Gratuluju! Je to uzasna kytara za ty penize!
Osobne bych jen volil spis Sonic Blue;) Ten sunburst mi prijde takovej zprofanovanej:) i kdyz klasika je klasika;)
FENDER STANDARD TELECASTER - GIBSON SG WORN BROWN | CERIATONE 20 WATT LEAD & BASS - ORANGE TH30 - FENDER HOT ROD DELUXE | ORANGE PPC412 BLK
Mjkl píše:takže můj sen pro další kytaru je mít takovou kytaru kterou jen tak někdo nemá... čili nějaký B.C. Rich nebo něco tak
Tak to abys začal snít o něčem jiném, B.C. Riche má hodně lidí
No ale furt je to hrstka oproti stratocasteru to má každej "blb" když to tak řeknu... stačí dát anketu jaký máte tvar kytary a 80% bude stratocasterů...
Si kup tu hnusnou zrůdu od Danelectro, pitomečku, tu jsem ještě u nikoho neviděl:D nebo PRS, ale to si budeš muset malinko připlatit...mám jednu sice doma, ale stejně hraju mnohem víc a radši na Fendera...a víš proč? protože je to prostě geniální kytara, pohodlná, úžasnej zvuk a hratelnost...proto ji taky má tolik lidí, ale na to přijdeš, až přestaneš kritizovat a někdy si na pořádnou kytaru zahraješ...
Fender AM Professional II Roasted Pine (2023), Fender American Stratocaster (2006), Fender Troy Van Leeuwen Jazzmaster (2021), Gibson LP Studio (1992), Gibson 60's Tribute Goldtop P90 (2011) -> Orange Rocker 15, Vox AC10
turbo_MaCk píše:jako sice se mi ty názory nelíbí, ale vaše reakce nejsou o moc lepší
áááá pán je nad věcí! Zlatá střední cesta čecháčků,co?
Dark Axel: cenzura, sorry, ale tohle už je moc
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Mezi svůj další sen určitě řadím LP od ESP... např.: jako je na níže uvedném obrázku.... rozhodně kdybych si měl vybrat Gibson LP nebo ESP LP tak ESP.... mají pro mě větší kouzlo... i když Gibsonem bych taky nepohrdnul
Banan58 píše:Jednou až nebudu vědět co s penězma tak zajdu za kytarářem a nechám si postavit:
Tvar těla: Les Paul
Dřevo: tělo olše + javorová přední deska, krk (24 pražců, profil a šířka nultýho pražce jako moje RG570) javor + hmatník z ebenu
Snímače: H-S-H, kobyla SH-5, střed Hot Rail a krk Sh-2, ovládaný 5ti polohovým přepínačem a dvouma volume poťákama.
Zlatej hardware, finiš asi ňákej modrej bo fialovej transparentní lak, kolem celý kytary krémová lemovka.
A zesák Engl Fireball (nebo MB single rectificier, tady ještě nejsem pevně rozhodnutej) + box Marshall 1960
jal si představuješ řešit 3 snímače 2 volumepoty?
No, chybička se vloudila, oprava na 1 volume, 2 volume byly na mnou původně zamýšlenou H-H verzi a ňák sem to spojil dohromady... no, nemá cenu to teď okecávat, už sem ze sebe blba udělal a nic to nezmění
Chapman ML3 Modern (EMG 81+66) >>> Line6 Helix LT >>> Peavey Redstripe Bandit jako monitor - kvanta delaye a reverbu - ještě pár modrejch led diod, přeladit do open C a je ze mě Devin Townsend wannabe hadra :D