struny Carl Martin mohu doporučit :wink:
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Drobák

Příspěvek od Drobák »

No,stim doporučenim ještě počkej :wink: aby totiž nebyly za 2 měsíce gumový "bez" zvuku...nijak tim nenarážim na Carl martin,ale platí to všeobecně...
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Už jsem se s nima setkal na víc kytarách a po delší době pnutí, takže vím, jak vydrží. Jen jsem neměl tu fázi !hned po natažení" - jinak bych nehodnotil, kdybych nevěděl co neudělaj po delší době. :wink:
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
kennedys

Příspěvek od kennedys »

Martin656 píše:A co ty struny co rozdavali v kytarac...Sfarzo
Zdar, taky pátrám po informaci, jestli tuhle značku někdo vyzkoušel... Není tu mezi váma někdo takovej, kdo má na kytaře struny SFARZO případně jak je s nima spokojenej? Pořád stojej kolem 240,- což neni průměr...
Odpovědět

Zpět na „Snímače, hardware, příslušenství, údržba“