Zaujala mne takhle kytara ale nikde jsem nenašel co jsou zač ty snímače emg? pasiv aktiv nebo přesnější popis jestli to někdo ví prosím napište děkuji.
určo to bude nejlepší. Já jsem zaujatej Ibanezkář tak dej vědět jak šlape. já měl rg2550e gk ale musela z domu pnáč na moje malý ruce moc široký hmatník
Fender strat, Kramer Baretta III, Standa Papež strat,
Marshall
jo jo ale stejně by bylo lepčí ty snímače vykopnout a dát tam nějaký lepší. třeba evo nebo seymoury. nebo prostě nějaký který se budou hodit na styl co hraješ.
Marshall
Já jedu v pátek to ozkoušet a v sprnu kupuju tady je video s kytarou rgr a kombem Roland cube 60 a já mám roland cube 30 takže to bude stejný zvuk....http://www.youtube.com/watch?v=rrSYpV0Xsuo
škoda že do tý kajtry nechceš investovat víc. To bych ti pak doporučil nějakej prestige model. Já měl a fakt se to nedá srovnat. třeba rg 550MXX nebo rg 1527
Marshall
Na tuhle kytaru sem hrál a paráda má jěště tenší krk než moje(RG370) snímače sou docela v pohodě akorát mi moc neseděl zvuk koblkového hambáče ale to možná bylo tím že si nesedl s aparátem.....