Noty na krku kytary
Pravidla fóra
Noty na krku kytary
Zdravim. mel bych jednu takovou zadost. neexistuje nekde nejaky obrazek krku kytary s vyznacením, kde se ktera nota nacházi? myslim tim noty CDEFGAGC. Moc diky
- Smrťokvítek
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
óóóó tak to bych jako měl asi taky se něco naučit
Celkem si připadám jako diletant, když umím ztěží jednu stupnici a ani podle not bych nic nezahrál, budu se to buď muset naučit, nebo se jít zahrabat
Ale jinak už sem tu na fóru viděl jakousi fotku jistého hudebníka, který z počátku svého hraní měl hmatník celý popsaný notami
Ale jinak už sem tu na fóru viděl jakousi fotku jistého hudebníka, který z počátku svého hraní měl hmatník celý popsaný notami
Strat QTX SlipKnoT+Misfits Y06hurt signature model
Jackson Kelly
1 kliknutí nikdy nikoho nezabilo
Yô6hµ®±
Jackson Kelly
Yô6hµ®±
- caroline22
- Kontaktovat uživatele:
byl to Paul Simonon, basák, též clashKamahl píše:Nebyl to Joe Strummer?Y06hurt píše:Ale jinak už sem tu na fóru viděl jakousi fotku jistého hudebníka, který z počátku svého hraní měl hmatník celý popsaný notami
every evening's friday, every morning's monday...
...YOU MOTHERFUCKERS YOU'LL SING SOMEDAY!
Kdo ví?Možná ten, kdo tam ten pic dal
Ale je to možný...akorát si pamatuji, že byl za to celkem potírán(tu na fóru)
Strat QTX SlipKnoT+Misfits Y06hurt signature model
Jackson Kelly
Yô6hµ®±
Jackson Kelly
Yô6hµ®±
- Nesst
- Bandzone: http://www.bandzone.cz/tau
- Kontaktovat uživatele:
mně přijde, že bez tady těch berliček se to naučíš lípMylann píše:To jo, ale kdyz jsi byl zacatecnik tak to je celkem pomucka se to ucit s tim. Nemyslis? Mne to teda jako zacinajicimu dost pomahalo. Nez...Martin656 píše:ja kdysi nebyl linej a naucil se to nazpametMylann píše:Ja kdysi nebyl linej a udelal si obrazek hmatniku sam...
Tak ja se to teda uz davno ucit nemusim
ale pamatuju si, ze mi tahle berlicka dost pomohla. Mozna zalezi na tom jak kdo si rad pamatuje veci. KAzdy ma jinou pamet, jiny styl uceni... Takze asi tak: Uc se to jak chces. ledte na obrazek, nebo si to porad rikejte za sebou a nahodne si rikejte prazce, nebo se podivejte a fotografickou pameti si to zapamatujte...je to proste u kazdeho jinak...
- AlienW
- Kontaktovat uživatele:
taky jsem jeden cas premejslel ze se to naucim ale 24 prazcu x 6 strun dela celkem velky cislo a to se mi celkem nechce ale budu muset.jinak si pripadam jako clovek co videl elektriku z rychliku
kytara : Jackson RR3 (10 let stará Japonka) - Seymour Duncan Blackouts
aparát : Peavey 6505 +
reprobox : Peavey XXL 412E
efekty : Boss FV - 500H, G-Major
cestovní aparát : Orange Micro Crush (3W)
trsátka : Dunlop Jazz III
kabel : Planet Waves, Adam Hall - Neutrik
aparát : Peavey 6505 +
reprobox : Peavey XXL 412E
efekty : Boss FV - 500H, G-Major
cestovní aparát : Orange Micro Crush (3W)
trsátka : Dunlop Jazz III
kabel : Planet Waves, Adam Hall - Neutrik
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Akorát že po 12 pražcích se to opakuje a jinak tam jsou dost pevně daný pravidla. S trochou času není problém se to naučit.AlienW píše:taky jsem jeden cas premejslel ze se to naucim ale 24 prazcu x 6 strun dela celkem velky cislo a to se mi celkem nechce ale budu muset.jinak si pripadam jako clovek co videl elektriku z rychliku
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008