Zdravim. Pořídil jsem si tuhle kytku, ale nevím co je to za model. Na foru westone mi řekli, že je to starší japonskej model, ale dál už nevěděli nic.
Budu rad za kazdou informaci.
r0nn!e píše:Sakra ta je brutální... sice ti ke kytaře neřeknu nic kromě toho, že je moc pěkná, ale co už! Ať slouží!
Zdarek, tak sem to zjistil. Je to Randy Rhoads Flying V. Je to signatura tohodle pana, ale je to kopie z Japonska. Myslim, ze to je slusna kytarka. Jsou tam dva humbuckery a zvuk je dost brutální. emáš zájem?
Asi jako viceroyky,co ty na to?
Né,já bych spíš jacksona,škoda že tahle nemá orámovanej krk jako Randyho Jackson signature...nemam o ní zájem,ale zajímam se....kolik bys za ní chtěl musíš vědět ty ne?
Viceroyky jo? Tak ten hnus už nevezmu do ruky. Ještě nevim za kolik jí střelim, ty dva humbaky jsou dobrý, zní to jako hromadná bouračka. Koupim na to tremolo páku, a potom tak za 3000,- plus mínus autobus. Při rychlém jednání sleva Nemam na to nervy...
Kamahl píše:Hele Drobáku, brzdi už s těma kytarama... Kolik už jich máš? Tři?
Jenom tři jo? Byl čas kdy sem měl pět. Jsem basák, kytary jsou pro mě vedlejšák, a tak trochu s nima obchoduju. Te´d sem se rozhod většinu svýho kytaroparku prodam a pořídit pořádny kombo.
voci píše:Viceroyky jo? Tak ten hnus už nevezmu do ruky. Ještě nevim za kolik jí střelim, ty dva humbaky jsou dobrý, zní to jako hromadná bouračka. Koupim na to tremolo páku, a potom tak za 3000,- plus mínus autobus. Při rychlém jednání sleva Nemam na to nervy...
Haha, nevim jestli ti to mám prozradit. Ta cena byla spíš symbolická. Njn bazary někdy skrývají svoje poklady. 1250 ,- . Vyměnil sem potenciometry, a nasadil nový struny. Ty jsi mi teď potvrdil, že 3000 je hezká cena, tak to sem rád.
Věřim tomu, že ta značka za moc nestojí. A navíc japonec. Občas se najdou i lidi, který jsou ochotný koupit takovouhle věc Např. naposled jsem prodal Jolanu Diamant bass r.v. 85, za 3700,- což bylo naprosto krásný.
No jestli je to starej japonec tak to právě prodáš dobře,řekneš že je to starší japončík a lidi se pohrnou,když dřív dělali Ibanez japonci (vyšší řady asi ještě dělaj),tak to taky byla lepší kvalita,třeba tehdejší 70tka byla lepší jak dnešní 170tka..
Drobák píše:Atkinsi,ale je ti jasný že country se ti na tom bude hrát blbě....
(joke)
to by byl slušnej s tyl s tím to přijít do hospody...
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.