Tvář roku
-
Chochy
- Bandzone: www.bandzone.cz/pavoucy
- Kontaktovat uživatele:
Tvář roku
Zdravím všechny muzikanty i nemuzikanty.Náš kamarád a kolega basák kapely Hypertenze postoupil do semifinále v soutěži Tvář roku ČD pro rok 2008.Právě probíhá veřejné hlasování a potřebuje nasbírat co nejvíce hlasů.Tak doufáme, že muzikanti všech kategorií, ale i ostatní nezklamete a svého kolegu podpoříte.Má číslo 16 a hlasuje se na www.cd.cz/tvarcd Předem děkujeme Hypertenze
Naposledy upravil(a) Chochy dne 30.07.2008 13:32, celkem upraveno 1 x.
Basa - Sandberg California JM5
Zesilovač - Gallien-Krueger- Backline 600
Bedna - Peavey 410 TXF EX bass cabinet
Na doma -Line 6 LowDown 15
Zesilovač - Gallien-Krueger- Backline 600
Bedna - Peavey 410 TXF EX bass cabinet
Na doma -Line 6 LowDown 15
Kdyby odkaz fungoval, tak by nekdo mozna i zahlasoval
Ale ocividne to jen kopirujete, kde muzete, a ani si to po sobe neprectete 
Budiz ti k dobru, ze uz ses tu aspon registrovanej nakej ten patek a ze ses neregnul jen kvuli tomuhle
Budiz ti k dobru, ze uz ses tu aspon registrovanej nakej ten patek a ze ses neregnul jen kvuli tomuhle
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
-
Chochy
- Bandzone: www.bandzone.cz/pavoucy
- Kontaktovat uživatele:
- Nesst
- Bandzone: http://www.bandzone.cz/tau
- Kontaktovat uživatele:
- Smrťokvítek
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
teď už jo, editoval toNesst píše:Mně to teda funguje v pohodě...Wohma píše:Kdyby odkaz fungoval, tak by nekdo mozna i zahlasovalAle ocividne to jen kopirujete, kde muzete, a ani si to po sobe neprectete
(っ◕‿◕)っ :: (╯°□°)╯︵ ┻━┻ :: (❍ᴥ❍ʋ) :: ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
- Nesst
- Bandzone: http://www.bandzone.cz/tau
- Kontaktovat uživatele:
Jo pochopil jsem, ale když jsem to psal, tak ta mjeho přípsěvek ještě nebylSmrťokvítek píše:teď už jo, editoval toNesst píše:Mně to teda funguje v pohodě...Wohma píše:Kdyby odkaz fungoval, tak by nekdo mozna i zahlasovalAle ocividne to jen kopirujete, kde muzete, a ani si to po sobe neprectete
Odhlasováno, doufám že nás za to všechny pozveš na pivo... 
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...
Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
To uz radsi Petru MoravkovouSaul píše:lidi, ta Zuzana Dragounová, to je kočka!!!!
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
Ja taky hlasoval pro DragounkuWohma píše:To uz radsi Petru MoravkovouSaul píše:lidi, ta Zuzana Dragounová, to je kočka!!!!
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...
- Smrťokvítek
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
- DJmanasek
- Rádce
- Bandzone: bandzone.cz/fan/djmanasek
- Kontaktovat uživatele:
jj no morávková je kočka.... a mám ráda kontakt s lidmi, co víc si můžeš přát... doma aspoň, když si ji přivedeš, nebudeš mít druhou ledničku
Basses: Mayones Be Exotic 5, Fodera Imperial Elite 5 Fretless by MV
Effects: BOSS GT-10B, ELECTRO-HARMONICS Switchblade channel (na zkoušku)
Amplification: Markbass MoMark (Amp Frame 800, T1M, EQ42S, MVVL), Custom made 1x15 + Tweeter box, Behringer BX600, M-Audio Fast Track Pro
Cables & Other: Monster Bass, Monster Jazz, Planet Waves, D'Addario Nickelwounds .40

Effects: BOSS GT-10B, ELECTRO-HARMONICS Switchblade channel (na zkoušku)
Amplification: Markbass MoMark (Amp Frame 800, T1M, EQ42S, MVVL), Custom made 1x15 + Tweeter box, Behringer BX600, M-Audio Fast Track Pro
Cables & Other: Monster Bass, Monster Jazz, Planet Waves, D'Addario Nickelwounds .40

Je oni tam maj nějaký kecy? To jse msi ani nevšiml, já myslel že se volí tvář roku, takže s něčím takový jsem ani nepočítal.. 
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Ále táák... Víte co, dělejte si co chcete. Já už rezignujuSaul píše:Petra Morávková:"Mám ráda lidi a kontakt s nimi" - jo to je mi sympatická hláška![]()
hele,jak sem vlítne Nero a bude řvát že jsme šovinisti![]()
![]()
Spíš se mi líbí, jak sem chudák Chochy něco dal abyste podpořili jeho kandidáta a naopak jdete proti němu...
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
Nejdeme, zenska a muzska kategorie jsou oddeleny 
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1