ano presne tak, hledam nejuniverzalnejsi kombinaci

komba

kytary

snimace
univerzalni proto, ze svoje pisnicky skladame jen tak spise ze srandy a obcas .. hlavni nasi naplni je hrat covry, takze potrebuju sirokou skalu zvuku .. vykon by mel byt dostacujici do mensich klubu a mensich prostoru venku .. nechtel bych to uz moc dokurovat krabickou, chci aby temi zvuky disponovalo kombo .. ted k jednotlivym sortimentum
kytara

.. chtel jsem LP kvuli pevne kobylce, nizkemu dohmatu, krasnemu tvaru .. pote, co jsem si promluvil s jednim prodejcem, dle meho nazoru velmi zkuseneho kytaristy, jsem dosel k zaveru .. kdyz LP se slusnym drevem a kvalitnim zpracovanim, z cehoz vychazi ztoho BaCH PL-03 TBK .. vim, ze do univerzalnosti, kterou pozaduju mi chybi asi singl, ale ten zvuk se mi nelibi takze ho ani nevyhledavam ,) cena okolo 6500
snimac

.. celkem dlouho jsem vybiral, nakonec jsem zakotvil u SD SH-4 .. jde do vysek, v kombinaci s LP, ktera hraje basoveji to bude pro mne optimalni vyvazeni .. a myslim si, ze je to snimac do kazdeho zvuku, takze snad zadny krok vedle .. cena 1550
kombo

.. a tady je kamen urazu :d .. vykona lampa

kombo .. nejvic bych do toho fakt chtel investovat neco okolo 12k a jedine co mi pripada v uvahu je peavey vk 212 za 11,5k .. pak mozna crate v50, ktere by mi usetrilo na jine vecicky, ale nwm jak stim vykonem a zkreslenim .. jinak o jinem lampovem kombu nemam zdani vtehle cenove kategorii : / .. cena 11 500
ted bych se chtel zeptat, jestli by jste neco menili nebo nechali, zvlast u toho komba .. jinak ty ceny snimace a komba jsou diky garanci nejlevnejsi v eu (thomann)
sory za mensi sloh a dik za vsechny odpovedi ,)