Gibson LP Standard s EMG
Pravidla fóra
tak to pozor.. ja jsem aktivky emg nezkousel s nejakym pripravenym odporem.. velmi vazne jsem uvazoval o tom, ze si poridim epinu sg - tu novou.. uz si asi ani nevzpomenu, jak se jmenuje.. ze by prophecy? ta kejtra me proste dostala, proste kejtra za super cenu a ja byl pripraveny do ni jit... bohuzel jsem si na ni nemohl zahrat, protoze nikde neni a tak jsem zkusil alespon cortku osazenou stejnymi snimaci a proste to nebylo ono.
ani bych nerekl, ze proti emg maji lidi odpor.. mozna proti rady HZ, ktera je pro kazdeho sh*t a jedine seymour a aktivky emg je to prave... me se naopak snimace HZ od EMG velmi libi.
proste ma kazdy jiny vkus... nicim jinym to neni.
ani bych nerekl, ze proti emg maji lidi odpor.. mozna proti rady HZ, ktera je pro kazdeho sh*t a jedine seymour a aktivky emg je to prave... me se naopak snimace HZ od EMG velmi libi.
proste ma kazdy jiny vkus... nicim jinym to neni.
-
cappy-barret
jako hele ja měl taky EMG HZ a to na epiphonce ZW a musím říct že se na to dalo hrát..ale jak už si jednou čuchneš k ativním EMG... je to pocit..já hraju hodně rytmicky a dost to prořívám řekl bych...prostě když hraješ pořádnej Palm M. Na aktivní EMG 81, podlazeno do H a na pořádnej amp..tak to prostě vyraží dech... jinak názor co člověk to muzikant a co člověk to nazor beru:) ale neřešíme tu co je lepší ... myslím že DiMarzia určitě Patří k největší "špičce tohoto ledovce":) měl jsem evolution a nádhera:) a jinak myslím že s tím Standartem od Gibsona to musí být lahoda:) už se těším až si na to taky brnknu..akorát bych nevolil ToneZone .. ale to je zase otázka pro samostatné fórum:)
- Disasterpiece
- Kontaktovat uživatele:
když hraješ pořádnej Palm M. Na aktivní EMG 81, podlazeno do H a na pořádnej amp..tak to prostě vyraží dech..............
odkdy podlaďuješ a ještě do H?tvrdil jsi že aby byl zvuk agresivní konkrétní,aby všechny struny zněly stejně ladíš klasiku
nějak mi to nejde dohromady ..........agresivní,konkrétní tón,všechny struny znějí stejně,prodere se kapelou.... a to vše při podladění do H?
a ještě mě zajímá na jaký... pořádný amp... jsi 81 zkoušel?
odkdy podlaďuješ a ještě do H?tvrdil jsi že aby byl zvuk agresivní konkrétní,aby všechny struny zněly stejně ladíš klasiku
nějak mi to nejde dohromady ..........agresivní,konkrétní tón,všechny struny znějí stejně,prodere se kapelou.... a to vše při podladění do H?
a ještě mě zajímá na jaký... pořádný amp... jsi 81 zkoušel?
Musicman Bongo 4str,Hohner B2A,RK Bass bezpražec.
Trace Elliot Boxer 30
Racktuner Korg DTR 1000,DBX 266 XL
Trace Elliot GP12SMX preamp,Trace Elliot PPA 600 amp,1048H,1518T.
cappy-barret
TO_Tom
Mno hele podlazu do H už celkem dlouho:) to bude tím že jsem si asi půr roku nebrnkli:) jinak je to fakt konkrétní:) přinesu kejtru a uslyšíš ten mazec:) jinak amp byl Rockwell Biohazard 60 u kámoše..nechtěl jsem odjed domů:) Jinak tu čitelnost při skleslení jsem docílil řekl bychtím že nejsem blázen a nepřekrmuji to a taky mi možná pomohlo trochu to že mám struny tažené krz tělo:) takže menzura jako kráva:)
Re: TO_Tom
Jak tyhle dve veci spolu souvisi?cappy-barret píše:mám struny tažené krz tělo, takže menzura jako kráva
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Re: TO_Tom
To jsem zvědav, co z toho vypadne...mrkendy píše:Jak tyhle dve veci spolu souvisi?cappy-barret píše:mám struny tažené krz tělo, takže menzura jako kráva
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
mozna si ten borec co vyzkousel uz 15 kytar splet jen pojem menzura a sustain?
Musicman Bongo 4str,Hohner B2A,RK Bass bezpražec.
Trace Elliot Boxer 30
- Disasterpiece
- Kontaktovat uživatele:
- Red Bull
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Já nevim že tady obhájci EMG nepochopěj že někdo má jinej názor.Sluch a cítění tónu je individuální - česky to znamená že každýmu jde pod vousy něco jinýho.Takže klid na bojišti.
"MOJO" kills modern music...
Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny. Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]
http://www.7daysgallery.com
Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny. Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]
http://www.7daysgallery.com
- Nero
- Rádce
No, abychom to trochu urovnali - tvrdit, že jsou stejný je blbost. Mají jiné provedení a jiný zvuk. Ale ano, u HZ je snaha napodobit zvuk 81, což se stejně nedá už jen kvůli rozdílu pasiv/aktiv. A ten pocit chemičnosti je pro mnohé daný tím, že je 81 aktivní.Enty™ píše:nedá mi to, musím si rejpnout... na fóru píšete že EMG 81 a H4 jsou stejný, jen jedny aktiv, druhý pasiv, a tady píšete, že se vám líbí jen H4, a 81 je chemie a nemáte ji rádi......
nějak se to vyvrací, ne? jak to teda je?
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
- Disasterpiece
- Kontaktovat uživatele:
wau....pokud vim tak todle prave nechteli pripustit obhajci pasivu.Red Bull píše:Já nevim že tady obhájci EMG nepochopěj že někdo má jinej názor.Sluch a cítění tónu je individuální - česky to znamená že každýmu jde pod vousy něco jinýho.Takže klid na bojišti.
</OT>
Naposledy upravil(a) Disasterpiece dne 25.07.2008 11:09, celkem upraveno 1 x.
- Nero
- Rádce