z Pravoruké -> Levorukou
Pravidla fóra
z Pravoruké -> Levorukou
Zdrawím vás všechny, chtěl bych na vás směřovat dotaz, jsem levák (bohužel) a chystam se si zakoupit kytaru typu SG, bohužel nyni nejsou skoro nikde skladem levoruké verze, tak se tedy ptám, jestli by nešlo že bych koupil pravorukou kytaru a struny jen přehodil jako Jimi Hendrix ?
Nevim pravě, zdali li projde tlusté Ečko tam, kde je vlastně tenké.
diky
Nevim pravě, zdali li projde tlusté Ečko tam, kde je vlastně tenké.
diky
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
Ma rozpocet +-5000Drobák píše:Kup si levoruký SG,bude to tak lepší,nebo taky podle toho kolik chceš utratit,jestli víc jak 20 tak si ho můžeš nechat udělat u kytaráře...
Hele nezapomínejte na Hendrixe!Smile Ale fakt, otočená kejtra je na dvě věci. Radši měsíc počkat než se pak půl roku trápit (dýl to stejně nevydržíšSmile).
Stop dreaming, start playing!
rozpočet
Přesně jak piše kolega vyše, rozpočet je kolem 5 klacku takže za to žadny zazrak nebude, jde mi hlavně oto, naučit se praktiky elektriky, naučit se trochu co a jak protože hraju doposud jen na akusticke kytaře. (tam problem s otočením strun nebyl
)
No klidně Strata nebo LP to je jedno libi se mi všechno, ja pravě sem hodil SG proto, protože je analogicke na obou stranách.Drobák píše:tak třeba epinu g400,ale nová stojí 7,bazarově by se asi těžko scháněla...
G 310L seženeš mírně pod 5k...Zrovna těch SG pro leváky je celkem málo,takovejch stratů je mnohem víc,nebo LPček,dělá se i cort M600 v levorukym....
www.metallica-band.ic.cz
Guitar:Ibanez GAX30+EMG 81/60,Silverstone SIK 1/CBL
Kombo:,Crate fw120,20W Stag xD umite se asi predstavit
Efekty:Compresion sustainer CS1,Digitech Grunge,Digitech Bad Monkey?BOSS HM-2
"92% of teens have moved onto rap or hip hop. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature"!
"92% of teens have moved onto rap or hip hop. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature"!
Tu sem sem radši ani nedával.....KORTY píše:Skoukni to http://kytary.cz/stagg-sg-serie-300-pro ... 33:0:0:1:0
Jestli je ti jedno co tak si zaběhni do sekcí levorukých kytar a vyber si svoje favority,pak je sem hoď....BTW,neřešili sme spolu jednou už hraní přes PC a Kytaru?Duran mi je nějaké povědomé...
Hele ja sem ji tady hodil pac tu jeste nebyla zminovana a rikal ze chce SG pro levaka s cenou +-5000 tak jako nevim co tu drskujesDrobák píše:Tu sem sem radši ani nedával.....KORTY píše:Skoukni to http://kytary.cz/stagg-sg-serie-300-pro ... 33:0:0:1:0
Jestli je ti jedno co tak si zaběhni do sekcí levorukých kytar a vyber si svoje favority,pak je sem hoď....BTW,neřešili sme spolu jednou už hraní přes PC a Kytaru?Duran mi je nějaké povědomé...
Naposledy upravil(a) KORTY dne 28.07.2008 18:07, celkem upraveno 1 x.
www.metallica-band.ic.cz
-
aaasdfggg
- Kontaktovat uživatele:
Nebo normalne hrat na pravoruke. Taky kdyz jsem zacinal na housle mi to delalo problem ale HNED si zvyknes. A kdyz jsi zacatecnik tak nebudes umet ani tak ani tak takze ti to bude vlastne jedno jak se naucis. Taky jsem levak a hraju na pravoruke. BEZ PROBLEMU to zvadnes! 
Kdo pil umřel, kdo nepil, umřel taky.
CORT KX 5 BK
BlackHeart BH5
MXR GT OD, Boss OS2
CORT KX 5 BK
BlackHeart BH5
MXR GT OD, Boss OS2