začátečník akordy
Pravidla fóra
začátečník akordy
zdar, mohl by mi někdo poradit jak začít hrát na kytaru jestli se naučit akordy nebo taby. atd.. skoušel sem hrát sweet home na tabech ale když vybrnkávám na strunách nestačím dávát rychle a správně prsty na hmatník . dík
- Smrťokvítek
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
- pupack
- Bandzone: pupack
- Kontaktovat uživatele:
Tak treba tady je par akordu + celkova celej ten web doporucuju prostudovat jsou tam zakladni veci ohledne teorie ktere je dobry mit v hlaveStue píše:A nevíš nějakou stránku ale co nejlíp českou kde by to měli popsané ? dík
http://dusan.pc-slany.cz/hudba/kytara_akordy.htm
jinak treba na www.supermusic.sk je spousty ceskych, slovenskych i zahranicnich pisnicek a akordu na ne. a kdyz v pisnicce kliknes na akord ukaze se ti i jak se ma drzet, je tam sice nekdy dost chyb ale zakladni kostra pisni se tam da najit
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
A jeste ti pomuze www.kytarovenebe.cz
Je to ceska stranky s taby a akordy na hodne znamych ceskych i zahranicnich pisnicek...
Je to ceska stranky s taby a akordy na hodne znamych ceskych i zahranicnich pisnicek...
Stop dreaming, start playing!
- ...EDGE...
Dik za ten odkaz, ten se mi bude do budoucna hodit. Tedy, pokud mi neupadnou rucepupack píše:
Tak treba tady je par akordu + celkova celej ten web doporucuju prostudovat jsou tam zakladni veci ohledne teorie ktere je dobry mit v hlave
http://dusan.pc-slany.cz/hudba/kytara_akordy.htm
jinak treba na www.supermusic.sk je spousty ceskych, slovenskych i zahranicnich pisnicek a akordu na ne. a kdyz v pisnicce kliknes na akord ukaze se ti i jak se ma drzet, je tam sice nekdy dost chyb ale zakladni kostra pisni se tam da najit