Já bych to označil jako maškarní průvod hrající nějakej nářez.
Nebudu vám tu do toho kecat, ale nechápu jak můžete špekulovat na několika stránkách o tom, zda ta či ona kapela patří k nějakému stylu, či až podstylu.
Dělim kapely na ty které se mi líbí / nelíbí.
Pokud se mě někdo zeptá co posloucham za styl, řikam bigbeat.
LAMA píše:Tak to možem Ale jaksi v tom nevidím ten nu-metal
Spíš na tom předchozím demu nebyl vyloženě numetal ale byli hodně inspirovaní knotama tak to tam de cítitm ve sparku jim do škatulky napsali nu-core death....
Postněte sem něco nového z nu scény....
V nu scéně se asi nic moc neděje.
Spíš by sme mohli rozebrat todle:
Nechápu proč jsou KoRn spojování s nu metalem (KoRn je prakticky synonymum pro nu metal). Follow the leader je podle mě jediná rize nu-metalová fošna od Kornů. Podle mě Korni vlastně nu metal nehrají. A pokud se nemýlím, tak to vadí samotnýmu JDmu že se říká že hrají nu metal.
92% teenagerů poslouchá hip-hop, jestli patříš mezi zbylých 8% hoď si tohle do podpisu. R.I.P. PetrPeter + 1.8.2008
LAMA píše:V nu scéně se asi nic moc neděje.
Spíš by sme mohli rozebrat todle:
Nechápu proč jsou KoRn spojování s nu metalem (KoRn je prakticky synonymum pro nu metal). Follow the leader je podle mě jediná rize nu-metalová fošna od Kornů. Podle mě Korni vlastně nu metal nehrají. A pokud se nemýlím, tak to vadí samotnýmu JDmu že se říká že hrají nu metal.
Tak když sem se poprvé setkal s názorem že korni sou numetal tak sem čuměl jak puk jejich začátky mi přijdou trochu do HáCéčka.....jak byste je je definovali vy?
To já považuju za nu vše až k take a look in the mirror...od tý doby je to sh*t...i untouchabless stojí za h....,ale to proto že se s deskou moc sr*li,take a look in the mirror nahrávali KoRn ve svym vlastnim studiu a nebáli se tam nechat drobný chyby nebo nedostatky...Jinak Follow the leader je asi nejtypičtější pro Nu...hodně rapu...featuring Ice cube....