Aparáty HOT

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
DirX

Příspěvek od DirX »

Saul píše:za 50K ano. A to samé platí i o kytarách. Ikdyž si necháte udělat za 50 kytaru od kytaráře,jsou tam vždy nějaké mouchy,nedostatky,vady na kráse.(lak apod.)
Sme jenom lidi....
Saul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Saul »

Red Bull píše:To ale platí i u fabrik i velký firmy nemaj vždy dokonalý nástroje nebo aparáty.Četl jsem že i mezi fendery a gibsony se najdou "hluchá dřeva"
já jsem nemyslel materiály, ale nedostatky v ruční práci. Zatím na každé kytaře od kytaráře kterou jsem viděl jsem něco našel.(hrály výborně to ano) Na svém esp jsem nenašel nic...a hledal jsem hodně.
ESP RZK-1, ESP 901, Randall RH150G3, Mesa Boogie 4x12, kabeláž Klotz, Behringer FCB1010, ....a čekání na g-majora
DirX

Příspěvek od DirX »

Saul píše:
Red Bull píše:To ale platí i u fabrik i velký firmy nemaj vždy dokonalý nástroje nebo aparáty.Četl jsem že i mezi fendery a gibsony se najdou "hluchá dřeva"
já jsem nemyslel materiály, ale nedostatky v ruční práci. Zatím na každé kytaře od kytaráře kterou jsem viděl jsem něco našel.(hrály výborně to ano) Na svém esp jsem nenašel nic...a hledal jsem hodně.
OT:kdo ti ji dělal?
Red Bull
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Bull »

Saul píše:
Ano to beru - ale nebudem to tu řešit z5 k HOT

DirX - kdo by mu asi dělal ESP?No přece fabrika ESP!
"MOJO" kills modern music...

Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny.
Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]

http://www.7daysgallery.com
DirX

Příspěvek od DirX »

Red Bull píše:
Saul píše:
Ano to beru - ale nebudem to tu řešit z5 k HOT

DirX - kdo by mu asi dělal ESP?No přece fabrika ESP!
omlouvám se blbě sem pochopil to co psal.....
rain
Odborník
Bandzone: http://bandzone.cz/hardrain
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rain »

jonas1 píše:Prirovnani konfekcni Mesa Boogie k Oktavce je "trosku"..ehm..ehm..nenachazim spavny slovo;)
Jejdajejda, jsem píchl do vosího hnízda. Chci tímto říct že třeba i Mesu dneska koupím skoro v každém obchodě. Prostě si vyberu model a koupím. Kdežto v případě tady těch butique výrobců jako je HOT ti prostě vyrobí věc na míru. A máš možnost spolupodílet se na výsledku. Zatím jsem nepotkal kytaristu který by řekl že tento apec nestojí za ty peníze které za něj dal. (I když silně pochybuju že některý někdy stál 50KKč)
turbo_MaCk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od turbo_MaCk »

ale lidi sou ruzní... někdo si vysmyslí co chce a nechá postavit. Jinej rči oběvuje to, co blo postaveno a njde si ten nejlepší.... Kdybych si já měl nechat stavět aparát, tak beztak borec postavínejspíš marshall plexi
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
jonas1

Příspěvek od jonas1 »

rain píše:
jonas1 píše:Prirovnani konfekcni Mesa Boogie k Oktavce je "trosku"..ehm..ehm..nenachazim spavny slovo;)
Jejdajejda, jsem píchl do vosího hnízda. Chci tímto říct že třeba i Mesu dneska koupím skoro v každém obchodě. Prostě si vyberu model a koupím. Kdežto v případě tady těch butique výrobců jako je HOT ti prostě vyrobí věc na míru. A máš možnost spolupodílet se na výsledku. Zatím jsem nepotkal kytaristu který by řekl že tento apec nestojí za ty peníze které za něj dal. (I když silně pochybuju že některý někdy stál 50KKč)
Ja bych si HOT, i kdyz verim, ze umi, a aparaty mu hrajou paradne, nedovolil oznacit nalepkou boutique - to je pro me trosku neco jineho..Jestli je ten udaj o 50k realny (a pri dnesnich cenach asi je), tak se domnivam, ze ve smyslu tom, kdyz se stavi zesilovac all inclusive na prani se sakumprask uplne vsim, ale neverim tomu, ze by si od nej nejaky blazen nechal u nas takovou vec postavit..
Petr Faireisl ma taky serii v tomhle cenovym rozpeti (nad 50k, tusim Raptor), dokonce jsem ji i zkousel, ale tipl bych, ze je tech apcu v CR v obehu maximalni pocet kusu, pro jejichz soucet by stacily prsty jedny ruky;)
FENDER STANDARD TELECASTER - GIBSON SG WORN BROWN | CERIATONE 20 WATT LEAD & BASS - ORANGE TH30 - FENDER HOT ROD DELUXE | ORANGE PPC412 BLK
DirX

Příspěvek od DirX »

Tak ale zas mají takový zvuk co nikdo na světě nemá(trocha nadsázky). Pokud bych měl 100litrů tak si vezmu HOT radši než třeba diezel.....
rain
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rain »

No já si taky myslím že padesát litrů za stavěný zesilovač u nás málokdo dá. Na to ještě doba nenazrála. Ale je dobře že jsou i malí výrobci, kteří dělají svoje věci, ne jen kopie. A taky je dobře že se cena třeba u jetých MesaBugin dostává do normálních úrovní. Aspoň je z čeho vybírat.
jonas1

Příspěvek od jonas1 »

Mali vyrobci - velke divy;)
FENDER STANDARD TELECASTER - GIBSON SG WORN BROWN | CERIATONE 20 WATT LEAD & BASS - ORANGE TH30 - FENDER HOT ROD DELUXE | ORANGE PPC412 BLK
DirX

Příspěvek od DirX »

jonas1 píše:Mali vyrobci - velke divy;)
Proto si ted kupuju český zesák :wink:
Moleek

Příspěvek od Moleek »

turbo_MaCk píše:ale lidi sou ruzní... někdo si vysmyslí co chce a nechá postavit. Jinej rči oběvuje to, co blo postaveno a njde si ten nejlepší.... Kdybych si já měl nechat stavět aparát, tak beztak borec postavínejspíš marshall plexi
OT: Plexi je to samý jako JCM800? nebo už máš novou hlavu? sorry, ale nějak se v těch marshallem nevyznám.
:Apollo LP junior::Molk telecaster::Dimavery Precision Bass::Cort AD810 NS::Bugera 6262::Molk custom box 412:
:Mapex Voyager(22",10",12",14",14")::Anatolian, Paiste, Zildjian a Amati činely::HW Mapex, Sonor::Vater 5A

http://bandzone.cz/fadetogrey
http://last.fm/user/Moleek
rain
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rain »

DirX píše:
jonas1 píše:Mali vyrobci - velke divy;)
Proto si ted kupuju český zesák :wink:
No já taky hraju na české výrobky - Rockwell a VH Relief. Proto se jich taky zastávám.
Saul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Saul »

jo,jenomže Rockwell je za 20K. A rozhodně za to stojí.
ESP RZK-1, ESP 901, Randall RH150G3, Mesa Boogie 4x12, kabeláž Klotz, Behringer FCB1010, ....a čekání na g-majora
eugeene
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od eugeene »

moje hocke za 12000 taky dokáže hrát jako tamto a onohle a támhlencto s nálepkou Jůesej.
Stagg HybridCaster + RMpickups bridge
Gibson SG (GFS Dream180B, SH2N, sperzel) ->
Eugeene's magic one-knob germanium clean booster ->
Digitech Bad Monkey ->
kopyje Zvex Fuzz Factory ->
Hocke VMH234RD překopaný na plexinu.
turbo_MaCk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od turbo_MaCk »

Není... JCM800 kopii vlastním. TEď hraju na Plexinu stavěnou an zakázku, ale na basu. Vlastně je 2. kytaristy. ROzdíl je v tom, že má ovladač mid frekvence, basy sou poszený víc do pasů (ale výšky křičí vic jak na té mé!) má jen ovladač volume... Mám to na čtvrtku hlasitosti - krásný slabý zkreslení a prefekt si to rozumí s pedálama. Vyměnili sme si to, protože on chce víc zkreslení (podle mě když vytočí tu JCM800 na polovinu, tak s tím jeho keramickým (pasivním) snímačem je to hi-gain...). Možná mám posunutý měřítka... Já tu JCM800 měl na míň jak /4 zkreslení... teď mám ještě slabší a hraje se mi an to výborně.
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
DirX

Příspěvek od DirX »

eugeene píše:moje hocke za 12000 taky dokáže hrát jako tamto a onohle a támhlencto s nálepkou Jůesej.
Myslíš jako mesa?
Crowley
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Crowley »

bysme někdy mohli udělat sraz, vzít aparáty a otestovat rozdíl zvuku v reálu :wink: uvítal bych test vedle např.Biohazardu od Honzy Vladyky. R.B sign. od Engla a ostatních :)
Terror Incognita
http://www.facebook.com/pages/Terror-In ... 3073007674

HAIK Custom Baritone 27" SD Distortion/Jackson DK6 Pro C.O.W sign+Seymour duncan Blackout pick up/acoustic Jumbo Parker
Obrázek
Peavey 6505+,Fractal AXE FX, ENGL 4x12 V30 PRO, QSC RMX1450 , Ibanez LU 20 SL, BOSS DD7,Maxon OD808, AKG WMS 40 PRO, ISP Decimator,Korg Pitchjack Black, Gotham, Spectraflex,MONO80 a hromadu dalsiho harampadi,..
Red Bull
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Bull »

Klidně srovnám se svým hocke + roctron gainiac :wink:
"MOJO" kills modern music...

Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny.
Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]

http://www.7daysgallery.com
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“