nevím kde si to vzal že ejto heavy ale pokud člověk normálně myslí a slyší tak o disturbed neřekne že je heavy metal.....porovnej to jenom s těma maidnama kteří se jako jedmo u prvních začali hrát heavy metal.....
co furt mate s tema solama v nu metalu?
slipknoti maji sola a je to numetal
RATM maji taky sola a je to tez nu metal
Dry Kill Logic tez maji sola a je to new metal
jinak k tem Disturbed to docela koukam ze jsou taky nu metal to bych nejak do nich nerek me to prislo ze je to spis takovej Metalek.... ale na wiki pisou zeje to nu tak tomu budu verit.
nevím kde si to vzal že ejto heavy ale pokud člověk normálně myslí a slyší tak o disturbed neřekne že je heavy metal.....porovnej to jenom s těma maidnama kteří se jako jedmo u prvních začali hrát heavy metal.....
Heavy metal je hodně ohebnej a je to nejrozšířenější styl metalu,jeho prvky nese i nu-metal..korn atd,korn bývaj často označovány jako industrial,alternativ,nu,nebo heavy....
http://www.hudebniskupiny.cz/disturbed
Tady si o nich něco přečti,nebo naklusej na oficiální stránky,tam to maj napsáný taky....
Disturbed znám,vim jak hrajou....
Dark Axel píše:ještě přisadím - CO? Rage against the machine a numetal? :D:D
.....tam bych nejakou predponu , ale nevim, reggae, rap, nevim.... ....RATM moc neposloucham, ale kamos je mel na jednej akci, a jako dcl dobry, ale mohli by do toho vic rezat
Ibanez GRG 170 DXL
struny od Deana Markleye (Blue steel)
trsátko Dunlop Tortex 0.73
a kombo Behringer GM 108
Tak Nu-Metalou samotnýmu má každej svůj názor koukám, nemá cenu se hádat co je Nucko, snad všichni víme kdo a kdy zahrál poprvý styl zvaný nu-metal.......KoRn, 1994...........
Házejte sem třeba tipy na kapely, o kterých nemusíme spekulovat estli jsou Nu nebo neNu.......
Třeba odkazy na youtube......ja sem jich pár hodím
merops píše:Tak Nu-Metalou samotnýmu má každej svůj názor koukám, nemá cenu se hádat co je Nucko, snad všichni víme kdo a kdy zahrál poprvý styl zvaný nu-metal.......KoRn, 1994...........
Házejte sem třeba tipy na kapely, o kterých nemusíme spekulovat estli jsou Nu nebo neNu.......
Mushroomhead... dost dobrá a dost opomíjená nu kapela... poseldní CD je pdoel mě po vyhození J-manna a druhého kytaristy docela nanic, ale ostatní jsou skvělé... občas super hrátky se synťáky, klavírem, oba vokály perfektně podané, kytary občas až moc jednoduché, ale mám je prostě rád
merops píše:Tak Nu-Metalou samotnýmu má každej svůj názor koukám, nemá cenu se hádat co je Nucko, snad všichni víme kdo a kdy zahrál poprvý styl zvaný nu-metal.......KoRn, 1994...........
No,jenom bych tě opravil že to stim Korn neni jistý,ono se prvenství přikládá i Deftones...
Jinak se nu-metal v Podání korn objevil už v roce 92 na Niedermeyer´s mind...
Jj na Niedermeyer´s mind byli prece jen demicka songu ktery potom dali na svoje prvni alba, mas recht........
Deftones a KoRn obe kapely polozili zaklady Nu-Metalu vzdyt prvni pisnicka Deftones Bored se da stylove dost srovnávat s Blind od KoRn, tak myslim že na tom nesejde, ale proste mi nerikejte ze Slipknot nebo Disturbed hraji styl techle dvou kapel (ted uz se ale i KoRn a Deftones hodne lisi od puvodni tvorby to jo)......sorry nerikam ze Disturbed a Slipknot nejsou nu-metalovy kapely....ale tvrdit zase ze urcite, jo to je hloupy
Ibanez GRG 170 DXL
struny od Deana Markleye (Blue steel)
trsátko Dunlop Tortex 0.73
a kombo Behringer GM 108
Mushroomhead... dost dobrá a dost opomíjená nu kapela... poseldní CD je pdoel mě po vyhození J-manna a druhého kytaristy docela nanic, ale ostatní jsou skvělé... občas super hrátky se synťáky, klavírem, oba vokály perfektně podané, kytary občas až moc jednoduché, ale mám je prostě rád
Zrovna včera jsem je poslouchal, a ta Kill Tomorrow, co ji máš jako třetí v odkazu se mi nehorázně líbí
Ti se mi líbí akorát ty masky sou takové nemastné ale to je vedlejší produkt ale co na nich nmusím je ten neagresivní zpěvák.....