začínam hrát a rozhoduju se jestli si mam jit poridit kombo do kameneho obchodu ci si ho rovnou bednat tak se ptam jestli ma nekdo zkusenost s http://www.musiccenter.cz/Ibanez%20IBZ1 ... tary:16120
pac si myslim ze z atu cenu budou hrat vsechny stejne a ja jako lajk to h***o uslysim dokad si nekoupim neco lepsiho takze bych nevidel nejspis nejake rozdily mezi kombem z netu x obchodu? ..
Ibanez IBZ10B
Pravidla fóra
Já si svoje komba an doma objednával bez vyzkoušení...a možná kdybych si napřed vyzkoušel, tak to co mám ted mám možná od začátku....
Být tebou tak trochu připlatím a jdu do nějakýho 15W s 8" reprem, u basy nedoporučuju kombo s 6,5".
Být tebou tak trochu připlatím a jdu do nějakýho 15W s 8" reprem, u basy nedoporučuju kombo s 6,5".
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...
Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
Souhlasím. Na doma je ale 15W ideální, protože to nemusíš mít na malý volume (na malý volume žádnej aparát nehraje pořádně) Pokud bych ale měl hrát jak říkáš se 3 španělkama, potažmo v nějaké folkové kapele tak 30-60W.garde píše:.........už keď tak ten kustom........ešte taká poznámočka.......také kombíčko na basu do 20W bude fakt len na doma......ja som s 20W ibanezom hral pri troch španielkách a ledva som sa počul.........
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...